formattan sonra cihaz 1 gb tan 232 mb da dustu bunu tekrar 1 gb yapabilirmiyiz
Saygıdeğer arkadaşım ayberg73 aanladığım kadarıyla bu işten anlıyorsun.Benimde bir sorunumvar yardımcı olursan sevinirim.Almanyadan Action Mp3 Player 256Mb adlı bir player geldi kardeşim veri yüklemiş sonra format atmış şimdi bilgisayara bağladığımda Actions USB disc olarak görüyor veri yükleyip taşıyabiliyoruz mp3 player özelliği gitti.Cihazı Kendi başına çalıştırdığımızda ekran açılıyor ve bir süliet posta kutusuna mektup bırakıyor cihaz kapanıyor .Anladığm kadarıyla yardım alın demek istiyor. Cihazın içinde samsun bir bellek gibi birşey var ATJ2075 yazıyor.Uygun firmware i bulamadım 2085 i buldum. yazılanları uyguluyayım dedim Exract bat dosyasına basınca cihazı usb den kesiyor.Firmware updater programlarının her sürümünü denedim 1.60 kadar olmadıalgılıyamadı yada usb yi kesti.yardımcı olursan sevinirim.
ayberg73 arkadaşım benimde bu firmware ile başım dertte. yardımcı olursan çok sevinirim. packard bell audio dream colour 512 mb mp3 playerim var. bu konuda fazla bilgi sahibi olmamama ragmen firmware yüklemesi yaptım.konunun başında dediğin gibi herhangi bi yedekleme filan yapmadım, ve yanlış firmwareler yükledim.şu anda mp3 çalışmıyor, bilgisayar bile görmüyor.fakat şarja bağlıyken menü tuşuna basılı tutup off tuşunu on yapınca bilgisayar gördü ama farklı bi isimde gördü ve usb olarak içine bile girilmiyor.yardımlarını bekliyorum.
sevgili kardeşim yazdığın için teşekkür e deri m ama benim sorunum s1fx programında dump bin dosyasını kendi mp4üma atamayaşım yedeklenen fw 6,146kb yani bunu yapıyorum ama sorun şu ki amv toolsda yükleme yapacağım zaman fw versionu 000 gözüküyor ve yüklenmiyor kopyalanan bin dosyası sanırım eksik oluyor ondan benim asıl sorunum bu yani arkadaşlar sağlam mp4 den fw yi eksiksiksiz kopyalabileceğim bir program biliyorsanız lütfen yardımlarınızı bekliyorumm mp4 orjinal fwsi 9.0.50 1,8 inc ekran dısplay 3,7 v battery ATJ2091H İŞLEMCİ SAMSUNG704 K9LAG08U0M FLAS ENTEGRESİ FW KONUSUNDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIM YARDIMCI OLURSAM ÇOK SEVİNİRİM
kardeşler benim mp4 player çöktü açıyorum kum saati hep duruyo firware herhaldetch b809v.1 bu firware olan bu foruma koysun lütfen birde bu mp4 playerı nasıl geri hayata gei dönderebilirim ve bu olay başına gelmiş ve çömüş veya bu profesyonel olan arkadaşların yardım etmesini rica ediyorum.lütfen yardım etin zor durumdayım. İYİ GÜNLER....
