Hayırlı forumlar. Amasya/Merkez'de internet kafe işletmecisiyim. Yeni iş yerimde mevcut altyapı VDSL olduğu için Fixnet 500/500 simetrik metro internet hizmeti kullanmaktayım. Forumlarda metro internet hakkında fazla bir bilgi bulunmadığı için ve metro internet hakkında sizlerin de merak ettiği bir soru işareti varsa onu gidermek için bu konuyu açma gereksinimini duydum. NOT: Hizmet aktif olduğundan beri lokal ağda 500 hız göremiyorum. Yalnız mikrotik üzerinden test yapıldığında gözüküyor. Çözüm için uğraşıyorum. Çözüm sağlandığında tekrardan testleri yapacağım. Kaliteli, sorunsuz hizmeti ve sorun oluştuğunda kısa sürede çözüm sağlandığı için @FixNet'e teşekkür ederim. Valve PowerShell Tracert testi ![]() Mikrotik tracert testi ![]() Powershell Ping ![]() Mikrotik Ping ![]() Riot Powershell Tracert ![]() Mikrotik Tracert ![]() Powershell Ping ![]() Mikrotik Ping ![]() Bufferbloat testi https://www.waveform.com/tools/bufferbloat?test-id=6931a809-05e6-44bc-9c3c-4a22304d115d ![]() Speedtest farklı sunucuların sonuçları Fixnet ![]() S3 Sofia ![]() İstanbul Gayrettepe ![]() Vodafone UK London ![]() Fdcservers NewYork ![]() Roubaix OVH ![]() Cloudflare speedtest ![]() |
Fixnet Simetrik Metro Ethernet Noktadan Noktaya Genel İnceleme(Tracert, ping, speedtest vs)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Aylık ne kadar bir ücretlendirmesi var hocam
-
KDV Dahil 13.000 TL
-
Ping normalden yüksek gibi.Hizmet RL mi fiber kabloylamı sağlanıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiber kablo ile bağlantı sağlanıyor
-
Hocam hayırlı işler kurtarıyormu ? gelir gider vergi alğı
-
Hocam kurtarmasa dedesinin hayrına dükkanı açık tutacak hali yoktur, ticaret bu sonuçta
Benim asıl merak ettiğim aylık ne kadar elektrik geliyor?
-
Dur işte onu soruyoruz bizde
-
İnternet kafe olduğu için belli miktarda fatura geliyordur diye tahmin ediyorum. Metro ethernet switch ve smps ile Tahminim faturaya maksimum 400-500TL arasında ilave ücret yansır.
metrodan dolayı kâr eskisine göre biraz daha düştü ama zamanla o da artacaktır. Şuan bilgisayar sayım ve müşteri potansiyelime göre iyi ve kurtarıyor.
-
aylık ortalama 5-7 bin TL arası elektrik geliyor.
-
kafeyi yeni taşıdığım için bu ay sonunda gelen fatura tam kullanımdan dolayı belirlenecek fatura olacak. Fatura gelince bilgi vereceğim.
-
Maşallah :) Mekana dair fotoğraflar var mı?
-
-
Gerek sorun yaşandığında çözüm sağlamaları olsun, gerek teknik destek olsun fixnetten memnunum. Öneriniz için teşekkür ederim.
-
instagram sayfasında eski fotoğraflar var. güncel halini attığımda sizlere de linkini atarım :)
-
Yurtdışı farklı test sunucuları ve lokasyonlar nperf testleri;
-
Elektrik faturası geldimi hocam?
Pahali farkli 500/500 sol alt yapisindq farkli isp de 12k yq kullaniyorum.Hizlari da pek fix degilmis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enemywalker -- 2 Nisan 2024; 4:27:48 >
Merhaba. Evimde 1000 Mbps paketi kullanıyorum. Edge (diğerlerini de denedim) üzerinde speedtest.net adresinden hız testi yaptığımda en fazla 500-600 civarı sonuç çıkıyor. Ancak speedtest'in windows uygulaması üzerinden test yaptığımda hep 900+ çıkıyor. Bende bunu çözemedim.
Benzer içerikler
- netinternet yorumları
- vefat eden kişinin elektrik aboneliği iptal edilmezse
- gigaspeed nasıl
- teknosanet nasıl
- köyde internet altyapısı yok ne yapmalıyım
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X