Şimdi Ara

FİTNESS-SPOR SALONLARI FİYAT LİSTESİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
379
Cevap
17
Favori
494.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakirkoy titanic otel gercekten buyuk ve kapsamli bi tesis Turkiyenin en buyuk otelspor salonuymus iki katli

havuz
    sauna
    jakuzi
    fitness
    hamam
    grup egzersizleri (aksamlari full time)
    Her sey sinirsiz gecen sene yillik uye oldum aylik 150ye geliyo tavsiye ederim..
    yalniz hamamda kese, masaj salonunda masaj ve solaryum ucretli geri kalan her sey grup dersleri dahil sinirsiz ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkangsk -- 6 Ekim 2011; 13:35:08 >
  • bursa da fiyatlar nasıl acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byte94

bursa da fiyatlar nasıl acaba ?

bunu yazmak için girmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkangsk

Bakirkoy titanic otel gercekten buyuk ve kapsamli bi tesis Turkiyenin en buyuk otelspor salonuymus iki katli

havuz
    sauna
    jakuzi
    fitness
    hamam
    grup egzersizleri (aksamlari full time)
    Her sey sinirsiz gecen sene yillik uye oldum aylik 150ye geliyo tavsiye ederim..
    yalniz hamamda kese, masaj salonunda masaj ve solaryum ucretli geri kalan her sey grup dersleri dahil sinirsiz ;)
    Bende burayi dusunuyorumda ama 150 cok geldi ya nedense.

Bakirkoy Zuhuratbaba-Incirli 'de oturuyorum baska onerisi olan var mi?
  • Konya Bosna Hersek Mh.'de Gençlik Merkezi içinde bir spor salonu var, küçük bir şeye benziyor gittik konuştuk, kayıt olmayı düşünüyoruz..

Aylık 60 lira.. Ama...;

3 ay kayıt olana + 2 bedava (3 aylık peşin ödeniyor yani 5 ay 180 lira aylık 36'ya geliyor bu şekil)

Aylık karta 16 giriş yüklüyorlar(mış).. 1,5 saatlik senasları oluyor(muş)

Haftada 4'er gün giriş yapıp 1,5 saat faydalanıyoruz.. Fiyat nasıl sizce? iki arkadaş kayıt olamayı düşünüyoruz.. Ben çok zayıfım, kilo almak istiyorum..
  • ankara hakkında bilgisi olan?
  • Antalyada Apex spor merkezine gidiyorum sınırsız normal fiyatı 95 tl 3 aylığı 250 tl ben 70 tl ye gidiyorum aylık.
  • *1, *2 ne oluyor ?
  • Antalyada yuzme havuzu fıtnıss olna nere varf
  • Hacettepe üni.Ayda 15 kağıt. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TARIKKK06 -- 5 Kasım 2011; 14:16:06 >
  • Ankarada ortamı guzel hocaları bilgili ve ilgili fitness salonu tavsiyesi verebilcek varmı ? Kızılay yada bahcelievler civarlarında
  • Konya/Beyşehir Budokan Spor Salonu
    Aylık 35 lira
    İstediğin gün istediğin kadar gelip kalabilirsin.
    Kickbox, Muaythai eğitimi ve Body Building.

Ben Body'e gidiyorum, 1 tane hoca var. Kendisi salonun sahibi. Kickbox ve Muaythai hocası. Body pek bilmiyor. Dolayısıyla da pek ilgilenmiyor
  • İzmirde maxfit var böyle kazık bi yer yok

Dinamik ve Bornova Gym akar
  • İzmir Hatay - Yeşilyurt'da Young Energy Crew Fitness salonu 5 aylık 165 lira yazıldım direk.

http://www.facebook.com/pages/Young-Energy-Crew-Sport-Center/146589752070731
  • Benim gittiğim salon aylık 40 tl sınırsız, Bursa/Orhangazi sınav dersanesinin yanında
  • hımmm
  • kardeş sarıyer,gültepe,çeliktepe taraflarında yokmu ve güneş spor salonunun adresini verebilirsen çook makbule geçer :)
  • Hasan Doğan Spor Kompleksi (Kartal) havuzuna gitmeyi düşünüyorum ama nasıldır?Bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cradleofden -- 28 Kasım 2011; 13:40:11 >
  • Forever gym Manisa 3 aylık 200 TL
  • Antalya konyaaaltı Birlik spor klübü fitness aylık 80 , kick box aylık 80 ama ikisine birden üye olursanız 2. si 40 tl ye denk geliyor yani 2 si birden 120 oluyor aylık oldukça güzel bir salon sabah 9 aksam 22:00 arası açık pazar günleri kapalı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.