< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckobat_78 -- 16 Mart 2021; 9:58:30 > |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pckobat_78 -- 16 Mart 2021; 9:58:30 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
fiyat takip |
Fiyat aşırı hesaplı bir hal aldı. Merakı olan kaçırmasın diyorum. Bu fiyata bu kadar süre kalması da entresan oldu ama nasip. Whatsaptan güncel fotoda atabilirim. Alacak arkadaşa hayırlı olsun. |
insanlarda para yok artık kimse 700 800 tl sini saate vermek istemiyor o parayla pazar alışverişi yaparım diyor bende de kindle voyage e kitap vardı 6 ay önce 900 tl ye satmadım geçen gün 650 tl ye zor verdim |
Hocam bugün havalesini yaptı bir arkadaş bugün kargo yapacağım. İkinci el ürünler birazda ticari amaçlı alan çok fazla olduğu için yönelim azaldı. Araçlardaki duruma benzetiyorum sıfır almak ikincielden avantajlı hale geldi. Tablet bakıyorsunuz bütün ikinci el fiyatlar sıfırından daha pahalı. Telefonlar sıfırından 100-200 eksik yada pahalı. Bu tarz ürünler daha çok meraklısına giden ürünler bu fiyata beklemesini ben ona bağlıyorum. Hayırlı olsun diyelim. |