< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 24 Eylül 2024; 19:31:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fixnet'te12 ay sabit fiyat garantisi ile 35 mbps 470 TL! (22. sayfa)
-
-
Şu modem işinden anlayan biri yardımcı olsun lütfen
Fixnet geçtik msj geldi şimdi nasıl modemi aktif ederim ✋
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonla arayın gece 00.00'a kadar çalışıyorlar onlar halleder
-
başvuruda xdsl telefon no isteniyor
onu nasil ogrenece.yalnizca abone no ve hizmet no var
başvuruda hizmet no kısmına 17******* ya da 88******** lı kodu yazdığınızda orası otomatik dolduruluyor.
-
17 ile başlayan hizmet numarasini yaziyorum XDSL no çevirilemedi yazisi çıkiyor.bu ne anlama geliyor.atlantisnete başvuru yapmiştim ondan vazgecmek istiyorum
Vazgeçme işi nasıl oluyor bilmiyorum, normalde hizmet no kısmına var olan abone numaranızı yazdığınızda xdsl no kısmı otomatik dolup uyarı vermemesi gerek. Yani xdsl no kısmına bir şey yazmadın, hizmet no ya var olan numarayı yapıştırın, verici işletmeci kısmında şu an ki sağlayıcınızın yazması gerek.
-
Aradım açan yok bir şifre gönderdiler kulllanci adı ile modemle bakisiyoruz neyse Cat pat modeme bağlandım tekrar kurdum ama yine internet yok bu internet gelmesi için biseymi yapıyorsunuz modemi kurarkenmi hata yaptım acaba
Şimdi kendi kendien oldu enteresan bakalım nasıl olacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yrs123 -- 24 Eylül 2024; 23:47:6 >
VLAN ID kısmına 35 değerini girdiniz mi acaba?
-
Bir şekilde oldu nasıl oldu anlamadım neyse şimdi ölçtüm 30 mgbit çıktı
100 mgbit 280 TL'lik tarifeye geçmiştim
Geçişimi bugün yaptım, gayet hızlı oldu form doldurma sonrası e-devlete düşmesi, ordan da onayladığımda 20-25 dk içinde aradılar onay için.
Test sonucum aşadıdaki gibi, 100 Mbps VDSL bağlantım, lokasyon İstanbul/Ümraniye
Karşılıklı indirim kazanabilmemiz için abone olurken referan kodumu kullanırsanız sevinirim. Referans kodum: HR5W
Tek bi arkadaş kullanırsa kodumu silecem, adil olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UML -- 25 Eylül 2024; 1:5:45 > -
Benim referans kodu niye bu kadar absürt CHP9
-
burada yazilan mesajlara aldanarak dün gece. poyraznet dengeciş icin başvurumu yaptim hala daha geciş işlemleri tamamlanmadi.internetim kesik durumda
Bende poyraz'dan fixnet'e 1 saat içinde geçtim 100'lük fiber 350TL. Ayrıca referans koduyla 12 aylık indirim var 30 TL.
Referans kodunu kullanmak isterseniz: B7HU
-
TAŞIMA GEÇİŞ İÇİN BAŞVURDUM YAKLAŞIK 36 SAAT OLDU HİÇ HAREKET YOK FİRMADAN ONAY BEKLENİYOR DENDİ 48 SAAT SONUNDA GEÇECEK GİBİDE GÖRÜNMÜYOR MÜŞTERİ HİZMETLERİ SADECE BİR HANIMEFENDİ ÇALIŞIYOR 7/24
-
08503021515 Müşteri hizmetlerini ara yardımcı oluyorlar
-
Şu an kullandığınız sağlayıcıyla görüşün geçiş(churn) talebini onaylayın diye ısrar edin.
-
Size sorun çıkartan İnternet Kutusu firması mı acaba? Bende aynı durumdayım ne yazık ki. Bu firma churn işleminde herkese sorun çıkartmayla bilinen bir firma.
Edit: Az önce FixNet'den aradılar, İnternet Kutusu firmasının red verdiğini belirttiler. Gel de çıldırma.
WP üzerinden baskı yapmaktan bıktım bu İnternet Kutusu firmasına.
Edit2: İnternet Kutusu na yaptığım baskılar sonucu FixNet'e geçmiş bulunmaktayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilgisayarMeraklısı -- 25 Eylül 2024; 18:44:53 >
Geçişim çok hızlı oldu ve dakikasında arayıp her türlü bilgilendirmeyi yaptılar an itibariyle taahhüt edilen hızı alabiliyorum ve hiçbir sorun göremedim uzun süre abone kalıcam gibi gerçekten fiyatı üzmez seviyede tavsiye ediyorum.
Ayrıca referansım ile kayıt oluşturursanız ikimizede 12 ay boyunca geçerli 30 TL indirim sağlanacaktır.
Referans Kodu : REJK
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şifre gelmeden internet kesilmemişti benim sizin niye geciktiğini söylediler mi? İşlemler böyle uzun sürmüyor deneyimlediğim ve okuduklarım kadarıyla.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X