< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsaytıbozanstoper -- 23 Eylül 2024; 22:24:20 > |
Fixnet'te12 ay sabit fiyat garantisi ile 35 mbps 470 TL! (20. sayfa)
-
-
Ne kadar sürede geçtiniz? vie.valve.net e bi tracert atar mısınız speedtest sonucu da görebilirsek benim gibi geçmeyi düşünen arkadaşlar için güzel olur.
-
Toplam 20 25 dk sürdü formu girdikten sonra
Kablolu olarak bu şekilde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsaytıbozanstoper -- 23 Eylül 2024; 21:17:51 >
-
refinizle kayıt oldum. İstanbulda mısınız? Birde bir süre sonra mı çıkıyor e devletten onay işlemi?
-
Evet İstanbuldayım
Arıyorlar yönlendiriyorlar nasıl olacağını ,birazdan ararlar.
Bu arada abonelik onayı için edevletten banka girişiyle girmek gerekiyormuş normal şifreyle olmuyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsaytıbozanstoper -- 23 Eylül 2024; 21:30:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ref kullanarak geçiş yaptım hayırlısı bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fixnex kod alabilirmiyim hiç olmazsa 6 ay indirimli kullanalım iptvde sorun yaşayan varmı sorunsuzmu
-
Benim ref kod bu ZFLG toplam bir buçuk saat falan sürmüştür geçiş hız aşşağıda altyapı max 65 idi poyrazda burda da aynı ping 5-6 iken burda 8 fena değil gibi bakalım hayırlısı.
REf kodum : ZFLG
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arondir -- 24 Eylül 2024; 0:21:3 > -
Yarım saat sürdü Fixnet e geçiş maşallah diyelim. Böyle sorunsuz ve hızlı bir şekilde kullanırız inşallah.
kodu versem yeterlimi
-
Bende konudan görüp birinin kodu kullandım yeterliydi.
-
Referans Kodu : CHP9
Müşteri temsilcisi nasıl ulaşabilirsiniz kullanıcı adı ve şifre mesajı gelmedi sürekli meşgul
kullandım
-
Hocam ilk aradığımda başvuruyu aldılar sonra bir 45 dk sonra arandım sesli onay istendi sonrasında sms geldi bana.
-
Ben hala bekliyorum ama teki şifre modeme girilen ne ile başlıyor örneğin poyrzda adsoyad@poyrazwifi sifrede kimlik numarası son 5 hanesiydi belki ordan tuttururuz yoksa ama geleceği Yok
Telefonla arayınız modem ayarlarını kendi yapıyorlar telefonla aradığınızda.
-
arayıp sesli onay verdiriyorlar hocam şifre o zaman oluşturuyorlar işlem o onaydan sonra bitiyor.
-
Onay verdikten sonra bizim yapmamiz gerek. Bişey oluyormu yoksa uzaktan .odeme baglanip hallediyorlarmi
Modeme şifreyi girmeyi biliyorsan zaten giriyorsun bilmiyorsan yönlendirirler herhalde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X