Şimdi Ara

Fiyat DÜŞTÜ!! 699 TL Meizu m2 note 4.5G 5.5' F.HD 8 Çek. 2Gb Ram 3100mAh 13Mp 16GB And5.0 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
20
Favori
18.526
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayni olur mu dostum .Canli ornek olarak 3g var 3.5g var.Bunlarin farki var.Cogumuz farkinda degiliz ama 3.5 g kullaniyiruz. Avrupanin 3gsi ile bizim 3g miz arasindaki hiz farkinin sebebi bu. Hicbir telde de 3.5 g yazmaz ama arastirirsan farkedersin.Yabanci literaturde 3.75g bile var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ays Ays Beybi

Demek istedigim wonderin bile arka kamerasindan daha memnundum o derece yani ,sanirim anlasildi .

Almak isteyenler deneyip oyle karar versin yinede .

Bunda sony 13 mp kamera var ama ondaki gibi netlik alamiyorum.Almak icin ugrasmaniz gerekli yani isi bilen her turlu guzel foto alir ama ugrastiriyor

Guncel
    Kiyaslama isteyenler icin soyle diyim discovereynin kamerasi daha iyiydi.

Yani alacaginiz telde onemli kriterlerinizden biri arka kamera ise bu tel sizi uzebilir. On kamerasi ise aksi gibi cok guzel.Harika isler cikartiyor.

Ben cihazi herkese oneririm alanin pisman olacagini dusunmuyorum ccok sik ve cerceve/ekran orani ideal bir cihaz.Hepsindem bahsedemedim ama + yonleri cok fazla begeneceksiniz.

Bir diger guzel yani arayuz guncellemesi aliyor.

meisu'da samsung kamera önde ise omnivision var,arka kamerada odaklama ile ilgili sıkıntı va yazılımla çözülebilir bekleyip görmek lazım ama arka kamerada fena değil gündüz çekimi gayet yeterli

• http://shiftdelete.net/1000-tl-alti-en-iyi-kamerali-akilli-telefon-hangisi-66901
    1000 TL Altı En İyi Kameralı Akıllı Telefon Hangisi? - ShiftDelete.Net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talatcaner -- 20 Ocak 2016; 19:11:51 >

• quote:

Demek istedigim wonderin bile arka kamerasindan daha memnundum o derece yani ,sanirim anlasildi .

Almak isteyenler deneyip oyle karar versin yinede .

Bunda sony 13 mp kamera var ama ondaki gibi netlik alamiyorum.Almak icin ugrasmaniz gerekli yani isi bilen her turlu guzel foto alir ama ugrastiriyor

Guncel
    Kiyaslama isteyenler icin soyle diyim discovereynin kamerasi daha iyiydi.

Yani alacaginiz telde onemli kriterlerinizden biri arka kamera ise bu tel sizi uzebilir. On kamerasi ise aksi gibi cok guzel.Harika isler cikartiyor.

Ben cihazi herkese oneririm alanin pisman olacagini dusunmuyorum ccok sik ve cerceve/ekran orani ideal bir cihaz.Hepsindem bahsedemedim ama + yonleri cok fazla begeneceksiniz.

Bir diger guzel yani arayuz guncellemesi aliyor.

Yanlışınız var hocam.Bahsettiğiniz cihaz Discovery 1 ise eğer,uzun süre kullandım.Ve kamera konusunda M2 Note Discovery'i her türlü tokatlar.Meizu'nun yanında Discovery çamur gibi kalıyor.Ön kameradan bahsetmeye gerek yok zaten,Discovery nin ön kamerası sadece özellik olarak var,ışıklı ortamda bile sonuç çok kötü.

• YnSSdKgL kullanıcısına yanıt
    Discovery 1 evet dostum bence cok daha iyiydi arka kamerasi. Bununla net resimler almak icin caba sarfediyorum oysa Gm Discovereyde odaklanma ve net resimlerim cok daha iyiydi hep.

Discoveryin on kamerasini hic acmayalim

• Discovery bozulsa da alsam.2 yıldır bozulmadı namussuz.
  • quote:

Discovery 1 evet dostum bence cok daha iyiydi arka kamerasi. Bununla net resimler almak icin caba sarfediyorum oysa Gm Discovereyde odaklanma ve net resimlerim cok daha iyiydi hep.

