Şimdi Ara

firmware yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
17.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • değerli arkadaşlar firmware yüklemelerinde dikkat edeceğiniz hususlar şunlar
    1. kendi firmarenizin yedeği mutlaka bulunmalı
    2.çinmalı olduğu için herşeyi göze almanız
    3.bu işte deneyimli olmanız (örn: usb nizi adfu şeklinde dönüştürebilmeniz gerekiyor)
    4.amvtool ve firmware yedekleme gibi dosyalar elinizde bulunması gerekiyor
    bu fomda soracağınız hersoru cevap bulacaktır muhakkak ...............
    ayberg_73..............................

• yedekleme programıhttp://www.mympxplayer.com/dload.php?action=file&file_id=15 birinci adım bu programı bilgisayara indirme
    mp3/4 ünüzü usb ile bilgisayara bağlayın
    klasordeki extract.bat dosyasını açın entere basın bu şekilde tarayacktır taramayı bitirdikten sonra mp3/4 ünüzün hangi harfise o harfe basıp enterleyin çıkarıla bilen disk şeklindedir h g f gibi harfler alabilir mp3/4 ünüzü tarayacak ve firmwarenizi yedekleyecektir aynı dosyadaki bin dosyası sizin firm vare yedeğinizdir
  • ya yedekleme ne işe yarıyo anlamadım,bende hala radyoya geçemedim,çok karışık ve müşteri hizmetlerini arıcam önce,çünkü birileri yazılımı değiştirmem garanti kapsamından çıkar diyodu.....
    haftaya şu radyoya geçeçem kesin ya çok karışık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ummit

ya yedekleme ne işe yarıyo anlamadım,bende hala radyoya geçemedim,çok karışık ve müşteri hizmetlerini arıcam önce,çünkü birileri yazılımı değiştirmem garanti kapsamından çıkar diyodu.....
    quote:

Orjinalden alıntı: ummit

ya yedekleme ne işe yarıyo anlamadım,bende hala radyoya geçemedim,çok karışık ve müşteri hizmetlerini arıcam önce,çünkü birileri yazılımı değiştirmem garanti kapsamından çıkar diyodu.....

Cihazın ne? O na göre açıklama yapalım. Oke

• benim muvo s200 ne farkı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ummit

benim muvo s200 ne farkı var
    arkadaşlar sırayla cevap vereyim 1 senin mp4 ün radyosuz modeli bunun için eski olmalı garanti kapsamına giriyorsa firmwareler le uğraşma tavsiye etmem eğer çin malıysa bu yedekleme dediğimiz şey sen eğer bozarsan cihazı(firmware yükseltirken tekrar eski haline getirmek için )tekrat diriltir yedeklemek binevi cihazı garanti altına almak demektir bu senin firmwarenin bi yedeğini oluşturup tekrar yüklemeni sağlar 2 bana sakın firmware nedir diye sorma:) seninki radyosuz olduğu için firmwaresini bulmak ayrı bir maharet ister kardeşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayberg73

arkadaşlar sırayla cevap vereyim 1 senin mp4 ün radyosuz modeli bunun için eski olmalı garanti kapsamına giriyorsa firmwareler le uğraşma tavsiye etmem eğer çin malıysa bu yedekleme dediğimiz şey sen eğer bozarsan cihazı(firmware yükseltirken tekrar eski haline getirmek için )tekrat diriltir yedeklemek binevi cihazı garanti altına almak demektir bu senin firmwarenin bi yedeğini oluşturup tekrar yüklemeni sağlar 2 bana sakın firmware nedir diye sorma:) seninki radyosuz olduğu için firmwaresini bulmak ayrı bir maharet ister kardeşş

Alıntıları Göster
    firmare yüklemek için size bir amvtool gerekli bu hangi model olsa farketmiyor size bunun için bir link verecem dahasonrada ne işe yaradığınıda nasıl kullanıldığınıda link : http://s1mp3.org/files.php?name=/3rdpary_software/MP3%20Player%20Utilities/update_prog_v3.68.7z diğer versiyonu içinde link2:http://s1mp3.org/files.php?name=/3rdpary_software/MP3%20Player%20Utilities/update_prog_v4.00.7z

