Şimdi Ara

FİTNESS-SPOR SALONLARI FİYAT LİSTESİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
17
Favori
494.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Küçükyalı'da minibüs caddesi üzerinde Ares fitness diye bir yer var. Giden, gören var mı acaba, bir de fiyatları nasıldır?
  • Arkadaşlar, şişli-osmanbey civarı spor salonu biliyor musunuz?
  • beylikdüzü njoy plus 12+1 ay 1000 tl ye birkaç saat önce kayıt oldum.10 taksit.aylık 75 civarı ediyor yani.
  • kardeş bana istanbul taksim-osmanbey-nişantaşı civarı bulabilirmisin ya maslakta olur ucuz bişe
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

ytü-yıllık sınırsız 90 tl-davutpaşa
    güneş spor salonu-sınırsız aylık öğrenci 45 tl-mecidiyeköy

dipçik:ytü günlük 5 tl

ytü=yıldız teknik

hacu ortam nasıl orada? hırbo filan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

quote:

ytü=yıldız teknik

Hangisi, galiba güneş spor kulübünden bahsediyorsun...Yani ben orada pek takılmadım 2-3 ay gittim zaman olarak akşama doğru ancak vaktim oluyordu
    ve o saatler çok dolu oluyor malum fiyat oldukça düşük..Hırbo filan rastlamadım da öyle bilmişler var biraz alet bakımından yeterli de dediğim
    gibi çok kalabalık oluyor akşama doğru erken gideceksen tavsiye ederim sonra çekilmiyor...Bir de dışardan gıda getirmek filan yasak
    içerde satıyorlar porsiyon olarak...

• quote:

quote:

quote:

ytü=yıldız teknik

Hangisi, galiba güneş spor kulübünden bahsediyorsun...Yani ben orada pek takılmadım 2-3 ay gittim zaman olarak akşama doğru ancak vaktim oluyordu
    ve o saatler çok dolu oluyor malum fiyat oldukça düşük..Hırbo filan rastlamadım da öyle bilmişler var biraz alet bakımından yeterli de dediğim
    gibi çok kalabalık oluyor akşama doğru erken gideceksen tavsiye ederim sonra çekilmiyor...Bir de dışardan gıda getirmek filan yasak

aslında ytü den bahsettim. okulun nimetlerinden yararlanayım diyorum ama bilmiyorum nasıldır, aletler filan yeterli midir?

• quote:

quote:

quote:

quote:

ytü=yıldız teknik

aslında ytü den bahsettim. okulun nimetlerinden yararlanayım diyorum ama bilmiyorum nasıldır, aletler filan yeterli midir?

Ytü de 2 yıl gittim şimdi kalabalıklaşmış diyorlar ama genelde 13.00 gibi insanlar gelmeye başlıyor 16 gibi kalabalık oluyor bu yıl yıllık ücreti 100 tl olmuş
    ama yine de çok iyi düşünüyorsan kesinlikle tavsiye ederim bu yıl beşiktaşta olmasam kesin giderdim, salon çok çok geniş zaten ağırlık bölümünü basketbol salonuna
    taşıdılar yeni salon yapılınca eski yerde de kardio aletleri kaldı öyle apaçi filan hiç kimse yok önceden bir hoca vardı iyidi ama gitti şimdikini bilmiyorum
    kesinlikle tavsiye ederim duş yeri filan var güzel yani gızlar da var tabi^^

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ytü=yıldız teknik

Ytü de 2 yıl gittim şimdi kalabalıklaşmış diyorlar ama genelde 13.00 gibi insanlar gelmeye başlıyor 16 gibi kalabalık oluyor bu yıl yıllık ücreti 100 tl olmuş
    ama yine de çok iyi düşünüyorsan kesinlikle tavsiye ederim bu yıl beşiktaşta olmasam kesin giderdim, salon çok çok geniş zaten ağırlık bölümünü basketbol salonuna
    taşıdılar yeni salon yapılınca eski yerde de kardio aletleri kaldı öyle apaçi filan hiç kimse yok önceden bir hoca vardı iyidi ama gitti şimdikini bilmiyorum
    kesinlikle tavsiye ederim duş yeri filan var güzel yani gızlar da var tabi^^

tamamdır o zaman ben de bir kolaçan edeyim. normalde masa tenisi filan oynuyoruz arkadaşlar ile ama normal aletlere filan hiç bulaşmadım. saolasın mesajlar için.

• Önemli değil ben de okulda hazırlıkta başladım başlarsa hiç bir şey bilmiyorken göre göre alıştık zaten panolarda program var onları geçir bir yere
    zamanla olur.
  • Aile paketi haftanin hergunu sinirsiz. 2500TL-Sports İnternatinal..

Havuz
    Squash
    Fitness
    Sahuna
    Buhar Odasi vs vs...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bostancı Club Sporium

Fitness üyeliği 12 ay için 1800 tl, 12 taksit yapıyorlar yani aylık 150 lira. Kampanya fiyatları bunlar.
    Fiyata studio dersleri, basketbol, sauna, buhar odası gibi faaliyetler de dahildir.

Limit yok, hafta içi 06:00-23:00 hafta sonu 07:00-21:00 arası açık.
  • Antalya prolife
  • aydın sporium . Normalde aylık 70TL
    Buaralar kampanya var 120TL 3 ay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ricardo.

İzmirde maxfit var böyle kazık bi yer yok

Dinamik ve Bornova Gym akar

Maxfit fiyatları hakkında bilgi yazarmısın?
  • Konya nalçacı Tempo Spor aylık 70 pazarları kapalı,diğer günler 22.30'a kadar açık.
  • Maslak, istinye, tarabya güzergahlarında fiyatı uygun ve kaliteli bir fitness salonu tavsiye edecek olan var mı?
  • Sablon wellnes club 2700 Tl sınırsız.9 aylık üyelik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLooregard Q.Kazoo -- 24 Ocak 2012; 3:28:26 >
  • Fatih Spor Kompleksi Spor AŞ 75 TL Öğrenci 52.30
    Giriş sınırsız lâkin kayıtlar doldu. Belli bir sınırdan sonra almıyorlarmış sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 24 Ocak 2012; 3:27:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Always0007

Maslak, istinye, tarabya güzergahlarında fiyatı uygun ve kaliteli bir fitness salonu tavsiye edecek olan var mı?

O bölgede baya spor salonu var ama gördüğüm gittiğim ve fiyat olarakta orta seviyede Life Gym var. eski ismi darussafaka spor tesisi TİM Maslak yanında. fiyat 1700-1800 yapıyorlar pazarlıkla.

Spor salonu yeni. 2 adet havuz var olimpik ve yarı olimpik. Koşu bantları ve bisikletlerde internet tv ve radio vs vs. gayet güzeldi. yakın olsa uyeliğimi devam ettirecektim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.