Şimdi Ara

Fırsat sitelerinden iphone alan varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anlamadığım birşey var bikaç gündür facebookta birsürü iphone kampanyası var 300-400 liraya satılarlar nasıl oluyor bu ?
    bunlardan hiç alan varmı veya biliyormusunuz neden normalde 1500 liranın üzerinde iken bunlar 400 e satıyorlar?
    ve ciddi ciddi almayı düşünüyorum ne dersiniz almalımıyım?

• Dostum ne alıyorsun,adamlar satmıyordur.Satıyor olsa bile sana Çin malı yollarlar o fiyattan.O tarz reklamlara tıkladığınızda,etrafa sürekli reklam saçıyorsunuz..
  • virüslük bir durum yok senden habersiz reklam paylaşılamaz profılınde anca uygulamaya izin ver felan diyeceksin o zaman olabilir.
    neyse konumuza dönelim haklısın çin malıymış onlar bikaç arkadaşımla görüştükten sonra vazgeçtim.
    diğer ülkelerde küçük bir araştırma yaptım en ucuz dubaideymiş sanırım aphone 4s
    Azerbaycanda 1200 lira
    dubai de 490 dolar(877 tl)
    neredeyse yarı yarıya fark edecek
    ordan nasıl alınabilir bilemiyorum internet sitesi felan varmıdır acaba yada birilerini bulup getittirsek süper olurdu:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: candanfc

virüslük bir durum yok senden habersiz reklam paylaşılamaz profılınde anca uygulamaya izin ver felan diyeceksin o zaman olabilir.
    neyse konumuza dönelim haklısın çin malıymış onlar bikaç arkadaşımla görüştükten sonra vazgeçtim.
    diğer ülkelerde küçük bir araştırma yaptım en ucuz dubaideymiş sanırım aphone 4s
    Azerbaycanda 1200 lira
    dubai de 490 dolar(877 tl)
    neredeyse yarı yarıya fark edecek
    ordan nasıl alınabilir bilemiyorum internet sitesi felan varmıdır acaba yada birilerini bulup getittirsek süper olurdu:)

Dostum bazı telefoncular getirtiyor ? Örneğin bizim burda bir telefoncu var , Samsung Star (bilmemne modelini) 190 TL'ye satıyor . eminim sizin şehrinizde de vardır.
  • Facebook hakkında fazla bilgili değilim,benim uzmanlık alanım telefonlar.Bu konu üzerinden size yardımcı olmaya çalışabilirim.

Yurtdışından telefon getirmek tek başınıza hele internet üzerinden yapmanız mümkün değil maalesef. İnternet üzerinden yurtdışı kaynaklı telefon satan siteler bulabilirsiniz,en azından Amazon,eBay tarzı sitelerden görebilirsiniz fakat Türkiye'ye kargo yoluyla bir telefonun girmesi maalesef yasak.

Tek yapabileceğiniz şey;yurtdışı bazlı telefon almak,tanıdığınız veya Türkiye'ye giriş yapacak bir yolcu vasıtasıyla getirtmek.
  • en iyisi sanalpazar 1tl acik arttirmalari dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

en iyisi sanalpazar 1tl acik arttirmalari dostum.

onu takip et süre bitince satın al mı diyosun yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGA

Facebook hakkında fazla bilgili değilim,benim uzmanlık alanım telefonlar.Bu konu üzerinden size yardımcı olmaya çalışabilirim.

Yurtdışından telefon getirmek tek başınıza hele internet üzerinden yapmanız mümkün değil maalesef. İnternet üzerinden yurtdışı kaynaklı telefon satan siteler bulabilirsiniz,en azından Amazon,eBay tarzı sitelerden görebilirsiniz fakat Türkiye'ye kargo yoluyla bir telefonun girmesi maalesef yasak.

Tek yapabileceğiniz şey;yurtdışı bazlı telefon almak,tanıdığınız veya Türkiye'ye giriş yapacak bir yolcu vasıtasıyla getirtmek.

oda çok zor be malesef kimi bulcam ben tanıdık
  • quote:

quote:

aynen.benim kredi kartım olsa 3 günde 1 bişey alırım.hemde yarı fiyatına.
  • quote:

quote:

quote:

güvenilirse bi bakalım ona yaa
    bu tarz şeylere hiç güvenmiyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

güvenilirse bi bakalım ona yaa
    bu tarz şeylere hiç güvenmiyorum

Forumda bi arkadas New İpad almıstı 3 gün önce miydi neydi.Satıyım mı kullanıyım mı diyordu en güvenilir sitelerden birisi rahat olun.Kredi kartım olsa neler alıcaktım da işte..

• evet inceledim ürünleri satılan tüm ürünler kurtarır fiyatına satılmış
    bana göre fiyat yükseltiliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.