arkadaşlar First Win of the day hangi saatler arasında gelio bilen varmı ?? yarıdmlarınız için tskkürler
quote:Orijinalden alıntı: p1r4t3s İlk aldığın win'in saati diye biliyorum onu biliyorumda hangi saatler arası oluyor bu olay ? onu soracaktım
quote:Orijinalden alıntı: Ch1nexta quote:Orijinalden alıntı: p1r4t3s İlk aldığın win'in saati diye biliyorum onu biliyorumda hangi saatler arası oluyor bu olay ? onu soracaktım Demek istediğim ilk first winini ne zaman alırsan öbür gün aynı saatte
quote:Orijinalden alıntı: Ch1nexta arkadaşlar First Win of the day hangi saatler arasında gelio bilen varmı ?? yarıdmlarınız için tskkürler 22 saatte bi aldığın 1 win first win olyuor mesela dün saat 7 de aldıysan bugün 5 de acık olur bonus
quote:Orijinalden alıntı: emre510 quote:Orijinalden alıntı: Ch1nexta arkadaşlar First Win of the day hangi saatler arasında gelio bilen varmı ?? yarıdmlarınız için tskkürler 22 saatte bi aldığın 1 win first win olyuor mesela dün saat 7 de aldıysan bugün 5 de acık olur bonus Teşekkürler saolun
tam zaman ögrenmek istiyorsan bi oyun at ondan sonra bitince skor gösterilen yerde zaman yazıyor. kac saat sonra first win olacagı.