[:(!] her şeyi doğru, bir açıyorsun makineleri bu sefer ethernet kartlarının ışıkları yanmıyor,hooppala,daha biraz önce misler gibi çalışıyordun ne oldu şimdi? Bilgisayarlar birbirlerini bir zahmet görüyorlar,birisi görse öbürküsü görmüyor,öbürküsü gösre diğer mızıkçılık ediyor! İki bilgisayarda da Windows ME var,arkadaşlar bir yardım lütfen,kablolar falan doğru,w98 de çatır çatır çalışıyordu,gerçi bunda da çalışıyor da bazen işte çalışmamazlık ediyor ,nedir bir türlü anlayamadım. İnterneti paylaştırıyorum,ana bilgisayar olarak gösterdiğim bilgisayarın proxy ayarları bozuluyor,yani internete bağlı olduğunuz halde hiçbir şekilde byte alışverişi olmuyor. Böyle salak gibi bağlı kalıyorsunuz![V]Çok sinir oldum ya,saatlerce uğraştırıyor her defasında bilgisayarlar,bir görüyor bir görümüyor,oyunları bir (Multiplayer)oynayabiliyorsunuz bir oyanayamıyorsunuz,bilgisayaları açıp kapayınca ayarlar bozuluyor, garip garip şeyler.Bilen varsa söylesin, şu ağ neden hep böyle sorunlar çıkarıyor? Ağ ayarlarının hepsi de doğru. Teşekkürler,
bende de iki pc var, ikiside win me, arada hub falan da kullanmıyorum ve hiçbir sorun yok. ayrıca proxy falan da kullanmıyorum, daha kolay şekilde paylaştırıyorum, windows herşeyi hallediyo zaten. karşılaştığın sorunlarla hiç karşılaşmadım, belki yanlış bişeyler yapıyosun?
ethernet kartlarının driverlarının winMe için son sürümlerini ara belki 98 deyken driverlar problemsizdi. me de ise driver problemi olabilir...
Ev ağı kurma sihirbazıyla yaptım zaten çoğunu, ama yine aynı sorunlar. Sürücü işine bir bakmak lazım ama ethernet kartlarının sürücüleri windowsun kendi gördüğü, veri tabanında bulunan sürücüler.Yani bir sorun olabilir, fakat, sorun varsa çalıştırır mı? Yani bir çalışıp bir çalışmaması garip değil mi?