Şimdi Ara

Fitness git gel yapmaya üşeniyorum (Yardım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk 1 ay dişini sıkarak aksatmadan adam akıllı git sonrasında istesen de bırakamayacaksın zaten

ne zaman gitmeyecek gibi olsan bir motivasyon videosu açıp izle. sana gerekli gazı veriyor bir şekilde evden çıkıp yola koyuluyorsun

bu arada 2km fazla değil. ben de her gün toplam 4 km yürüyorum gidip gelmek için, kardiyo olarak bakıyorum gayet iyi oluyor. kulaklığını tak git genç adamsın zaten 2km bir şey değil

• fofer kullanıcısına yanıt

Üzdün beni hocam oysa ben de Saian dinliyom   Spor geçmişim var benim sporu seviyorum inanın bana ama yürümeyi sevmiyorum dışarıyı sevmiyorum asıl sıkıntı o spor salonunda elimden geleni yapıp eğleniyorum boksa gitmiştim 1-2 ay falandı sanırım arada 40 km vardı bırakmak zorunda kaldım param bitti ben gerçekten spor istiyorum ama dışarı çıkmak beni rahatsız ediyor keşke yakında olsaydı böylelikle çok fazla dışarıda durmadan ulaşırdım sıkıntı yürümek değil inanın bana ben para kazannak için ne yollar gittim dışarısınj sevmiyorım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crux07

2 3 kmden mi korkuyorsun?
    Tamam hadi acıdım haftada 1 kez bacak günü eve dönüşte otobüse bin.

Nedion la değişik  

• quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

ilk 1 ay dişini sıkarak aksatmadan adam akıllı git sonrasında istesen de bırakamayacaksın zaten

ne zaman gitmeyecek gibi olsan bir motivasyon videosu açıp izle. sana gerekli gazı veriyor bir şekilde evden çıkıp yola koyuluyorsun

bu arada 2km fazla değil. ben de her gün toplam 4 km yürüyorum gidip gelmek için, kardiyo olarak bakıyorum gayet iyi oluyor. kulaklığını tak git genç adamsın zaten 2km bir şey değil

Kulaklık takınca rahatsız oluyom biraz paranoyaklık var ya müzik sesi dışarı gidiosa diye bide hava atmak için kulaklığı takmışım sanarlar   hocam beni toprağa gömün müzik dinlemeye aşığım ama dışarda huzuesuz oluom dinlerken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meola147of -- 8 Şubat 2021; 15:57:34 >

• Hocam, salonda hareketlere başlamadan önce ısınma amaçlı zaten koşu bandında 15-20 dakika tempolu yürüyüş yapacaksınız.

3 km dediğimiz yolda tempolu bir yürüyüş ile (6-7km/saat) 20 dakika sürecek bir mesafe.

Tavsiyem boşa otobüse para vermeden yolu yürüyün ve salona varınca direk hareketlere başlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 8 Şubat 2021; 16:14:5 >
  • İkinci el ekipman al, evde yapabilirsen.

• quote:

Orijinalden alıntı: snowtger

Hocam, salonda hareketlere başlamadan önce ısınma amaçlı zaten koşu bandında 15-20 dakika tempolu yürüyüş yapacaksınız.

3 km dediğimiz yolda tempolu bir yürüyüş ile (6-7km/saat) 20 dakika sürecek bir mesafe.

Tavsiyem boşa otobüse para vermeden yolu yürüyün ve salona varınca direk hareketlere başlayın.

Sanırım haklısınız hocam

• 2 kilometre yüzünden üşeniyorsan. Kısa sürede bırakırsın sen bu sporu boşver hiç paranı boşa salona harcama.

Len 2km yürürsen en fazla 5 - 10dakikalık mesafe rampa varsa 15dakika.

Hem yürüme işini geçtim bu iş sabır ister, emek ister.
    Her gün terlediğin kıyafetleri havalandırmak, yıkamak, asmak bunlar emek ister - ana kuzusu değilsen tabi-

Ayrıca kendi yemeğini hazırlamayı öğrenmen gerekiyor. İşin özü varolu var. Salona yazılmakla iş bitmiyor.

