Şimdi Ara

FIRSAT! 2bin metrekare arsa+ 120 metrakare ev 80bin tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İNCELEYİN sakarya Karapürçek Meşepınarı Köyünde 2 dönüm arsa üzerinde 120 küsür metrakare ev (geniş bir bahçesi ile) devlet tarafından varislerinin paylaşım anlaşmazlığı ve de devlete olan bir takım borçlarından dolayı açık arttırma ile satışa sunulacakmış. 2 dönüm arsa+ 120+-metrekare ev+ yol kenarı+ Adapazarı 30dk, Akyazı 5dk, Karapürçek 5dk, İstanbul 2,5 saat, Ankara 3saat mesafede, Köy mevkiinde. Açık arttırma ile 07.04.2014 AKYAZI SULH H. M. yapılacak satış, başlangıç fiyatı 80 bin liraymış .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aly aktan -- 9 Şubat 2014; 23:50:22 >

• SATIŞI DEVLET YAPIYOR. 80 BİN LİRAYA ÇOK İYİ BİR YATIRIM FİYATIN ÇOK DA YÜKSELECEĞİNİ SANMIYORUM. BEN BİRAZ ARAŞTIRDIM ÜZERİNDE BULUNAN EV SADECE 80 BİNE SATILIR. SADECE SİZLERİ BİLGİLENDİRMEK İSTEDİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aly aktan -- 9 Şubat 2014; 22:54:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aly aktan

SATIŞI DEVLET YAPIYOR. 80 BİN LİRAYA ÇOK İYİ BİR YATIRIM FİYATIN ÇOK DA YÜKSELECEĞİNİ SANMIYORUM. BEN BİRAZ ARAŞTIRDIM ÜZERİNDE BULUNAN EV SADECE 80 BİNE SATILIR. SADECE SİZLERİ BİLGİLENDİRMEK İSTEDİM. DÜŞÜNEN VARSA BİLGİ VEREBİLİRİM.

Neden böyle bir reklam yapıyorsun onu anlamadım.İyi bir fırsat ise sen al , konu komşu , akrabalarına aldır.
  • Bunu paylaşmamın amacı iyi bir fırsat olması ve de insanları bilgilendirmek istememdir. Herhangi bir çıkarım yok. Satışı yapan da ben değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aly aktan -- 10 Şubat 2014; 14:09:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aly aktan

Bunu paylaşmamın amacı iyi bir fırsat olması ve de insanları bilgilendirmek istememdir. Herhangi bir çıkarım yok. Satışı yapan da ben değilim.

Çıkarın olduğunu söylemedim.Neden kendin almadığını yada konu komşuna aldırmadığını sormuştum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.