Discoveryin on kamerasini hic acmayalim

Meizu'nun sorunu fotoğrafın kalitesi değil.Sadece geç odaklama yapıyor(2-3 sn) ve mesela çok aceleyle çektiğiniz bir fotoğrafa sonradan baktığınızda odaklamayı iyi yapamadığını,bu yüzden de flu bir görüntü oluştuğunu fark ediyorsunuz.Meizu'nun odaklama yapabilmiş haliyle-kendi orijinal kamera ve lens kalitesi ile- Discovery'nin en net ve kaliteli hali arasında dağlar kadar fark var.Kalite olarak Meizu Discovery'den fersah fersah önde.Işıklı,loş ışıklı,karanlık,flaşlı,flaşsız hangi kategoride kıyaslarsanız kıyaslayın Meizu açık ara önde.

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Orijinalden alıntı: shockfiyat

Telefonum dün geldi, benim için biraz hayal kırıklığı oldu :(

neden hocam? biraz hayal kırıklığını anatır mısın?

Hocam ben en çok müzik konusunda hayal kırıklığına uğradım.

Ne hoparlöre ne de kulaklığa doğru dürüst ses vermiyor. Özellikle Spotify ile müzik dinlerken hiç keyif alamıyorum. Eski telefonum yani Discovery ile müzik dinlemek çok daha keyifliydi :(
  • Hocam Root işlemi var mı şu anlık bilmiyorum ancak viper4android programıyla ile ekolayzir ayarı yapıp daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Bende şimdilik Discovery var çok memnunum sesten. Bi deneyin diğer arkadaşlara da yol gösterirsiniz
  • Kullanıyorum fiyatina gore 10 numara telefon.samsung olsaydi marlasi fiyati 1300 den assagi olmazdi buna eminim.
  • Ben cihazdan hiç memnun değilim..

Sürekli takılma yapıyor.. Bariz bir performans problemi var.
    Ekran kenarlarındaki boşluklar çok sinir bozucu.
    Otomatik ekran parlaklık ayarı düzgün çalışmıyor.
    Kafasına göre ekran parlaklığı artıyor azalıyor..

• nihilist76 kullanıcısına yanıt
    Kafasına göre değil ortama göre ayarlar parlaklığı.. Lakin sizde minimi notemu var belli değil iki konuyada yazmışsınız aynı şeyleri..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • righteous@ kullanıcısına yanıt
    "Kafasına göre"den kastettiğim bulunduğu ortamdaki ışık miktarı ile alakasız ekran parlaklık seviyesi ayarlaması.
    Ortam ışığının değişmediği durumlarda bile ekran parlaklığı birden kendiliğinden artıyor. Sonra tekrar kararıyor.
    Karanlık ortamda aşırı parlak, güneşli havada görünmeyecek derecede karanlık ekran çok sık karşılaştığım durumlar..

Telefonum "mini" değil.. yanlışlıkla o konuya yazmışım.
  • nihilist76 kullanıcısına yanıt
    Bende hiç memnun değildim ama güncellemeler ile takılmalar geçti şu an on numara.Bende boşluk falan da yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspilicueta24

Bende hiç memnun değildim ama güncellemeler ile takılmalar geçti şu an on numara.Bende boşluk falan da yok...

Meizu almayı planlıyorum ben de. Güncellemeleri otomatik mi alıyor yoksa indirip biz mi kuruyoruz.
  • Ben pc üzerinden bir indirme yapmadım hocam ama güncelleme yaparken dili değiştirmek gerekiyor

• shifisitert S kullanıcısına yanıt
    bu telefonun kamerası iyi

inceleme için

tüm telefon kameralarını buradan inceleyebilirsiniz.

http://www.gsmarena.com/vidcmp.php3?idType=3&idPhone1=7266&idPhone2=6665&idPhone3=7211
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aspilicueta24

Ben pc üzerinden bir indirme yapmadım hocam ama güncelleme yaparken dili değiştirmek gerekiyor

İngilizce mi yapıyoruz, Türkçe mi?

• Bi degilde note 3 olan Yenisi 950 ye vardı sahibinden de. Guvnip alınabilecek neresi var bilen varmı?

• cohannan kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar bu telefonda bi sorunmu var yoksa herkestemi böyle 10 saatte %100 şarj olmuyor telefon çok yavaş şarj oluyor %12 idi 5 saatte %56 olmuş
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.