Şimdi Ara

firmware yükleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
17.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ayberg73

quote:

Orjinalden alıntı: servet74

FORMAT ERROR SORUNUNU ÇÖZDÜM ARKADAŞLAR. ÇİN MALLARINDAN DOLAYI DEĞİLMİŞ.HAFIZASI AYNI 1 GB.

SADECE ATTIĞIMIZ PARÇALARIN FORMATINA GÖRE ÇALMA SEÇENEĞİ VARMIŞ.MESELA WMA FORMATINDA ÇALARKEN MP3 FORMATINDAKİLERE HATA VERİYOR**** FORMATINDA ÇALARKEN DE WMA FORMATINDAKİLERE '' FORMATT ERROR '' HATASI VERİYOR.
    SETUP AYARLARINDA KAYIT TİPİ SEÇENEĞİNDEN DEĞİŞİTREBİLİYORUZ. YAŞASINN ÇİN MALALRI... EN UCUZUNDAN...
    dostum iyi demişsinde sen her halde diğer yazıları okumamışsın bunlar zaten biliniyuor çin malı hemen hemen her cihazda hafıza kaybı yaşanıyor neden diye sorarsan sana kendi cihazına format atmanı(iki kere) tavsiye ederim ondan sonra yazdığı gibi 1 gb değilde daha düşük olduğunu göreceksin bu bir sorun değidir çöğu mp4 sahibi bunu bir sorun olarak görüyor ve firmware yükeme esnasında cihzı bozuyor cihazda çöpe gidiyor yani benim anlatmak istediğim başka şimdi diyecemki sen cihazın 1gb ise bi test yapmanı öneriyorum 750 mb lık parça yükle ve bak parçaların hepsini çalıyo mu çalmayacaktır çünkü yükleyeceğin parçalar çoğu girmeyecek(yani içi boş mp3 ler olarak girecek) ver sen bu mp3 leri tekrar bilgisayara yüklediğinde çalmayacak..............hadi hayırlı traşlar .... hepinize kolay gelsin arkadaşlar...

ayberg arkadaşım ben senin tezini çürüttüm elimde 1 gb lık bir çakma ipod tipli mp4 player var su anda player kafaya kadar dolu ve hepsinide tıkır tıkır çalıoo sorun belki sizin yanlış formatlıyor olmanızdır ve bu konuyu zaten onceden biz açmıştıkk daha ayrıntılı ve resimli bilgi içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_9799783/tm.htm

• Eğer daha önce hiç firmware yapmadıysanız kesinlikle denemeyin bence çünkü cihazınızı yakabilirsiniz benden söylemesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: burock010

quote:

Orjinalden alıntı: ayberg73

quote:

Orjinalden alıntı: servet74

FORMAT ERROR SORUNUNU ÇÖZDÜM ARKADAŞLAR. ÇİN MALLARINDAN DOLAYI DEĞİLMİŞ.HAFIZASI AYNI 1 GB.

SADECE ATTIĞIMIZ PARÇALARIN FORMATINA GÖRE ÇALMA SEÇENEĞİ VARMIŞ.MESELA WMA FORMATINDA ÇALARKEN MP3 FORMATINDAKİLERE HATA VERİYOR**** FORMATINDA ÇALARKEN DE WMA FORMATINDAKİLERE '' FORMATT ERROR '' HATASI VERİYOR.
    SETUP AYARLARINDA KAYIT TİPİ SEÇENEĞİNDEN DEĞİŞİTREBİLİYORUZ. YAŞASINN ÇİN MALALRI... EN UCUZUNDAN...
    dostum iyi demişsinde sen her halde diğer yazıları okumamışsın bunlar zaten biliniyuor çin malı hemen hemen her cihazda hafıza kaybı yaşanıyor neden diye sorarsan sana kendi cihazına format atmanı(iki kere) tavsiye ederim ondan sonra yazdığı gibi 1 gb değilde daha düşük olduğunu göreceksin bu bir sorun değidir çöğu mp4 sahibi bunu bir sorun olarak görüyor ve firmware yükeme esnasında cihzı bozuyor cihazda çöpe gidiyor yani benim anlatmak istediğim başka şimdi diyecemki sen cihazın 1gb ise bi test yapmanı öneriyorum 750 mb lık parça yükle ve bak parçaların hepsini çalıyo mu çalmayacaktır çünkü yükleyeceğin parçalar çoğu girmeyecek(yani içi boş mp3 ler olarak girecek) ver sen bu mp3 leri tekrar bilgisayara yüklediğinde çalmayacak..............hadi hayırlı traşlar .... hepinize kolay gelsin arkadaşlar...

