Şimdi Ara

Fissler Vitaquick Bluepoint 6 lt Düdüklü Tencere 799 tl en iyi fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
6.889
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fissler Vitaquick Bluepoint 6 lt Düdüklü Tencere 799 tl bu güne özel en iyi fiyatlar

ürün linki

Akakçe fiyat listelemesi

Fissler Vitaquick Bluepoint 6 lt Düdüklü Tencere 799 tl en iyi fiyat

ÜRÜN TÜKENDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decho -- 26 Aralık 2018; 14:4:42 >

• Hiçbir özelliği olmayan düdüklü tencere gibi yorumlara hastayım. Konunun uzmanı yazmış. Düdüklü tencereden ne bekliyorsunuz. Hızlı pişirmesini bekliyorum sağlamlık bekliyorum. Fissler yıllardır görevini yapıyor. Bana göre miele süpürge iyidir, klasiktir süpürür işte. Ama bazılarına göre mp3 çalarlı elektrikli süpürge iyidir. Çünkü müzikte çalar süpürürken sıkılmazsınız:) Bir elektrikli ev alei ne kadar çok iş yapıyorsa kendi işini o kadar çabuk unutur:)
    Hiçbir özelliği olmayan klasik düdüklü demek Fissler kullanmış olsaydınız Tefal'e basığınız 500 lira için oturur ağlardınız.

Zamanında 600 liraya 6 litre Fissler vitavit comfort almıştım. Şimdi hepsi 1000 liranın üzerinde. Şimdiki aklım olsa her boyundan birer tane alır evdeki tüm tencereleri atardım.
    Fiyat çok pahalı. KONUYU AÇAN ARKADAŞ SATICI HERHALDE. Çok satıcısı olmayan bir ürün olduğu için kafasına göre koymuş fiyatı bir de sıcak fırsat diye konu açıyor. 2 sene önce 52 Euro'ya Amazon.de'den aynı ürünü almıştım. Ürün güzel, zevkle kullanıyoruz ama 120 Euro'dan satılıp bir de sıcak fırsat olarak addedilecek bir ürün değil. Mesela iPhone XS Max da çok güzel telefon. Ama 128'liğini gidip bir arkadaş 15.000 TL'ye satıp sıcak fırsatlara konu açsa ne yaparsınız? İşte durum bu.
  • Hiçbir özelliği olmayan klasik düdüklü tencere için o fiyat çok

Biz şundan aldık, çok daha mantıklı, dijital göstergesi alarmı fln da var, tek elle rahat açılıyor vs

Hem daha ucuz, biz alırken 500 dü fiyatı

Tefal Clipso + Precision 6 Litre Düdüklü Tencere OUTLET 799,00 TL yerine 599,00 TL

• Kullanmayan, bilmeyen insan bunu almaz ama ömürlük, kaliteli düdüklü tencere isteyene tavsiye ederim. Normal düdüklü tencereye göre hızlı pişiriyor.
  • Hiçbir özelliği olmayan düdüklü tencere gibi yorumlara hastayım. Konunun uzmanı yazmış. Düdüklü tencereden ne bekliyorsunuz. Hızlı pişirmesini bekliyorum sağlamlık bekliyorum. Fissler yıllardır görevini yapıyor. Bana göre miele süpürge iyidir, klasiktir süpürür işte. Ama bazılarına göre mp3 çalarlı elektrikli süpürge iyidir. Çünkü müzikte çalar süpürürken sıkılmazsınız:) Bir elektrikli ev alei ne kadar çok iş yapıyorsa kendi işini o kadar çabuk unutur:)
  • Hiçbir özelliği olmayan klasik düdüklü demek Fissler kullanmış olsaydınız Tefal'e basığınız 500 lira için oturur ağlardınız.

Zamanında 600 liraya 6 litre Fissler vitavit comfort almıştım. Şimdi hepsi 1000 liranın üzerinde. Şimdiki aklım olsa her boyundan birer tane alır evdeki tüm tencereleri atardım.
  • fiyat cok iyi. ihtiyaci olan kacirmasin.

tefal diyen arkadasa magazada ikisine de bir bakmasini, olmadi; ilgili forum basligini okumasini tavsiye ederim.
  • Herkes uzman anladığım kadarıyla :)

Düdüklü tencere bir ihtiyaçtır. Ekstra özellikleri de bizim ihtiyacımız

Bebekli aileler daha iyi anlar. Anne tencerenin başında bekleyemez uzun süre, bebekle uğraşırken de saati kaçırabilir, dijital alarm bize kolaylık. Bebek kucağındayken açabilmesi için de tek elle açılabilmesi lazım. Bilmem anlatabildim mi?

Ayrıca fissler annemlerde var, gayet biliyorum nasıl olduğunu merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 26 Aralık 2018; 10:20:35 >
  • Fissler çok iyi bir marka,buna sözüm yok...Alman mallarına karşı da bir zaafım vardır zaten...

