< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedenet -- 8 Eylül 2024; 19:55:18 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Fixnet'te12 ay sabit fiyat garantisi ile 35 mbps 470 TL! (19. sayfa)
-
-
Aboneliklerimi Netspeed firmasına taşıma talebi oluşturdum herşey onaylandı ancak Fixnet işi yokuşa sürüp 48 saat yasal süre var diyerek ekstradan 2 gün daha faturalandırmaya ve de geçişi zorlaştırmaya çalışıyor. Firmaya karşı görüşlerim genel olarak olumluydu sadece müşterilerini keriz yerine koymaları hoşuma gitmediği için hattımı taşıyordum. Bu hareketleri ve müşteri temsilcisinin tavrına bakarsak halen mahalle arası dükkandan ileriye gidememişler müşteri iletişimi, hizmet kalitesi olarak. Zaten altyapı kiralık herkes aynı interneti veriyor tek fark yurtdışı çıkışıydı.
Fixnet için genel yorumumu malesef uzak durulması olarak güncelliyorum. Abone olurken her firma ilgili ancak esas kalite firmadan ayrılırken ve arıza sürecinde.
Özellikle kontrol ettim. Netspeed firmasından Fixnete geçerken tam 4 saate geçiş tamamlanmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 9 Eylül 2024; 16:10:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Memnun musunuz hocam şimdilik?
-
Ben de fixnete geçiş yaptım, adanada yaşıyorum test için yapmamı istediğiniz şeyler varsa mesajı alıntılayabilirsiniz.
-
Hocam size zahmet bilgisayardan komuta "tracert 146.66.155.1" Enter yapıp atabilir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kod paylaşabilecek var mı?
-
Bir problem yaşamadım henüz.
-
Normal; Türknet'te de aynı şekilde.
Bende an itibariyle Fixnet'e geçtim şuanlık bir sıkıntı yok ileride bir sıkıntı yaşatırsam bilgilendiririm. Dün Akşam 7-8 gibi başvurdum bu sabah 10'da geçişim gerçekleşti. Yurtiçi ping arttı, yurtdışı ping bir çok serverde düştü faceit cs2 için. Geçmeyi düşünen varsa kod iletebilirim özelden yazması yeterli.
-
Merhaba hocam, biraz geç oldu kusura bakmayın. Sonuçlar aşağıda. Test wifi üzerinden modeme yaklaşık 4 metre mesafeden yapılmıştır. Gerekirse kablo bağlantısıyla da yaparım.
-
Teşekkür ederim hocam. Değerler gayet güzelmiş güle güle kullanın.
Merhabalar,
Bende bugün geçiş için başvuru yapacağım,
Referans kodu PM den iletebilirsiniz.
Bugün başvuru yaptım, e devlet ten de onay verdim.
Hayırlısı olsun.
-
Teşekkürler.
-
Geçiş işlemim tamamlandı, 2 gündür e devlet onayından sonra internetkutusunu aradım ve onay vermelerini istedim onayladilar hemen , akşam müşteri hizmetleri arayıp modem ayarlarını ( kullanıcı adı ve şifre sanırım) yapacağız.
Özelden Referans kodu verecek olan varsa başvuru yapacam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X