ayberg arkadaşım ben senin tezini çürüttüm elimde 1 gb lık bir çakma ipod tipli mp4 player var su anda player kafaya kadar dolu ve hepsinide tıkır tıkır çalıoo sorun belki sizin yanlış formatlıyor olmanızdır ve bu konuyu zaten onceden biz açmıştıkk daha ayrıntılı ve resimli bilgi içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_9799783/tm.htm
    kardeş sen her halde yenisin bizim çalışmalarımız tabiki bikaç ön hazırlıktan sonra açıklanır senin cihazın hafızası tam olabilir zaten fiyatı 150* ytl yi geçen çoğu cihaz için bu problem yok denecek kadar az bi<zim üzerinde durduğumuz cihazlar sık sık bozulan sorun çıkartan cihazlar için link berdiğin için tşk ama zaren burda sorular cevapsız kalmıyor eğer isrersen bu sayfayı takip edebilirsin... bu çinmalı cihazların çoğunda hafıza kaybı yaşanır çünkü firmware gereği 1gb yazan hafızası iki format üst üste atılınca düşüyor yani asıl hafızası görünüyor sen cihazına bi iki sefer format ver bakalım nolcak... ilginiz için çok teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: vanguarde

Eğer daha önce hiç firmware yapmadıysanız kesinlikle denemeyin bence çünkü cihazınızı yakabilirsiniz benden söylemesi

slm valla dediğin doğru da ben belki yüz kere sölemişim bunu genede firmwareleyen çıkıyor sonra cihaz da çöpe gidiyor
  • slm. arkadaşlar bende sony marka sahte mp4 player var. geçen yıl almıştım. daha önce bozulan firmwareyi başka bir firmware bularak düzeltmeyi başardımştım. amma şimdi 1gb var elimde bi dünya firmware indirdim hiçbiri olmuyor. acaba

ATJ2085H
    SP3767HN
    O6FS21

BU ÇİPLERİN ÜZERİNDEKİ BİLGİLER.

BİRDE KOMPLE GÖÇMÜŞTÜ 3.5.37 VERSİYONU YÜKLEDİM SADECE DİSK OLARAK VEYA ADFU OALRAK GÖRDÜREBİLDİM AMMA EKRANA GÖRÜNTÜ GETİREMEDİM BİRTÜRLÜ...

BANA BUNA UYGUN FİRMWARE LAZIM. TŞK.
  • YOK KANKA OLMADI YAW. AYNI HALEN. FW Yİ YÜKLEDİM EMME AYNI HALEN IŞIĞI YANMIYOR FAKAT O KALIN ŞEKİLDE MAVİLİ BEYAZLI EKRAN DURUYOR. FLASH DİSK OLARAKDA GÖRÜYOR HALEN. UYMADI BENCE. YA MAİL FİLAN VARMI GÖRÜŞELİM. YARDIMIN KARŞILIKSIZ KALMAZ...
  • yardım isteyen var mı demişsin ya ondan yola çıkarak bir sorunumu iletmek istiyorum.yardımcı olursan sevinirim. Sorunsuz çalışıyordu istemediğim amv dosyaları doya sil diyeceğime hepsini sil demiş bulundum. ne ses ne resim ne demo nede amv doyaları kaldı. yeniden atmak istedim dosya yok diyor. radyo çalışıyor. ses kaydediyor dosya kabul etmiyor. ne yapmalıyım? firewire indirdim pc ye ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. bendekinin versiyonu 9.0.60 diyor ama nette 50 den yukarı yok.teşekkürler ilgilenirsen :)
  • FİRMWARE YÜKLEMEDE NE YAPARSAN YAP.http://www.mympxplayer.org SİTESİNDE FW BULABİLİRSİN... AMMA DİKKATLİ OL. VE SORUNUNUDA AÇIKÇA YAZMAMIŞSIN.

Sorunsuz çalışıyordu istemediğim amv dosyaları doya sil diyeceğime hepsini sil demiş bulundum. ne ses ne resim ne demo nede amv doyaları kaldı. yeniden atmak istedim dosya yok diyor.