Yine söylüyorum zaten şurda 2kilometre yolun hesabını yapıyorsan, salonda o ağırlıkları kaldıracak veya kardio yapacak irade yok sende.
    Yakın zamanda bırakırsın sporu. Demem o ki gel bu sevdadan vazgeç zaten beceremeyeceksin.

• Başlayınca gerisi çok rahat gelir. Sıkıntı yapma. Önemli olan başlamak

Fakat 2,3 km mesafe olarak çok. Daha yakın bir yürüme mesafesine uygun bir salon bul derim.

Ben rahattım, 1,5 sene salona gittim. Tabi rahat olan kısmı, salon eve 100 m. mesafedeydi. O nedenli giyinip eve gelip duşumu alıyordum direk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or-Chan -- 8 Şubat 2021; 17:2:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Or-Chan

Başlayınca gerisi çok rahat gelir. Sıkıntı yapma. Önemli olan başlamak

Fakat 2,3 km mesafe olarak çok. Daha yakın bir yürüme mesafesine uygun bir salon bul derim.

Ben rahattım, 1,5 sene salona gittim. Tabi rahat olan kısmı, salon eve 100 m. mesafedeydi. O nedenli giyinip eve gelip duşumu alıyordum direk

Yakınımda salon var deneme süresi olarak 1 gün gittm ama ağır derecede acemilerdi çok kötüydü salon keşke orası acemi olmasaydı oraya git gel rahatça yapardım

• meola147of kullanıcısına yanıt

Hocam onların acemi olması sizi pek ırgalamaz. Zaten hemen hemen bütün salonlarda ilk bir kaç gün hareketleri gösterip bir daha da yanına uğramazlar.

Eğer evinize yakın olan salonun aletleri yeniyse oraya gidin derim. Ha derseniz kendime özel hoca tutacağım aylık 1000/1500 TL'ye, o zaman acemi olmaları sorun olabilir.

• mesafeye göre yürüyerek git ben öyle yapıyorum. Biraz tempolü yürüyerek 15 dkda gidiyorum spor için ısınma oluyor gidince çok ısınmadan hemen spora başlıyorum. Bence yürü ya da bisiklet al.

• Spor salonları açık mı ya ? Salgından dolayı kapalı değil miydi ?

• AppleFB kullanıcısına yanıt

Salonlar sadece gecen sene kapandı. Daha sonra hiç kisitlama olmadı hâla açık.

• virüsten tırsmıyon mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Rengar Bot

virüsten tırsmıyon mu

Vücudum çok kötüleşti hocam virüs için haddinden fazla tedbir alıyorum ama bir yere kadar

• Bitane bisiklet al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şeref60

Bitane bisiklet al

Bisiklet mantıklı ama büyük sıkıntıları var hocam yaşadığım yer bisikletler için en berbat yer yürümek için enerji toplıcam mecbur

• İlla salona gidicem diyorsan giderken yürü ısınma olur dönerken otobüse binersin. Ama bence evde spor yapmak gibisi yok. Ben başlarken 1000 lira gömdüm ağırlıklara, barlara odamda tv karşısında yapıyorum bitince duşuma giriyorum. Önceden spor salonuna yazıldığımda hep bırakıyordum problemin gitmeye üşenmek olduğunu farkettim bu yöntemi buldum. Evde güzel bir program yaparsan başlangıçtan 2 yıla kadar gelişim gösterirsin prof seviye için salon gerekebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uchiha Sasuke07

İlla salona gidicem diyorsan giderken yürü ısınma olur dönerken otobüse binersin. Ama bence evde spor yapmak gibisi yok. Ben başlarken 1000 lira gömdüm ağırlıklara, barlara odamda tv karşısında yapıyorum bitince duşuma giriyorum. Önceden spor salonuna yazıldığımda hep bırakıyordum problemin gitmeye üşenmek olduğunu farkettim bu yöntemi buldum. Evde güzel bir program yaparsan başlangıçtan 2 yıla kadar gelişim gösterirsin prof seviye için salon gerekebilir.

Evde tuhaf olur ya öyle geliyo sanki

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.