Şimdi Ara

Fissler Vitaquick Bluepoint 6 lt Düdüklü Tencere 799 tl en iyi fiyat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
6.889
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hızlı pişirmek maalesef iyi bir şey değil,çok sıkışınca kullanmak için bir tane düdüklü olsun da her şeyi her seferinde düdüklüde pişirmeyin.
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum başta senin göçüp gitmen herkesin yararına olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgarlibahce06

Katılıyorum başta senin göçüp gitmen herkesin yararına olacak
    Ağzına sağlık...
  • mikropzoft kullanıcısına yanıt
    Ben de n11'in 11.11'inde düdüklü arayışına girdim. Tefal alacaktım 400'e, epey araştırdım sonra önce annem ikaz etti o da almış zamanında sonra yazın abim fissler vitaquick almıştı 530-tl ye. Keşke önce alsaydım tefal e verdiğim paraya yazıkmış dedi annem.

Forumda da epey araştırdım, abartıyorlar falan demiştim ama 11.11 de 850-tl idi fiyatı, 400-tl ye aldım. Bir aydır kullanıyoruz, en uzun pişirme süresi 15 dk (etlerde), çorbalar (6-7 dk), sebze yemekleri (8 dk) o kadar güzel pişiriyor ki herkesin anlattığı kadar varmış onu anladım. Üzerinde saat/dk uyarıcı varmış hepsi hikaye bunların. Tek elle açılması da hikaye. Adamlar ömürlük malzeme yapmış, hanıma o ne kadar para diyordum iyi ki de almışız. Çocuklu aile olarak her evde olmalı diyorum. n11 olmasa bu kadar para veremezdim orası ayrı ama gidip Tefal e 500 verene kadar 800 e Fissler kesinlikle alınır.
  • 5 yıl satışını yapmış ve yaklaşık 8 senedir kullanan birisi olarak söylüyorum;
    Mağazada satış esnasında teyzeler şöyle derlerdi, Fissler dışında kullandıklarımın hepsini attım. Fisslerden başka bir marka asla kullanmam.

Fissler'de düz model kavramı pek olmaz. Kapakta renk değişir, içinden buhar pişirici çıkar, alarmı olur. Aradaki fiyat farkına değecek pek fazla değişiklik olmaz.

Kapak dışındaki her şey aynıdır.
  • Arkadaslar tencerede onemli olan malzeme, 100 tl likte 800 tl likte ayni mwlzeme oldugu surece bir fark olmaz, bosuna paslanmaz tencereye 8-10 kat fiyat farki vermeyin, maksimum 2 kat fark olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle birşey yok! Yarım saatte etli nohut pişirirsiniz; nohutu bir gece önceden suya koymanıza da gerek yok. Eve gelen misafir görür; ağzı açık şaşkın bir halde en kısa zamanda alması gerektiğini düşünerek gider. 😁😁😁

• Fiyat çok pahalı. KONUYU AÇAN ARKADAŞ SATICI HERHALDE. Çok satıcısı olmayan bir ürün olduğu için kafasına göre koymuş fiyatı bir de sıcak fırsat diye konu açıyor. 2 sene önce 52 Euro'ya Amazon.de'den aynı ürünü almıştım. Ürün güzel, zevkle kullanıyoruz ama 120 Euro'dan satılıp bir de sıcak fırsat olarak addedilecek bir ürün değil. Mesela iPhone XS Max da çok güzel telefon. Ama 128'liğini gidip bir arkadaş 15.000 TL'ye satıp sıcak fırsatlara konu açsa ne yaparsınız? İşte durum bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 27 Aralık 2018; 4:22:18 >
  • way be zamanında 165 tl almıştık forum olarak. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ie36

geçen yıl normal fiyatı 318tl olan çekle 250tlye aldığım wmf düdüklü 800tl olmuş .artışa bakarmısın
    memnun musunuz?
    bende wmf marka düdüklü tencere aldım fakat daha kullanma fırsatı bulamadık. kararsızım hala iade etsem mi etmesem mi diye düşünüyorum.
  • jorge kullanıcısına yanıt
    Çok memnunuz tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.