BURDA NE DEMEK İSTEDİĞİNDE BELLİ DEĞİL...

quote:

Orjinalden alıntı: kahya38

yardım isteyen var mı demişsin ya ondan yola çıkarak bir sorunumu iletmek istiyorum.yardımcı olursan sevinirim. Sorunsuz çalışıyordu istemediğim amv dosyaları doya sil diyeceğime hepsini sil demiş bulundum. ne ses ne resim ne demo nede amv doyaları kaldı. yeniden atmak istedim dosya yok diyor. radyo çalışıyor. ses kaydediyor dosya kabul etmiyor. ne yapmalıyım? firewire indirdim pc ye ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. bendekinin versiyonu 9.0.60 diyor ama nette 50 den yukarı yok.teşekkürler ilgilenirsen :)

• slm arkadaslar ben onlrca piranha magdurundan yanlızca biriymm!Piranha matrix mp4 player ım var.Garanti kapsamından cıkar dediler diye servisine gönderdik yeni yükledikleri firmware ile ne ebook acabiliorum nede dogru düzgün örenebldim kullanmayı.Eski firmwareini yüklemek istiorum tekrardan ama nası yapcam blmiorum Kullanım kılavuzunda orjinal cd den frimware dosyasını kullanarak nası yüklenceini anlatmış ama cd de firmware yok!
    Birde yedekleme programını yükledim ayberg abi ama calıstıramadm yardımcı olursanız sevinirim

• dostum bikaç gün işim vardı giremiyordum ama senin firmwareni iki şekilde elde ederrsin bir aynı cihazı bulmak kopyalamak ikinciside bu siteden indirmek b www.s1mp3.org bulursan bana haber ver ben yardım ederim
  • bak dostum hafızada sorun var firmwareyle ilgiideğil senin sorunun sende cd varsa ordan amv_tool pro dan hafızasını formatla ama sakın firmwaresini yapmaya kalkışmaa yaparsanda önce yedekle ve bilen birisinin haberi olsun
  • slm arkadaşım sen benim msn me gir böle forumda olmaz anlamazsın ben buralardayım mutlaka cevap alırsın merak etme
    bikaç gün girememiştim mesajlarınızın cevabını geç yolladıysam özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayberg73 -- 1 Aralık 2007; 18:31:08 >

• slm sorun bitti her halde neyse ben buralardayım:D
  • Arkadaşlar ZEN Zeeon 2 - 4gb aldım...Radyosuz...Buna radyoyu nasıl indirebilirim...Creative'in sitesine baktım Zeeon 2 diye bişey yazmıyo...Ne zaman çıktı bu alet niye yok sitede bilen var mı???
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaDeViL

Arkadaşlar ZEN Zeeon 2 - 4gb aldım...Radyosuz...Buna radyoyu nasıl indirebilirim...Creative'in sitesine baktım Zeeon 2 diye bişey yazmıyo...Ne zaman çıktı bu alet niye yok sitede bilen var mı???

çeşitli sitelerde cihazına uygun güncel firmware ler vardır ordan güncelini indirebilirsin yenisinin içinde radio olabilir fazla ayrıntılı bilgi veremiorum çünkü hiç creative kullanmadım
  • dostlar , sahte ipod aldım geçenlerde , firmware kurayım derken , aleti bozdum :(
    ipod önceden açılırken , kum saati çıkıyordu sonra ipod filan yazıp açılıyodu.
    şimdi sadece kum saati çıkıyor , aldığım yer 15 gün garanti verdi ,17. gün alet bozuldu

nasıl yaparım Allah rızası için yardım

• kardeş senwww.s1mp3.org dan fimwareni araştır ben buralardayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: burock010

quote:

Orjinalden alıntı: MaDeViL

Arkadaşlar ZEN Zeeon 2 - 4gb aldım...Radyosuz...Buna radyoyu nasıl indirebilirim...Creative'in sitesine baktım Zeeon 2 diye bişey yazmıyo...Ne zaman çıktı bu alet niye yok sitede bilen var mı???

çeşitli sitelerde cihazına uygun güncel firmware ler vardır ordan güncelini indirebilirsin yenisinin içinde radio olabilir fazla ayrıntılı bilgi veremiorum çünkü hiç creative kullanmadım

selam dostum senin cihazın radyosu yoksa alış bence zaten radyosuz cihazlar genelde hassas oluyor :P sen fimware yüklemek istiyorsun eğer önündeki riskleri bilseydin şimdi radyodan filan bahsetmezdin :P bak bazen kendi firmwareni yedeklerken bile sorun çıkıyor anla yani sonra firmware yüklersin olmaz sonra kendi firmwareni yüklemek istersin bi bakarsın cihaz gitmiş çünkü yanlış yedeklemişsindir :D benimki ölew bözuldu kolay gelsin:D

• slm arkadaşlar.ben pıranha commander mp4 çaları inceledim ve hoşuma gitti.bide sizin görüşlerinizi alıyım dedim.nasıl bi mp4 çalar??? tavsiye ediyor musunuz??? bide incelediğim başka bi mp4 çalar var.ogatech og 055 bu nasıl bir alet??? hangisini tavsiye edersiniz??? yardım edereniz çok sevinirim arkadaşlar.lütfen...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.