Dostlar gecen hafta Canon MVX300 dvcam aldim, bu kamerayi nasil bilirsiniz 700 YTL ye teknolojix ten aldim iyimi ? Cektiklerimi bilgisayara aktarmak icin gerekli olan IEEe 1394 Firewire kartini gecen hafta FLEXY marka olarak aldım fakat eve gelip paketi acıp kartı bilgisayara takıp bilgisayarı calistirinca yeni donanim kurulum sihirbazi ekrani cikti, benden kartin kurulum cd sini bilgisayara takmamı istedi ama kartın kutusundan kurulum cd si cikmadi, kutuda sadece "Ulead video studio 8se vcd" cd si var ve bunun icinde de kartin driverleri yok. Satin aldigim firma baska sehirde ve tlf nolari bende yok, yani firmadan isteme imkanimda yok. Ne yapabilirim ? Nasil calistirabilirim bu karti ? Yardimci olursaniz cok sevinirim . selamlar
Benden ESİRGEDİĞİNİZ yardımlarınız için teşekkür etmeyeceğim tabiki, ben kendi problemimi kendim çözdüm, siteden bi halt da öğrenmeden. ama yinede siteye girip çıkıyorum belki benim bir faydam dokunurmu acaba diye.
kalın sağlıcakla sitenin ileri gelenleri
widows xp de otomatik tanıyor.yeni donanım bulundu diyor.istersen kartı çıkar yeniden tak.kurulum cd sine bence gerek yok...
bende ilk aldığım firewire kartını tanıtamamıştım. satın aldığım yeri aradığımda arkadaşın dediği gibi " abi windows onu tanır ya , sen düzgün takamamışsındır " felan dedi. Kaptım kartı götürdüm verdim eline o da teknik serviste denedi makina tanmadı tabi adam mort oldu. sonra çıkardı başka bi kart denedi o çalıştı, sonra çalışan kartı aldım eve geldim ve takdığım gibi makina tanıdı.
özetle: kartın bozuktur, al götür, orda denettir. yenisini de deneyerek al derim.