Şimdi Ara

Fırsat bitti, kapanabilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.048
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Asus Rog Strix Fusion 300 7.1 Oyuncu Kulaklığı - n11.com
    https://urun.n11.com/mikrofonlu-kulaklik/asus-rog-strix-fusion-300-71-oyuncu-kulakligi-P394861603
    80 dolar amazon'da fiyat sıcak geldi ben aldım 1 tane yorumlar da olumlu genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r10fenere -- 2 Aralık 2019; 20:31:16 >

• Hocam merhaba , ben 1 ay önce aldım strix 300 ü çok memnunum , logitech g230 dan geçtim , mikrofon kalitesi gayet güzel , ses yüksekliği - baslar bu fiyata göre gerçekten güzel. Rog armoury yazılımı üzerinden baya ayarlar yapabiliyorsunuz ince ayarlarla çok güzel ses veriyor. Yalıtım çok güzel , ilk başlarda kafada biraz baskı hissi fazla ama alıştım , terleme ya da ısınma gibi problemler olmuyor yastıkları da güzel , pc ile usb bağlantısı için sol tarafa mini usb ile bağlıyorsunuz , ayrıca sağ tarafta bir 3.5mm çıkış mevcut kutu içinde bu kabloda mevcut. Bana kalırsa 350 - 450 tl seviyesine göre gerçekten iyi ve kaliteli bir ürün .
  • 150 lira daha eklenip hyperx cloud 2 veya alpha alınabilir.Amazon.com da yorumlar pek iyi değil
  • 700 lira daha eklenip iyi bir şey alınabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 tl daha eklenip iyi bişeyler alınabilir
  • 1700 lira daha eklenip iyi bir şey alınabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Delisinğz :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2000 lira eklenip daha iyi bişey alırım

• Arctis 5 mi bu mu beyler?

• Üstüne ekleyip iyi birşey alacağıma var olanla yetinirim daha iyi

• 2300 daha eklemem kulaklik almam param cebimde kalir.

• Asus kalitesini bilmeyen üstüne istediğini ekleyebilir 😉

• Arkadaşlar boş yorumları bırakın kullanan varmı nasıl kulaklık.

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Ben fusion 500 modelini kullanıyorum baya iyi 300ile arasında fark var mıdır bilmiyorum

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba , ben 1 ay önce aldım strix 300 ü çok memnunum , logitech g230 dan geçtim , mikrofon kalitesi gayet güzel , ses yüksekliği - baslar bu fiyata göre gerçekten güzel. Rog armoury yazılımı üzerinden baya ayarlar yapabiliyorsunuz ince ayarlarla çok güzel ses veriyor. Yalıtım çok güzel , ilk başlarda kafada biraz baskı hissi fazla ama alıştım , terleme ya da ısınma gibi problemler olmuyor yastıkları da güzel , pc ile usb bağlantısı için sol tarafa mini usb ile bağlıyorsunuz , ayrıca sağ tarafta bir 3.5mm çıkış mevcut kutu içinde bu kabloda mevcut. Bana kalırsa 350 - 450 tl seviyesine göre gerçekten iyi ve kaliteli bir ürün .
  • Asus marka bir çok ürün kullanıyorum ama bunu ve strix serisi kulaklıkları önermem. Deri yastıklar dökülüyor. Taç ile kulaklara oturan kısım arasındaki bağlantı yeri çok ince ve çabuk kırılıyor. İlki kırılınca aynısından aldım. 6 ay geçmeden o da aynı yerden kırıldı. Japonla yapıştırdım, bir tarafı artık sabit. Yüzden fazla kulaklık kullanmış biri olarak kırılan tek kulaklığım asus strix 2.0 oldu. Ses kalitesi derseniz çok çok iyi. Ona hiç bir şey diyemem. Analog kulaklıklar içinde oyun kulaklıkları içinde ses bakımından tek geçerim. Ama dayanıklı değil. İyice parçalansa da gsp600 alsam diye bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oemci32 kullanıcısına yanıt
    Kuponla 369 a geldi aldım teşekkürler.

• Asus ve MSI yolu buldu valla. Kıytırık malları pavyon gibi boyayıp ışıklandır, adına da geyming ekle çocuklara itele.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 449'du trendyolda 300 üzeri 100 tl kuponla 349'a geldi.Fiyatı uygun geliyor diye aldım 400 üzeri olsaydı yorumlardaki tutarsızlıkdan dolayı almazdım.Yarın gelecek bakalım.Beats ep varken elimde pcde mikofonlu kulaklık lazım diye anlık bir seçimdi.Umarım kötü bir ürün almamışızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arshilles -- 3 Aralık 2019; 16:24:26 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.