Ama gerçekten spor yapmaya ihtiyacım var. 1500 lira bütçem mevcut. Spora yazılırım sıkıntı değilde yürüyerek gidip gelmesi üşendiriyor beni. Otobüse binebilirim belki öyle daha mı çekilir olur bilmiyorumki siz ne dersiniz? 2.3 KM mesafe var. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meola147of -- 8 Şubat 2021; 13:14:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fitness git gel yapmaya üşeniyorum (Yardım)
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Spor zor iş kaç aidat yaktım salonlarda.Yapması zor ama sonuç çok iyi oluyor azmedince.Otobüsle git 2 3 km az değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74C919D2B -- 8 Şubat 2021; 13:17:56 > -
2 km çok
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-74C919D2BSpor zor iş kaç aidat yaktım salonlarda.Yapması zor ama sonuç çok iyi oluyor azmedince.Otobüsle git 2 3 km az değil.
Umarım azmederim ailem 2-3 km az diyordu ondan şüpheye düştüm teşekkür ederim cevap için
Spor gerçekten kolay değil
bazen sabahları ben bile zorlanıyorum ama kendimi ittire ittire gidiyorum nabayım.
Yani düşünüyorum ben bile zorlanıyorsam yeni başlayanların şansı çok düşük
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolu2 km çok
ailem 2-3 km az diyordu ondan şüpheye düştüm teşekkür ederim cevap için
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-89183934BSpor gerçekten kolay değil
bazen sabahları ben bile zorlanıyorum ama kendimi ittire ittire gidiyorum nabayım.
Yani düşünüyorum ben bile zorlanıyorsam yeni başlayanların şansı çok düşük
Hocam siz baya sporla içli dışlısınız ona rağmen böyle diyorsanız evet cidden zor gözüküyor
quote:
Orijinalden alıntı: meola147ofHocam siz baya sporla içli dışlısınız ona rağmen böyle diyorsanız evet cidden zor gözüküyor
Alıntıları Gösterkumsalda vücuduna bakıp ıslanacak karıları düşün
Arnold schwarzadeneger bile olurum -
quote:
Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolukumsalda vücuduna bakıp ıslanacak karıları düşün
Alıntıları GösterKadın için yapmıyırum hocam aynaya bakıp mutlu olmak istiyom
spora başlamadan önce koşu bandında ısınmak için yürüyüş yapan çok insan var. sen de aradaki mesafeyi ısınma gibi düşünebilirsin ki 2 km hiçbir şey
-
quote:
Orijinalden alıntı: plutarkhos_spora başlamadan önce koşu bandında ısınmak için yürüyüş yapan çok insan var. sen de aradaki mesafeyi ısınma gibi düşünebilirsin ki 2 km hiçbir şey
:((
quote:
Orijinalden alıntı: plutarkhos_spora başlamadan önce koşu bandında ısınmak için yürüyüş yapan çok insan var. sen de aradaki mesafeyi ısınma gibi düşünebilirsin ki 2 km hiçbir şey
Napcam ben
hocam 2 3 km yol degil zaten spor yapiyormussunuz ufak capli bir kardiyo olur.
bende 2014 civarlari spora yazilmistim. salonla evim arasi 3.5km idi haftada 3 4 gidiyordum gitgel ayda 40 50tl yapiyordu benim harcligim ise 150tl idi mecbur yuruyordum kulakligi kulagina tak dolasa dolasa git bisikletin varsa daha pratik olur bi tane kilit al
Videoyu izle kendine gel sonra spora git. Ya da evde otur aynaya baktıkça mutsuz olmaya devam et. Ben üniversitenin ilk senesi sabah 7 de evden spor çantası ve sırt çantasıyla çıkıyordum 3km servise yürüyor okula gidiyordum akşam derslerden sonra spora gidip tekrar 2 otobüsle eve dönüyordum ve bunu yaklaşık 4 ay boyunca yaptım. Sonuç bu oldu. 2 3km de uzak falan değil
-
ben evde spor yapıyorum. amacınız fit olmaksa bence ideal
yok çok kas yapayım esktra hareketler filan diyorsan git tabi
-
2km yol hocam fazla değil bence. Hem az çok ısınmış da olursunuz -
Kusura bakmayın da 2 km. yürümeye dötünüz yoksa, siz zaten spor falan yapamazsınız.
2-3 gün gider ondan sonra, ilk "bugün kendimi iyi hissetmiyorum, bu akşam maç var yarın giderim" dediğiniz anda bir daha gitmez, aidatınızı yakarsınız.
Spordan önce zaten 10-15 dakika koşu yaparak vücudunuzu ısıtmanız gerekli, ama siz 2 km. yi gözünüzde büyütüyorsunuz. Bence hiç bulaşmayın, spor çok çok zordur.
Hoş fitness mi ağırlık mı çalışacaksınız orası da belli değil mesajlarınızda. Ağırlık çalışacağınızı varsayıyorum ve sıkı bir spor ve beslenme ile 3-5 ay içerisinde vücudunuzdaki değişimler sizi oldukça motive eder ve spora devam etmenize neden olur. Bu böyle devam eder, ama biraz maça lazım =) Sizi spora motive edecek bir şey bulmanız gerekiyor. Yukarıda arkadaş belirtmiş; Örnek karı - kız :)
-
2 3 kmden mi korkuyorsun?
Tamam hadi acıdım haftada 1 kez bacak günü eve dönüşte otobüse bin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
spora başlamadan önce koşu bandında ısınmak için yürüyüş yapan çok insan var. sen de aradaki mesafeyi ısınma gibi düşünebilirsin ki 2 km hiçbir şey |
Benzer içerikler
- kahve kola karışımı zararları
- günde 20 km yürümek zararlımı
- hoover kurutma makinesi yorumlar
- under armour boykot mu
- askerde şap etkisi ne kadar sürer
- türk çay emojisi
- exxen filmleri
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
- yeşil nasim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X