Kullanan arkadaşlar "lastiğini ne kadar sürede değiştiriyor ve kaç liraya alıyor" yazabilir mi acaba?
  • geçen yıl normal fiyatı 318tl olan çekle 250tlye aldığım wmf düdüklü 800tl olmuş .artışa bakarmısın
  • Bende comfort modeli var. Belki 5 yıldır kullanıyoruz. Artık kapak kısmından hava kaçırmaya başladı. Sanırım lastiği ömrünü tamamladı.

Arkadaşlar önemli bi nokta var ki bunun parçaları çok pahalı.

2 yıl önce sapı kırıldı. 120-130 tl gibi fiyatı vardı. Belki şimdi daha pahalıdır.

Bilin varsa eğer bunun lastiğini nereden uyguna temin edebilirim?
  • fissler'e verilecek her kuruş sonuna kadar karşılığını verir. İlk alırken biraz pahalı geliyor ama kullandıktan sonra neden bu kadar geç almışım diyor insan
    Piyasayı araştırmadım ama almayı düşünenler için tavsiye ederim.
  • vay be 3 yıl önce evlenirken HB den 6 lt ve 4.5 lt olarak iki adedini 750 ye almıştım. Ama tencere efsane tefal gibi 3 yıla çöpe çıkacak ürün ile kıyaslayan çarpılır.

Bu da tek elle açılıyor saat için de kurmalı bir tane alıp kenara koyuyorsunuz bitiyor.
  • www.gittigidiyor.com
    Fissler Düdüklü Tencere Lastik - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/arama/?k=fissler+d%C3%BCd%C3%BCkl%C3%BC+tencere+lastik

Lastik...
  • mikropzoft kullanıcısına yanıt
    Ben de fisler var çok memnunum

ama ne olursa olsun kucağımda çocukla normal tencere kapağı açar gibi düdüklü çalışırken çocuğu mutfağa bile sokmam kaldı ki kucağımda çocukla düdüklü tencere kapağı açacam enteresan
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Fissler çok iyi bir marka,buna sözüm yok...Alman mallarına karşı da bir zaafım vardır zaten...

Kullanan arkadaşlar "lastiğini ne kadar sürede değiştiriyor ve kaç liraya alıyor" yazabilir mi acaba?
    lastiği 30 gün değiştirmen lazım

Bu ne mantıksız bir soru .

Düdüklüyü 7x24 kullanırsan 30 gün de değiştirmen lazım..

ayda 1 kere kullanırsan 5 yılda gidrr..

evde ne pişirecen nasıl pişirecen biz ne bilek.

azcık kafası çalışan şu soruyu sormaz

arabın lastiğini kaç günde değiştirmek lazım diye soran mantıksızları hatırlattı

• ruzgarlibahce06 R kullanıcısına yanıt
    Altını kapatmadan, havasını almadan açılmasına izin vermiyor zaten, güvenlik kilidi var. Havasını almaya ayrı gidiyor, çıkan sesten korkuyor zaten, havası çıkınca kolaylıkla açılıyor, bunda garipsenecek bişey yok, riski de yok. Çünkü içerde basınç yok. 1 senedir kullanıyoruz. Patlama testine girmiş ve kapak açarken patlatılamadığı için sonuç alınamamış bir tencere. Güvenlik kilidi tamamen basınç sıfırlanmadan açtırmıyor.

Neyse konu benim üzerimden dönmesin. Benimki sadece bir öneriydi. Herkesin kendi tercihi. Ben şahsen vermem o parayı. Yukardaki arkadaşın dediği gibi 250 lira seviyesinde olsa alınırdı bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 26 Aralık 2018; 13:59:9 >
  • Stok tükendi
    Siparişler en kısa zamanda kargo edilecek. ilginize ayrıca teşekkürler
  • mikropzoft kullanıcısına yanıt
    Tercih meselesi ne olursa olsun altı kapalı da olsa basıncı olmamış da olsa kul yapımı hiçbirine güvenemem ki ondan geçtim tam açtığınız esnada çocuğunuz kucağınızda kapağı açıp giderken olaki tencereye temas ettniz devrildi ki içindeki her neyse aşırı kaynar oluyo zaten üzerinize ya da çocuğa gelme ihtimali çok yüksek her türlü risk sırf düdüklü için değil ocakta herhangi bişey varken çocuğu sokmam mutfağa korkuyla yaşamaktansa önlem almak daha iyi

Başıma bi iki olay geldi Rabbim korudu mutfak çocuklar için her an tehlike
  • ruzgarlibahce06 R kullanıcısına yanıt
    Bence dışarı çıkmamak lazım...

ortalık kula yağımı tonla deli icadı ile dolu..

o icatlardan biri her an herşey yapabilir

hep evde kal diyecem ama..o da sakat.. bence biran önce bu dünyadan göçüp gitmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 26 Aralık 2018; 14:33:33 >
  • 3 yıldır fissler kullanıyorum, 6 litrelik. Güzel memnunuz ama neden bu kadar abartılıyor merak ediyorum. 200-300tl lik ürünler de aynı işi görür gibi geliyor. Annemde var markasız bir şey. 20 senedir kullanıyor. O da memnun.

800tl verip hayatta almam. Tencere yahu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.