Şimdi Ara

Fitnessçılar bi bakabilir mi buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben yaklaşık 2 aydır evde spor yapıyorum ve protein ağırlıklı beslenmeye özen gösteriyorum.Ama bu konularda pek bir bilgim yok ve burdaki tecrübeli kişilerin fikrine danışmak istiyorum.Evde yaptığım spor ise nike training uygulamasının bana gösterdiği hareketlerden ibaret ve dumbell,barfiks çalışıyorum ekstradan.Yemek ise genelde aynı oluyor.Sabah 3 Large yumurta 100 gr tombik sucuk 100 gr kaşar ve bazen de bunların üstüne 1-2 dilim ekmek ekleniyor.Öğlen ise 100 gr yulaf ezmesi ve 400 ml süt karışımını yiyorum.Akşamda ise 200 gr tavuk orta boy domates 7-8 yaprak marul ve orta boy salatalık malzemeleri ile salata yapıp yiyorum.Ama hiç kalori falan hesaplamıyorum üşeniyorum.Ne yapmalıyım sizce?Yanlış olduğum bir yerler var mı?Ya da beslenmemi düzeltmeli miyim?

• hiç mi vucüt geliştiren biri yok : (

• Sözde forumun yarısı öyle bir kas yapmış ki dünyayı kaldırabilir. Fitnessçı adam çok ama çok azdır burada.

• Hocam boyunuzu kilonuzu yazmamışsınız ama çok da önemli değil hesap yapmam çünkü ben de kendi yediğimi hesaplamıyorum :) size verebileceğim tavsiyeler beyaz ve kırmızı etin yanısıra sebze yemeye de özen gösterin kilo almak istiyorsanız yaktığınızı hesaplayıp üstüne yemeye çalışınayrıca o uygulamada gördüğünüz hareketlerin geneli cardioya ve vücut formunu korumaya yönelik salona gidip ağır kaldırmadığınız sürece kasta beklenen gelişimi göremezsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • -Coffee- kullanıcısına yanıt
    Boyum 170 kilom 72.Sporla beraber kilo vermeye çalışıyorum.Ve yediklerimin çık kalorili olduğunu sanmıyorum ve böylece kilo verebilirim herhalde?Ve gym gibi bir yere değilde kickbox eğitimi veren bir yere gitmeyi düşünüyorum.Yani hem vücudumun gelişmesi hem de dövüş tecrübesi kazanma açısından.Sebze kısmı akşam yediğim salata ile sınırlı kalıyor o yeterli olur mu acaba ?

• quax77 kullanıcısına yanıt
    Yukarda söylediğim örnekteki gibi yaktığınızdan daha az yerseniz kilo verirsiniz biraz da günlük hareketlilik durumunuza bağlı ama şuan yediğiniz şeylerle kilo vermek biraz zor gözüküyor tavuk ve yulaf kalori açısından zengin besinler ve kasları parçalamadığınız için aldığınız proteini vücudunuz tahminime göre yağa çevirebilir. salona da gitmediğiniz için hızlı yağ yakımı gerçekleşmeyecek yani koşu bandı vs imkanı yok. O yüzden yemeyi biraz azaltıp akşamüzeri yürüyüş koşu yapın, pişmiş sebzeyi daha fazla tüketmeye çalışın. Kickox salonu olayına ben sıcak bakmıyorum çünkü çoğu kişi sizin gibi ekstradan vücudunu da geliştirmek için gidiyor ancak orası sizi tatmin edicek yer değil sadece daha sıkı ve formda olursunuz. O yüzden amacınıza iyice karar verip gerekli araştırmayı yaparak karar vermenizi öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.