Şimdi Ara

First Person Shooter İçin Özel Game Pad

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir Counter strike, half-life tarzı oyunlar için özellikle w,a,s,d gibi tuşları kombinasyonlu olması çok önemliydi çünkü mouse ile eş zamanlı atış yapmak çok önemliydi benim için..geçen gün web de şu ürüne rastladım:
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=CS002

kaybedicek neyim var dedim ve 2 gün önce sipariş ettim bir gün de geldi..ürünü USB ye takıyorsunuz ve direk çalışıyor..halo, counter ve prey tarzı oyunlarda süper kolaylık sağlıyor..bileklik sayesinde bileğinizide hiç ağrıtmıyor ve ışıklarıyla hoş bir görünüm veriyor..ama en önemlisi tuşların hassaslığı..anlık koşu ve dönüş yaparken gerçekten inanılmaz tepki veriyor ve çok hızlı..fiyatı biraz pahalı giibi gelsede klavye ile oynamaktan bıkanlar varsa tavsiye ederim çünkü bir daha klavye oynayacağımı falan sanmam..üstelik winning eleven ya da fifa oynarken de çok kullanışlı oluyor..kombinasyonlar hızlı apılabiliyor. üründe şimdilik 2 gündür oynuyorum fark edebildiğim en önemli özellikler bunlar..umarım yardımcı olur bu tip birşeyler arayanlara..

edit:link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KalamarOsman -- 3 Ağustos 2006; 15:38:23 >

• Güzel ama biraz pahalı
  • bence gereksiz birşey...boşuna para harcama olur...
  • bence ürün güzele benziyor denemek lasım
  • bununla nasıl ct oynanır ki?? 8 numaralı tuş yok.. ne yani; zırh ve bombalar olmadan mı dalacağız karşımızdakine??
  • Valla buna alışmak zaman alır.X'i nereye koymuşlar ama CoD2 veya Cs oynarken X'i kullanma şekli Z ye daha yakın.Tasarım güzel ama dediğim gibi alışmak zaman alır
  • güzelmiş
  • paranı boşa harcama deım ben saa
  • Güzel alet kardeş güle güle kullan . Ama mouse daha önemli bence .
  • güle güle kullanda sıkı oyuncular için bence gzl bir ürün
  • Sayi tuslarinin yerini begenmedim. Guzel bir urun ama gereksiz. 10$ lik klavye daha fazlasini vaad ediyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.