dostum bundan öncede dedim kaçkere tekrarladım bu cihazların kazık tarafı esas belleklerinin gördüğünüz gibi değil daha küçük olması bozulmasının nedeni de daha çok bu üçkağıtçılıktan geliyor senin cihaz gerçek boyutu formattan sonraki dir bozulmamış ama sen belleğinden fazla mp3 veya video ekleme yoksa firmwaresi bozulur zaten dedim ya diyelimki senin cihaz 1gb yazıyor ama aslında 200 filan mb sen bilmeden kotayı aşıyorsun o yüklediklerin de bomboş dosya sadece adı geçiyor cihazda ondansonrada o parçaya yada dosyaya sıra geldimi cihaz takılıyor sonrada kapanıyor bu arada her açılıp kapandığında da firmwaresi biraz daha bozuluyo arkadaşlar eğer cihazınıza bişleler yapmak istiyorsanız ilk önce yedeğini alın birde işi bilen birine önce sorun hadi kolaygelsin
değerli arkadaşım senin aldığın cihaz sorunlu daha ilk başta böle arıza vermemesi lazım en azından yedek almalı kestirmeden garantisi varsa servise yoksa aldığı yerden yedek firmware iste aynı firmwareden olmazsa olmaz ha bide senin modelden beş altı tane var doğrusunu bulamadıysan üzülme tekrar ara bulurun birde firmware ararsan dikkat et mp3 plaer lerin firmwareleriyle karıştırma mp4 lerinkini ara y6oksa cihaz hepten gider biara gel canlı olarak netten göstereyim sana nasıl yedekle3nir ve firmware yüklenir BU ARADA BEYLER KUSURA BAKMAYIN UZUN SÜREDİR GELEMİYORUM BURALARA AMA SORUNU OLAN YAZSIN MUTLAKA CEVAP GELİR İLGİLİLERE DUYRULUR
DOSTUM SENİN SORUNUNU TEKNİK YÖNTEMLERLE ÇÖZEMEYİZ ama anladığım kadarıyla cihazın firmwaresini yokmışsın birde cihaza zarar gelmiş şarj entegresi bozulduğunda genelde bu sorunu verir birde flash bellek gitmiş ama sen msn mi al ekle bi konuşalım neymiş bi detaylı öğreneyim belki bi çaresini buluruz hadi kolay gelsin
dostum sen extrac.bat dosyasıyla yükle bağzı bilgisayarlarda eksik açıyor sen bi cafeden aç o dosyayı eğer senin pc n se bikaç driveri eksik olabilir onun için ..... birde arama motorundan ara eğer bulursan yollarım linki sen bu formu takib et inş sorunu çözülür çok fazla kurcalama cihazı iyice emin ol sonra dene neyse ben sana haber veririm kolay gelsin
dostum eğer sen cihazına dokunmuyorsan ve kumsaati daha gitmediyse sana bi yöntem vereyim usb tak ve içindeki tüm dosyaları sil anladığım kadarıyla firmwaresi bozulmak üzere çok fazla kurcalama ve içindekileri sil amv tool programıyla format at flash diskine ama dikkat et firmware bölümüne girme sadece filash diskini sil muhtemelen sen hafızan 1gb değil o görünen hafıza göstermelik yani bu da çin işi dediğim gibi sadece belleği temizle format at sonrada kapalıyken şarza tak biraz bekle açılır inşş kolay gelsin
yaw beyler bende creative zen nano 512mb var..dün bi yazılım güncelliyim dedim alet şimdi acılmıyo..bilgisayara bagladıgımda baglantı işareti cıkmıyo..bilgisayar görmüyo..tık yok yani..napabiliriz bilen warsa yardıımmmm
benim elimde mp4 sony var çin malı friwareyi okutuyorum ancakrepair dediğimde hayatlı dosya diyor bunun programı farklımı acaba yardımcı olurmusunuz..
kolay gelsin
selam dostum sen firmwareni çökertmişsin orjinal firmware kodunu öğren bunun için kasayı açman lazım sen bi kasayı aç firmwareyi ara bana ulaş fazla kurcalama cihazı
quote:
Orjinalden alıntı: dibatech
benim elimde mp4 sony var çin malı friwareyi okutuyorum ancakrepair dediğimde hayatlı dosya diyor bunun programı farklımı acaba yardımcı olurmusunuz..
kolay gelsin
bak dostum sen cihazı bozmuşmusun tam olarak anlamadım ama firmwareden bahsediyorsun eğer bozulmuşsa orjinal firmwareyi amvtool_4.00 ile tükle bu daha iyi ama cihazı adfu şeklinde tanımalı birde.... yükarda linki verdim sen ordan indir adfu usb nin nasıl yapıldığını yazmışım sen bi bak ordan ben buralardayım
slm. bende 1gb çin malı sony var. 100 parça çalıyo 101.de kapanıp açılıyor .format error yazıyor.9,0,48 versiyon.yardımcı olabilirmisin? yeni yazılımmı yükleyecez?
