Müşteri hizmetlerine mail üzerinden ulaşıp uzun bir açıklamayla sorunu detaylıca anlattım. Santralden port değişikliği yapıldı ve sorunum çözüldü. Artık yoğun saatlerde dalgalanma olmadan tam hız kullanabiliyorum. Not: Port değişikliği işlemi yaptırırsanız mutlaka modemi yeniden başlatın. Bende DSL bağlantısı kesilmeden sadece internet bağlantısı resetlendi ve yeni IP aldırılarak test edildi. Sorun devam ediyordu. Modemi yeniden başlatınca düzeldi. |
Fixnet'te12 ay sabit fiyat garantisi ile 35 mbps 470 TL! (28. sayfa)

-
-
Bunlar kampanya mı başlattı bugün geçiş yapmıştım 400 küsür tl diye .
Sitedeki fiyatları görünce geçmeseydim keşke dedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam bu yeni gelenlere diye biliyorum. Merhaba kampanyası yazıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen de mevcut için fiyat ne olacak peki konuştunuz mu hiç ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Teşekkür ederim
Nereye geçiş yaptınız?
-
Efsanenet e geçtim
450 tl. İndirimle ben 300-330 ödeyeceğim gibi.
295 lira için efsanenete geçilmez sanırım bir de temmuzda zam görünüyor efsanenette. 3 ay için değmez diye düşünüyorum kendi açımdan. Fixnet 1 zam daha yaparsa bakarız artık.
Bu yaparsa hepsi yapar .
çok aşırı yaparsa 3 ay dolmuş olacak daha uygun olana geçilir .
Diğer internette sorun yaşamadığım bildiğim için geçtim .
3 Ay peşin ödemede var
-
Bakalım ben de fixnette hiç sorun yaşamadım. Ödeyeceğim fatura farkı artarsa geçeceğim mecbur birine bakalım.
Bende sorun yaşamadım .Abonelik süreci bile hızlı..
Fiyattan ötürü değiştirdim.
-
Sabit fiyat kampanyanız sona ermiştir. Tarifeniz güncel tarife üzerinden devam edecektir. Diye mesaj geldi bir yıl değilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum.
-
6 aydı maalesef, aynı mesaj bana da geldi.
500 TL olacak bi görelim bakalım ne gelecek.
-
500 mü
abo başka sağlayıcıya geçer tekrar dönerim bu ne ya sitesine baktım 346 tl 100 mbit ben 281 tl ödüyordum
-
Maalesef sitede kampanyalı fiyatlar yazıyor.
Normal tarife fiyatları linkte, geçiş işlemini 3 ayda bir yapabilirsiniz.
-
Bugün saat 18:25'te Fixnet internet erişimi tamamen gitti. Modem IP alıyordu ama internet erişimim yoktu. Modemi yeniden başlattım ama sorun çözülmedi.
Aradan 15 dakika geçti. 2 kez düzelip tekrar erişim kesildi. En sonunda kalıcı olarak düzeldi ancak bu kez de bazı web sitelerine erişim sorunu başladı. Muhtemelen bir yerlerde kabloları koptu ya da farklı bir sorunları var.
Şuan saat 19:42. instagram.com, web.whatsapp.com, facebook.com, bgp.he.net gibi sitelere giremiyorum. Ayrıca LG televizyonumdan uygulama marketine giremiyorum. Şuan tespit edebildiğim sorunlu adresler bunlar. Müşteri hizmetlerine de mail atıp durumu anlattım. Cevap gelirse paylaşırım.
Edit 1 : Mesajı yazdıktan 5 dakika sonra yine aynı sorun oldu. 19:47 itibariyle internet bağlantısı yine kesildi. IP almada herhangi bir sorun yok.
Edit 2 : 19:53 itibariyle bağlantı tekrar geldi. Bu kez tüm erişim sorunları çözülmüş görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut -- 27 Mart 2025; 19:57:57 >
-
Metro kullanıcısıyım. Bende de sorun mevcut. TT üzerinden çıkış yapıyorum 3-4 saattir
-
Aynen dün akşam saatleri (18:00) bende aynı sorunları yaşadım, modemi kapatıp açıtım düzelmedi, mh yi arıyorken düzeldi telefonu kapattım, sonra tekrar sorun oldu.
İftar yaklaşıyordu bıraktım uğraşmadım, iftar teravih derken sonrasında bi sıkıntı yoktu...
-
Dün akşam 23:52 civarında yine internet kesildi. Yaklaşık 1,5-2 saat sonra tekrar geldi. Bu sefer baya uzun sürdü. Bu son kesintiden sonra başka kesinti tespit edemedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X