< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decho -- 26 Aralık 2018; 14:4:42 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decho -- 26 Aralık 2018; 14:4:42 > |
Hiçbir özelliği olmayan düdüklü tencere gibi yorumlara hastayım. Konunun uzmanı yazmış. Düdüklü tencereden ne bekliyorsunuz. Hızlı pişirmesini bekliyorum sağlamlık bekliyorum. Fissler yıllardır görevini yapıyor. Bana göre miele süpürge iyidir, klasiktir süpürür işte. Ama bazılarına göre mp3 çalarlı elektrikli süpürge iyidir. Çünkü müzikte çalar süpürürken sıkılmazsınız:) Bir elektrikli ev alei ne kadar çok iş yapıyorsa kendi işini o kadar çabuk unutur:)
|
Kullanmayan, bilmeyen insan bunu almaz ama ömürlük, kaliteli düdüklü tencere isteyene tavsiye ederim. Normal düdüklü tencereye göre hızlı pişiriyor.
|
Hiçbir özelliği olmayan klasik düdüklü demek Fissler kullanmış olsaydınız Tefal'e basığınız 500 lira için oturur ağlardınız.
Zamanında 600 liraya 6 litre Fissler vitavit comfort almıştım. Şimdi hepsi 1000 liranın üzerinde. Şimdiki aklım olsa her boyundan birer tane alır evdeki tüm tencereleri atardım. |
Fiyat çok pahalı. KONUYU AÇAN ARKADAŞ SATICI HERHALDE. Çok satıcısı olmayan bir ürün olduğu için kafasına göre koymuş fiyatı bir de sıcak fırsat diye konu açıyor. 2 sene önce 52 Euro'ya Amazon.de'den aynı ürünü almıştım. Ürün güzel, zevkle kullanıyoruz ama 120 Euro'dan satılıp bir de sıcak fırsat olarak addedilecek bir ürün değil. Mesela iPhone XS Max da çok güzel telefon. Ama 128'liğini gidip bir arkadaş 15.000 TL'ye satıp sıcak fırsatlara konu açsa ne yaparsınız? İşte durum bu.
|
geçen yıl normal fiyatı 318tl olan çekle 250tlye aldığım wmf düdüklü 800tl olmuş .artışa bakarmısın
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 26 Aralık 2018; 10:20:35 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 26 Aralık 2018; 13:59:9 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 26 Aralık 2018; 14:33:33 > |
|