Şimdi Ara

FİTNESS-SPOR SALONLARI FİYAT LİSTESİ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
17
Favori
494.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tüyaptaki THIN SPA FITNESS hakkında bilgisi olan var mı ?
  • kale centerdaki barçada 1 yıllık üyelik ucuza satılır
  • ankara panora mace kayıt olmayı düşünüyorum fiyat bilgisi olan varmı, neler dahil.
    1600 diye duymuştum
  • Ankara ile ilgili çok az kişi yazmış ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metrocity essporto son durumu hakkında bilgi alabilir miyim? özellikle havuz için.
  • esenyurt tarafından üyelik alabilirim
  • Taksim-Beşiktaş civarı kaliteli ve uygun, hocası ilgili salon önerisi olan var mı?
  • Gemlikte katlı otoparkın orada power gym diye spor salonu açıldı 3 ay - 130 Tl.

Yazıldık bakalım.
  • Konya Bosna Hersek Mahallesi Non Stop 8 Aylık 550 lira.Salon yeni açıldı tavan aralığı 8 metre ve bütün herşey yeni.Tercih edilebilir.
  • Bence Antalya Fitness Factory ya da Gym Factory her ne ise onlara yaklaşmayın yalan dolan her dedikleri, işletme sahibi aldığı paraya bakar, eğitmenler ilgili değil, biri hatalı hareket yapıyor öyle izliyor uyarı yok birşey yok . Ucuz etin yahnisi yavan olur diye boşuna dememişler 😉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benyalniz -- 24 Ekim 2017; 0:16:9 >
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Bence Fitness Factory Gym Factory her ne ise onlara yaklaşmayın yalan dolan her dedikleri, işletme sahibi aldığı paraya bakar, eğitmenler ilgili değil, biri hatalı hareket yapıyor öyle izliyor uyarı yok birşey yok . Ucuz etin yahnisi yavan olur diye boşuna dememişler 😉

• quote:

Orijinalden alıntı: benyalniz

Bence Fitness Factory Gym Factory her ne ise onlara yaklaşmayın yalan dolan her dedikleri, işletme sahibi aldığı paraya bakar, eğitmenler ilgili değil, biri hatalı hareket yapıyor öyle izliyor uyarı yok birşey yok . Ucuz etin yahnisi yavan olur diye boşuna dememişler 😉

Fiyatlar aşırı yüksek Bende Güzeloba da 400 TL yazildim şu an rahatım hiç o kadar para vermeye gerek Yok.

• Antalya MacFit
  • Karagümrük/Fatih/ İstanbul, form fitness spor club aylık 120₺ 3 ay 300₺, sınırsız, mahalle arasında kendine has bi ortamı olan, genelde çalışanların ve 20+ öğrencilerin rağbet ettiği bir yer, eksikleri elbette var, içeride huzursuz bir ortam yok, Macfit e taş atmayacağım ancak çok ' buraları ben yarattım oloooom' tipinde insan barındırdığı için sokak arası salonları tercih ediyorum, crossfit ve powerlifting için yeterli alan yok salonda. Öğlen 2ye kadar bayan hoca, öğleden sonra erkek hoca var, salonun sahibi eski bir Türkiye Şampiyonu olması lazım, o da akşamları geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yetenekliego -- 20 Aralık 2017; 23:7:37 >
  • Senkei kullanıcısına yanıt
    Hocam çok iyi ya burda aylık 120₺:(

• quote:

Orijinalden alıntı: Yetenekliego

Hocam çok iyi ya burda aylık 120₺:(

aracı sattığımdan beri gidemiyorum :)
    ilk açıldığından dolayı öyleydi şimdi arttırdılar fiyatları biraz. 3 aylık 150 fln isterler heralde. bende bahar aylarında başlamayı düşünüyorum tekrar.
  • Ihlamurkuyu/Ümraniye/İstanbul çevresi spor salonu önerisi olan var mı ? Çok seçenek bir o kadar ilginç fiyatlar var.Çok kararsız kaldım.
  • Ağaoğlu my club bahçelievler hakkında bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.