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios eski sürüm yükleme
    8 yıl önce açıldı
    twrp ile stock rom yükleme
    9 yıl önce açıldı
    TWRP olmayan cihaza rom yükleme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

firmare yüklemek için size bir amvtool gerekli bu hangi model olsa farketmiyor size bunun için bir link verecem dahasonrada ne işe yaradığınıda nasıl kullanıldığınıda link : http://s1mp3.org/files.php?name=/3rdpary_software/MP3%20Player%20Utilities/update_prog_v3.68.7z diğer versiyonu içinde link2:http://s1mp3.org/files.php?name=/3rdpary_software/MP3%20Player%20Utilities/update_prog_v4.00.7z

Alıntıları Göster
    amv tool_ 3.68 ve amvtool_4.00 bunlar en iyileri bu proların bikaç görevi vardır birincisi kliplerinizi amv formatına çevirir hem az alan kaplar hemde çin malı mp4 lerinizde izlemenizi sağlar bu amvconverter adını alır diğer bi özelliği mp4 ünüzü formatlayıp içini boşaltmanızı sağlar bu genelde bilgisayardan formatlanamayan mp4 ler için muhteşem bir yoldur ve aynı zamanda mp4 ünüzü bilgisayara taktığınızda ikitane çıkarıla bilir disk şeklinde görünüyorsa bir diskin boyutunu sıfırlayıp bu sorunu giderebilirsiniz üçüncü ve en önemli özelliği ise mp4 ünüze firmware yüklemeniz için bi pro içerir bu pro ölü mp4 lerinizi doğru firmware ile diriltir açıkçası bu özelliği özellikle çinmalı alan kardeşlerimiz için en önemli özelliğidir. amv tool yüklemeyi düşünüyorsanız herhangi belirtiğim bir modelini yüklerseniz yeterlidir hadi kolay gelsin sorunlarınız cevapsız kalmasın

• quote:

amv tool_ 3.68 ve amvtool_4.00 bunlar en iyileri bu proların bikaç görevi vardır birincisi kliplerinizi amv formatına çevirir hem az alan kaplar hemde çin malı mp4 lerinizde izlemenizi sağlar bu amvconverter adını alır diğer bi özelliği mp4 ünüzü formatlayıp içini boşaltmanızı sağlar bu genelde bilgisayardan formatlanamayan mp4 ler için muhteşem bir yoldur ve aynı zamanda mp4 ünüzü bilgisayara taktığınızda ikitane çıkarıla bilir disk şeklinde görünüyorsa bir diskin boyutunu sıfırlayıp bu sorunu giderebilirsiniz üçüncü ve en önemli özelliği ise mp4 ünüze firmware yüklemeniz için bi pro içerir bu pro ölü mp4 lerinizi doğru firmware ile diriltir açıkçası bu özelliği özellikle çinmalı alan kardeşlerimiz için en önemli özelliğidir. amv tool yüklemeyi düşünüyorsanız herhangi belirtiğim bir modelini yüklerseniz yeterlidir hadi kolay gelsin sorunlarınız cevapsız kalmasın

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu ekteki gibi bi mp4 ü bulunan biri varsa bana bi haber versin

firmware yükleme

• quote:

Orijinalden alıntı: wand

quote:

Orjinalden alıntı: ummit

Cihazın ne? O na göre açıklama yapalım. Oke

Alıntıları Göster
    dostum sen bi benim mesajıma bak resim var orda bununkini bulamadım sen bi yardım et başka site varmı arayacak gerçi iki üç tanesine baktım ama fw sini bulamadım sen yüzbaşı olmuşun neyse modeli atj 2085h

• quote:

yedekleme programıhttp://www.mympxplayer.com/dload.php?action=file&file_id=15 birinci adım bu programı bilgisayara indirme
    klasordeki extract.bat dosyasını açın entere basın bu şekilde tarayacktır taramayı bitirdikten sonra mp3/4 ünüzün hangi harfise o harfe basıp enterleyin çıkarıla bilen disk şeklindedir h g f gibi harfler alabilir mp3/4 ünüzü tarayacak ve firmwarenizi yedekleyecektir aynı dosyadaki bin dosyası sizin firm vare yedeğinizdir
    quote:

