Şimdi Ara

Firewatch Türkçe Yama Çalışması (Askıda) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
5
Favori
11.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    resources.assets dosyasını bana özelden atabilirmisiniz bi?
  • ekipte yer var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;

Ben hikaye bazlı oyunları gerçekten çok seviyorum fakat İngilizce seviyem maalesef düşük ayrıca Canlı yayında gerçekleştiriyorum. Firewatch uzun zamandır oynamak istediğim bir oyundu yamayı çok bekliyorum ne zamana kadar sürer her hangi bir tarih var mı ? Yüzde kaçı bitti cevaplarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

ekipte yer var mı?

Olmaz mı

------------

Olumlu yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonacoDoom -- 26 Şubat 2016; 3:44:36 >
  • Oyunu başka ekipten çevirenlerde var. %60'a ulaşmışlar ve bu hafta içinde yayınlayacaklarmış bekleyip göreceğiz. Link -->http://technoaz.net/firewatch-turkce-yama/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LocalizedTR -- 29 Şubat 2016; 23:54:41 >
  • LocalizedTR kullanıcısına yanıt
    Adamlar Azeri sanırım.Bizim Türkçeden farklı biraz.
  • İyi çalışmalar.Bekliyorum merakla
  • cenkakay08 C kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ama sanırım azerice çeviriyorlar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu bu oyunu kaç ekip çeviriyor. Ne oyunmuş arkadaş
  • Adamlar Türkçe çeviri yaptıklarını belirtiyorlar, işin ilginç tarafı yazdıklarına göre 28 Şubat'ta yamayı yayınlayacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fa1yan0s

Adamlar Türkçe çeviri yaptıklarını belirtiyorlar, işin ilginç tarafı yazdıklarına göre 28 Şubat'ta yamayı yayınlayacaklar.

Çevirileri bana pek güzel gelmedi o ekibin. Tabi emeklerine saygı yinede.
  • Bu iş tercih meselesidir İsteyen istediği şekilde yamasını yapıp kullanabilir dediğin gibi en önemlisi saygı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamlar ne oyunlar çıkarıyor neler yapıyor bizimkiler yıllardır türkçe yama kavgası.
  • Umarım iptal edilmez yada ertelenmez
  • Durum nedir hocam ne kadar ilerleyebildiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müslümdenenhıyar

Durum nedir hocam ne kadar ilerleyebildiniz ?

Linkteki excel tablosunda yamanın yüzdesi yazmaktadır ve devamlı oradan güncellenmektedir hocam, tekrar tekrar sormanıza gerek yoktur.
  • Güzel bir oyun umarım bir an önce çıkar :) Yapanların eline sağlık.
  • güncel mi ?
  • bende takipçisiyim uzun süredir güncellenmedi sanırım
  • Arkadaşlar çeviriye yardımcı olmak için gelen bir arkadaş bunu çeviremeyeceğini daha yeni belirtti bizlere.Verdiğimiz satır sayısı 1000'di ve 1-2 hafta sonra hiç bir ilerleme kaydetmeden yapamayacağını belirtti.Cosmos arkadaşımız baya bir çevirdi sonra derslerine çalışacağını bir süre çeviremeyeceğini belirtti.Onun dışında 2 arkadaş kaldı azad ve cem.Kendileride pek müsait olamıyorlar olsalar bile boşta bir sürü satır var 2 kişide çok zor olur.Yama şuan askıda diyebiliriz.Konu altına yardımcı olmak isteyen arkadaştan birisine mesaj attım hala geri dönüş yapılmadı.O yüzden üzülerek belirtiyorumki yama şuan askıda.Olurda çeviriye katılan arkadaşlar olursa devam edebiliriz.Ama şuan pek mümkün değil.Neticede tam oturmuş bir çevirmen sayımız yok ve büyük bir ekip değiliz.Tekrar söylüyorum cidden yardımcı olacak arkadaşlar varsa özelden ulaşssınlar bana.Yamanın yarım kalmasını inanın hiç istemiyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.