Şimdi Ara

Fişi takınca sigortalar atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi sabahlar bilgisayarımda daha önce başıma gelmeyen bir durumla karşılaştım devamlı olmasa bile arada bunu yapıyor ve beni açıkçası korkutuyor bilgisayarımı fişe taktığım anda kendi bulunduğum odanın sigortası atıyor sadece benim odamın sigortasını attırıyor tüm evin değil ve bunu arada sırada yapıyor her şey stabil hiç bir sorun yok ama neden böyle yaptığını bir türlü çözemedim sizin hiç başınıza böyle bir olay geldimi? bilgisayarım fotograftaki gördüğünüz bilgisayardır.
     Fişi takınca sigortalar atıyor
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• kasanın içinde ki bütün bağlantıları dikkatli kontrol et özellikle anakartın kasaya değen küçücük de olsa bir yeri var mı ve molex bağlantılarının metal kısımlarında kasaya bir temes var mı birde odanın sigortası çok düşüm amper olabilir tabi kaldırırmıyordur .
  • prizinde bir problem olmuş olabilir. bilgisayarın kablolarını taktıgın priz yeterli gelmiyordur yada eviniz 30 seneden fazlaysa alt yapı göçmüş olabilir ama tahminen 1.
  • epoxy81 E kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarda elektrik sorunlarında makine kendini kilitler ve başlamaz.Eğer sigorta atıyorsa muhtemelen prizde sorun vardır.Aracı olarak kullandığınız prizi değiştirmenizi öneririm.
  • uzatma kablosunda sorun (kırık soyuk) olabilir prizde sorun olabilir kasa monitör veya odadaki başka bir cihazın kablosunda sorun olabilir
    anlamanın en kolay yolu bilgisayarı başka bir sigortaya bağlı odada bir süre kullanmak
  • sigortanin amperi dusuktur..kaldirmiyordur.sigortayi yuksek amperli ile degisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önceki sistemimde böyle kuvvetli slı bağlantılı yüksek amper çeken bir bilgisayardı onda yapmıyordu ama bunda nedense böyle bir sorun var ilk çalıştırmada yapıyor her şeyi nizami olarak kontrol ettim aama hiç bir donanım hatası yok ve işin garip tarafı sıkıntı bir kere oluyor gidiyorum sigortayı kaldırıyorum geliyorum açılıyor bilgisayar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sigorta sürekli atıyor
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.