referasn ile abone olan çoğaldı desenize :) 2 aya zamlar belli olur hareket ederiz |
Fixnet'te12 ay sabit fiyat garantisi ile 35 mbps 470 TL! (27. sayfa)

-
-
189,159 derken bu ay 129 geldi baya iyi oldu. Yine bu tarz refli bişi bulmak lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Senin fiyat artınca yine referanslar ile Ucuza gelir 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşi saadet zincirine çevirmeyelim de
Fiyat uygun olsa çevrilirde çok zam yaptılar
Maalesef. Biz yine bu ölücülükle bi yer buluruz
illa buluruz çıkar yine birşeyler
Evet son zamanlarda sorunlar var. Pingden ziyade yoğun saatlerde paket loss sorunları mevcut. Firmayla defalarca detaylı görüşme sağladım. Türk Telekom santrallerine topu attılar. Önceden inanılmaz iyiydi.
Tracert testlerine dikkat edilirse eskiye göre yeni Router eklenmiş ve trafik oradan geçiyor. Tabiki telefonda bunu kabul etmiyorlar ama Ya kapasite sorunu var ya cihaz konfigürasyonunda sorun var.
Telekoma ayrıntılı şekilde baktırabilirsem gerçekten Telekom kaynaklı mı adamların cihazlarına kadar kontrol ettireceğim. Hiç inandırıcı gelmiyor Telekom bazlı olduğu. Yani kapasite sorunu vs olabilir. Bunlar çözülecek şeyler. Net ve açık değiller. Doğru düzgün durumu açıklasalar sabırla bekleriz çözüm sağlamalarını ama topu başka yere atıyorlar.
sabah saat 10 dan beri internet yok yer ümraniye .
-
Paket 2024 Satış Fiyatı(Eski) 2025 Satış Fiyatı
4 Mbps Adsl2 230,00 ₺ 260,00 ₺
16 Mbps Adsl 385,00 ₺ 420,00 ₺
16-35 Mbps Vdsl 399,00 ₺ 449,00 ₺
35 Mbps Yapa 399,00 ₺
100 Mbps Vdsl 465,00 ₺ 499,00 ₺
24-35 Mbps Fiber 399,00 ₺ 449,00 ₺
50-100 Mbps Fiber 465,00 ₺ 499,00 ₺
200 Mbps Fiber 660,00 ₺ 760,00₺
500 Mbps Fiber 1.340,00 ₺ 1.440,00 ₺
- Sabit ip 90 ₺
- Nakil Ücreti 950 ₺
- Dondurma 150 ₺ / Ay
- FTTH (Eve Kadar Fiber) altyapısındaki müşteriler aboneliğinin iptali durumunda, kullanımlarına verilmiş olan cihaz(lar)ı abonenin seçtiği kargo firması ile birlikte gönderen ödemeli (ücret abone tarafından karşılanmalı) olarak Sabuni Mahallesi İnönü Arka Sokak No:2/1, Merkez/EDİRNE adresine iadesi sağlanmalıdır. Herhangi bir nedenle aboneliğin sonlanması durumunda iade edilmeyen modem için iptal tarihindeki güncel rayiç bedel olan 2250 ₺ tarafınıza faturalandırılacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 18 Şubat 2025; 16:57:31 >
-
Fixnet'te12 ay sabit fiyat garantisi ile 35 mbps 470 TL! sitede yazmıyor.
35 lik tarife 449 diyor.
-
Bu ay daha da düştü 69 tl ödedim
Benim ki de arttı, sizin dönemde normal fatura bedeli neydi?
35 Fiber tarife ücreti 310 tl imiş modem dahil şuan geçmiş 4 ayda almadıkları modem kira bedelini yansıtmışlar güya.
Güncel fatura 480 geldi, şaka gibi bir firmaya denk gelmişiz.
-
Yanlış hatırlamıyorsam 250 tl den geçiş yaptık. Ama gelecek ay süresi doluyor kaç yaparlar bilmiyorum taşırım gibi.
Bu konuyu biraz kurcalayınca gördüm ki 23 Eylül 2024 'te geçiş yapmışım şuan 5. aydayız, önümüzdeki ay geçiş yapmak gerekir mi bakalım.
Şuan için en uygun Gigaspeed var ama geçiş yaptığınız zaman bilgilendirin lütfen değerlendirelim.
Bu arada biz geçiş yaparken fiyatlar aşağıdaki gibiymiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 18 Şubat 2025; 8:4:30 >
-
Son zamanlarda, özellikle son 1-2 aydır akşam saatlerinde ciddi performans sorunları yaşamaya başladım. Hızda aşırı dalgalanmalar oluyor. Özellikle yurtdışı bağlantılarda bu daha belirgin oluyor. Canlı yayınları neredeyse izleyemiyorum. Kablosuz bağlantı kullanmıyorum, modeme cat6 kablo ile bağlıyım. Normalde hız testinde çıkması gereken sonuç 70-75 Mbit arası olması gerekiyor, çünkü 2 ay öncesine kadar stabil olarak hep bu hızı alıyordum. Şuan hat değerlerimde herhangi bir sorun yok, her şey normal.
Dün gece 12'den sonra bir test yaptım. Edirne'deki Fixnet sunucusu 40-45 MBit, Avrupa'daki sunucular ortalama 20-30 Mbit çıkıyor. Akşam saat 8-9'da test yaptığımda ise Avrupa sunucularındaki sonuçlar 10 Mbit'in altına düşüyor. Müşteri hizmetleriyle de görüştüm ancak sorun yok diyorlar.
Sizde de böyle sorunlar oluyor mu? Bir çözüm bulamazsam yeni firma arayışlarım başlayacak.
Not: İstanbul Avrupa yakasındayım.
-
MH ile görüştüm.
Marttan sonra bize geçirecekleri fiyatlar bunlarmış.
Fiber 35 için modem dahil 450 TL
VDSL 35 için de 400 TL olur.
VDSL 100 için 499 fiyat verdiler, ben çüş! türknete geçelim olmazsa...
-
Fixnet ile görüşeceğim ay içerisinde bir teklifleri olmazsa gigaspeed seçenekler arasında kesinlikle.
400-150=250 ye gelir bana bir düşüneyim
Aynı sorunu 1 aydır bende yaşıyorum.
Müşteri Hizmetleri ile görüşmemde bir sorun olmadığını soyluyorlar.
Modeme kadar fiber(FTTH) olduğu halde akşamları Yurtdışı hızım 20-30 Mbps'yi geçmiyor.
Muhtemelen Kapasite sorunu yaşıyorlar ve bunun içinde bir çalışma yapmıyorlar gibi gözüküyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X