Orjinalden alıntı: ayberg73

yedekleme programıhttp://www.mympxplayer.com/dload.php?action=file&file_id=15 birinci adım bu programı bilgisayara indirme

Arkadaşım bende bu program çalışmıyor bir yardımcı ol.Sansa kullanıyorum bir çok modelle denedim.F'e basınca Bad command hatası veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sansaci

quote:

Arkadaşım bende bu program çalışmıyor bir yardımcı ol.Sansa kullanıyorum bir çok modelle denedim.F'e basınca Bad command hatası veriyor.

Alıntıları Göster
    birde hangi dosyaya güncellicez onu anlatsan adım adım anlatırsan sevinirim.teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: sansaci

quote:

Alıntıları Göster
    selam dostum bu yedekleme işi çok basit aslında sen sadece usb şeklinde bağlıyosun ve extract.bac programını açıp entere basıyorsun ondansonra da bikaç şey gelecek sonra bilgisayarım dan hangi harfle ise onu extract dosyasına yazıp bekliyorsun bukadar basit zaten resimden de anlayacağın gibi genelde e f g h harfleri alır

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanizm1

birde hangi dosyaya güncellicez onu anlatsan adım adım anlatırsan sevinirim.teşekkürler

Alıntıları Göster
    dostum dosya ne dosyası güncelleyeceksin bana söyle sana ayrıntılarıyla yazayım firmware mi yükleyeceksin?
  • quote:

dostum dosya ne dosyası güncelleyeceksin bana söyle sana ayrıntılarıyla yazayım firmware mi yükleyeceksin?

Alıntıları Göster
    evet firmwire
  • quote:

evet firmwire

Alıntıları Göster
    fw yükleyeceksen önce elinde doğru firmware olmalı bide amv tool diye bi program sana link verevem sen o dosyayı indir bana bi cevap ver link:http://s1mp3.org/files.php?name=/3rdpary_software/MP3%20Player%20Utilities/update_prog_v4.00.7z yükle bana habeer ver sana inceliklerini öğreteyim oki?

• quote:

fw yükleyeceksen önce elinde doğru firmware olmalı bide amv tool diye bi program sana link verevem sen o dosyayı indir bana bi cevap ver link:http://s1mp3.org/files.php?name=/3rdpary_software/MP3%20Player%20Utilities/update_prog_v4.00.7z yükle bana habeer ver sana inceliklerini öğreteyim oki?

Alıntıları Göster
    tamam ayberg indirdim.sonra ne yapacağım

• quote:

tamam ayberg indirdim.sonra ne yapacağım

Alıntıları Göster
    benim msn m var orda gir ben detaylarını anlatayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayberg73 -- 1 Aralık 2007; 18:27:52 >
  • quote:

benim msn m var orda gir ben detaylarını anlatayım

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sorunlarınız bitmiş her halde artık mp3/4 sorunları bitti sanıyorum herkez az çok ne yapacağını biliyor ama aranızdan yeni olanlar olabilir onar için soylüyorum bu formu okuyarak kjalmayın çok yararlı üye olup sorunlarınızı halledin sorun soruşturun bilmeden bişe yapmayın günde en az on kişi mp3/4 lerini bozuyordu bilmeden .... işte sizde bihata yapmamak için ilk önce sorun biz size yardım etmeye çalışırız

firmware yükleme

• quote:

arkadaşlar sorunlarınız bitmiş her halde artık mp3/4 sorunları bitti sanıyorum herkez az çok ne yapacağını biliyor ama aranızdan yeni olanlar olabilir onar için soylüyorum bu formu okuyarak kjalmayın çok yararlı üye olup sorunlarınızı halledin sorun soruşturun bilmeden bişe yapmayın günde en az on kişi mp3/4 lerini bozuyordu bilmeden .... işte sizde bihata yapmamak için ilk önce sorun biz size yardım etmeye çalışırız

firmware yükleme

Alıntıları Göster
    hadi beyler sorunu olan gelsin son uyarım

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.