selam dostum bu konuda onlarcak kez yazdım şimdi senin yazılımında bi problem yok yani yeni yazılım yülkemen gereksiz ve imkansız yanlış bi şey yaparsan cihaz bidaha açılmaz senin sorunun hafıza ile şimdi çin malı olan tüm cihazlar aslında yazıldığı kadar hafızaya sahip değil yani sadece yanıltma cihazı formatlarsam gerçek hafızayı öğrenirsin yani senin hafızan yüz şarkıya yetiyor yüz bürünciyi yükleyemiyor yetmiyor hafızası o senin cihazında yazan 1gb ise gerçek değil benim cihaz da 1gb yazıyordu iki kez formatladım 108 oldu yani gerçek hafızası 108 mb mış şimdi senin 101. şsarkın yüklenemiyor içi boş ama adı geçiyor cihazda sen okadar hafızayla yaşamaya alış birde yeni yazılım yükleme çok pişman olrursun cihazın çöpe gider
selam ayber ben 2 gün önce birtane sony3-4 dijital makineli cihaz aldım ve aynı gün yanlışlıkla format attım ve birdahada açamadım ve ayrıca bilgisayarda tanımıyor cihazın eski haline getirmek mümkünmü eğer mümkünse ne yapmam gerekiyor bu konu hakkında bana yardımcı olursan çok sevineceğim
quote:
Orjinalden alıntı: ayberg73
selam dostum bu konuda onlarcak kez yazdım şimdi senin yazılımında bi problem yok yani yeni yazılım yülkemen gereksiz ve imkansız yanlış bi şey yaparsan cihaz bidaha açılmaz senin sorunun hafıza ile şimdi çin malı olan tüm cihazlar aslında yazıldığı kadar hafızaya sahip değil yani sadece yanıltma cihazı formatlarsam gerçek hafızayı öğrenirsin yani senin hafızan yüz şarkıya yetiyor yüz bürünciyi yükleyemiyor yetmiyor hafızası o senin cihazında yazan 1gb ise gerçek değil benim cihaz da 1gb yazıyordu iki kez formatladım 108 oldu yani gerçek hafızası 108 mb mış şimdi senin 101. şsarkın yüklenemiyor içi boş ama adı geçiyor cihazda sen okadar hafızayla yaşamaya alış birde yeni yazılım yükleme çok pişman olrursun cihazın çöpe gider
teşekkür ederim. en mantıklısıda bu heralde .
FORMAT ERROR SORUNUNU ÇÖZDÜM ARKADAŞLAR. ÇİN MALLARINDAN DOLAYI DEĞİLMİŞ.HAFIZASI AYNI 1 GB.
SADECE ATTIĞIMIZ PARÇALARIN FORMATINA GÖRE ÇALMA SEÇENEĞİ VARMIŞ.MESELA WMA FORMATINDA ÇALARKEN MP3 FORMATINDAKİLERE HATA VERİYOR.MP3 FORMATINDA ÇALARKEN DE WMA FORMATINDAKİLERE '' FORMATT ERROR '' HATASI VERİYOR. SETUP AYARLARINDA KAYIT TİPİ SEÇENEĞİNDEN DEĞİŞİTREBİLİYORUZ. YAŞASINN ÇİN MALALRI... EN UCUZUNDAN...
quote:
Orjinalden alıntı: servet74
FORMAT ERROR SORUNUNU ÇÖZDÜM ARKADAŞLAR. ÇİN MALLARINDAN DOLAYI DEĞİLMİŞ.HAFIZASI AYNI 1 GB.
SADECE ATTIĞIMIZ PARÇALARIN FORMATINA GÖRE ÇALMA SEÇENEĞİ VARMIŞ.MESELA WMA FORMATINDA ÇALARKEN MP3 FORMATINDAKİLERE HATA VERİYOR**** FORMATINDA ÇALARKEN DE WMA FORMATINDAKİLERE '' FORMATT ERROR '' HATASI VERİYOR. SETUP AYARLARINDA KAYIT TİPİ SEÇENEĞİNDEN DEĞİŞİTREBİLİYORUZ. YAŞASINN ÇİN MALALRI... EN UCUZUNDAN...
dostum iyi demişsinde sen her halde diğer yazıları okumamışsın bunlar zaten biliniyuor çin malı hemen hemen her cihazda hafıza kaybı yaşanıyor neden diye sorarsan sana kendi cihazına format atmanı(iki kere) tavsiye ederim ondan sonra yazdığı gibi 1 gb değilde daha düşük olduğunu göreceksin bu bir sorun değidir çöğu mp4 sahibi bunu bir sorun olarak görüyor ve firmware yükeme esnasında cihzı bozuyor cihazda çöpe gidiyor yani benim anlatmak istediğim başka şimdi diyecemki sen cihazın 1gb ise bi test yapmanı öneriyorum 750 mb lık parça yükle ve bak parçaların hepsini çalıyo mu çalmayacaktır çünkü yükleyeceğin parçalar çoğu girmeyecek(yani içi boş mp3 ler olarak girecek) ver sen bu mp3 leri tekrar bilgisayara yüklediğinde çalmayacak..............hadi hayırlı traşlar .... hepinize kolay gelsin arkadaşlar...