< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r10fenere -- 2 Aralık 2019; 20:31:16 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r10fenere -- 2 Aralık 2019; 20:31:16 > |
1000 tl daha eklenip iyi bişeyler alınabilir
|
1700 lira daha eklenip iyi bir şey alınabilir.
|
Asus ve MSI yolu buldu valla. Kıytırık malları pavyon gibi boyayıp ışıklandır, adına da geyming ekle çocuklara itele.
|
Hocam merhaba , ben 1 ay önce aldım strix 300 ü çok memnunum , logitech g230 dan geçtim , mikrofon kalitesi gayet güzel , ses yüksekliği - baslar bu fiyata göre gerçekten güzel. Rog armoury yazılımı üzerinden baya ayarlar yapabiliyorsunuz ince ayarlarla çok güzel ses veriyor. Yalıtım çok güzel , ilk başlarda kafada biraz baskı hissi fazla ama alıştım , terleme ya da ısınma gibi problemler olmuyor yastıkları da güzel , pc ile usb bağlantısı için sol tarafa mini usb ile bağlıyorsunuz , ayrıca sağ tarafta bir 3.5mm çıkış mevcut kutu içinde bu kabloda mevcut. Bana kalırsa 350 - 450 tl seviyesine göre gerçekten iyi ve kaliteli bir ürün .
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arshilles -- 3 Aralık 2019; 16:24:26 > |