Şimdi Ara

Fiyat DÜŞTÜ!! 699 TL Meizu m2 note 4.5G 5.5' F.HD 8 Çek. 2Gb Ram 3100mAh 13Mp 16GB And5.0 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
20
Favori
18.529
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 700 tl lik telefondan s6 performansi bekleyenler hayal kirikligi yasiyor sanirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rbcntechnic R kullanıcısına yanıt
    Ben Babama Aldım, 550-TL2ye garantisiz olarak elden aldım. kutusu çok şık. Kamera çekimi benim çok hoşuma gitti. Görüntü netlemesi biraz sıkıntılı ama biraz fotoğraf çekmesini bilen kişi çok harika resimler çekebilir. Hızı da fena değil. Kendim Iphone 6 kullandığım için hızı için olumsuz bir şey diyemem.
    Eşimde GM discovery var. Bu garabet telefondan sonra Meizu harika geldi.
    Babam için aldığımdan bize fazlasıyla yetiyor. Kendisi youtube ve Okey dışında pek bir şey yapmıyor zaten.
    Tabi bizim 6 yaşındaki ufaklık telefona bir dünya oyun yüklemiş o halde bile bir sorun yoktu.

İş yerinde bir arkadaş 2 defa ekran kırdı ve 12,5 usd ye yurt dışından getirtip değiştirdi. birde bu avantajı var.
    Keşke bu fiyatlara Vestel satılsa da %50 si yerli malı olarak onu alsak.
  • Ben de annem için telefon araştırıyorum. Telefonun mümkün olduğu kadar az kronik sorunu olması önemli.
    Bazı arkadaşlar pişman olduklarını belirtmiş.

Acaba Asus ZenFone 2 Laser mi alsam? Kararsız kaldım
  • mustrix M kullanıcısına yanıt
    hocam ekran kimden aldi paylasirsaniz kenarda dursun diye alcam 1tane. Malum ekran bu,her an..
    bir de gecen gun tum tahtakaleyi hasircilar carsisini gezdim,kilif bisey bulamadim,internettekiler pahali, var mi nerde satildigini bilen bulan
    konu sicak firsatlar ama cokta fiyat olmadigi icin konu bunun icin ideal

• milliadam M kullanıcısına yanıt
    Nerdeyse 1 kılıf fiyatına 3 kılıf alıyorsun hemde ücretsiz kargoyla

http://tr.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS_20160119024457&SearchText=meizu+m2+note+case
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihilist76

1 haftadır kullanıyorum. Açıkçası telefon beni hayalkırıklığına uğrattı. Çözemediğim bir hantallığı var. Uygulama açılması, ekranın tepki hızı, ekran geçişleri vs.. yavaşlık var. Eski Zenfone um çok daha akıcıydı.
    Ayrıca ekranın kenarındaki ölü bölge sinir bozucu. Bazen klavyedeki ü harfine bikaç kez basmak zorunda kalıyorum.
    Açıkçası çok memnun kaldığımı söyleyemicem.

Almayı düşünenler kesinlikle gidip gerçeğini incelesin.

Size bu yorumunuz icin cok tesekkur ediyorum . Sayenizde meizu yerine A7000 almaya karar verdim
    .

• meizu m1 note var 800 liraya almıştım. Alacak olanlar bu fiyata hiç düşünmesin
    hiçbir sorunu yok ios gibi çalışıyor
  • Şebekede sıkıntılar oluyor operatörler bizde kayıtlı boyle bir marka yok diyor bendeki avea s4 te h+ çekiyor meizuya takılı türkcell aynı yerde e çekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sp@wn

Ben de annem için telefon araştırıyorum. Telefonun mümkün olduğu kadar az kronik sorunu olması önemli.
    Bazı arkadaşlar pişman olduklarını belirtmiş.

Acaba Asus ZenFone 2 Laser mi alsam? Kararsız kaldım

Anneniz için alıyorsanız Asus alın derim.Ben M2 Note kullanıyorum,annemde de Zenfone 2 Laser var.Eğer Meizu almş olsaydım kullanamazdı,arayüz açısından Asus daha basit,kullanım kolaylığı açısından anneye babaya gider.
  • Almayı düşünen fakat kafasında soru işaretleri olanlar için belirteyim.Kullanmaya başlayalı yaklaşık 1 ay oluyor.Kronik sorun olarak gördüğümüz ekranın kenarlarındaki çok ince kısmın dokunmayı algılamaması ve kameranın 2-3 sn de odaklayabilmesi dışında hiçbir sorunla karşılaşmadım şu ana kadar.
    -Cihazda ortalama boş ram miktarı 700 MB civarında.Güvenlik kısmından çöp temizleme ile haftada bir falan gereksiz şeyleri silerseniz şişmeleri engellersiniz,boş ram 900 MB-1 GB'a kadar çıkar kullanıma göre.
    -Ekranın kalitesi çok iyi.Zaten Sharp üretimi ve bildiğiniz gibi FullHD IPS.Hakkını veriyor.
    -Bataryası gerçekten iyi dayanıyor onu söyleyebilirim.Sizi yarı yolda bırakmayacağına eminim.FHD bir ekrana göre batarya optimizasyonu sağlam.
    -Kasa kalitesi çok üst düzey olmasa da bu fiyat aralığındaki bir cihaz için kabul edilebilir düzeyde.Temperlı cam bir de silikon kılıf takılırsa kırılma-çizilme riski ciddi oranda azalır.
    -Kamerası bu fiyattaki bir cihazdan beklenenin fazlasını sunuyor diyebilirim.Her iki kamerası da güzel fakat özellikle ön kamera, ucuz diye alıp bir beklenti içinde değilseniz sizi şaşırtabilir.Az ışıklı bir ortamda yaptığım kısa test sonucu LG G2'den çok daha iyi,Iphone 6'ya yakın performans verdi.Ana kamera için konuşacak olursam işinizi her türlü göreceğinden endişeniz olmasın.Çekim modlarının çeşitliliği de büyük bir avantaj.Özellikle yavaş çekim moduna bayılacaksınız.Asus Zenfone 2 ve Zenfone 2 Laser modellerinde de bu özellik var fakat sadece isim olarak var.Çekilen videolarda yoğun kare atlaması ve donmalar olduğu için çektiğiniz videodan birşey anlamıyorsunuz,işin tadı kaçıyor.İşte tek sıkıntı odaklama hızı.Çok seri çekim yapmak isteyenleri üzecektir bu durum.2-3 sn beklerim diyorsanız sorun yok.Şahsen ben bunu dert etmiyorum.
    -Hafıza kartı desteğinin olması güzel.Fakat ben çift simle kullanmak istiyorum diyorsanız bu özellikten mahrum kalacaksınız ne yazık ki.
    -Wi-fi çekim gücü yeterli,bir sıkıntı yaşamadım.
    -Garantisine DG Elektronik(Digitalmarket) bakıyor.Sağda solda okuduğunuz Reeder yazılarına aldırış etmeyin.Reeder'ın baktığı cihazlar sadece İstanbul'daki Selekt Bilgisayar'dan alınanlar.
    -Yüksek grafik içeren oyunlar yüklemedim fakat şu ana kadar ciddi bir ısınma problemine rastlamadım.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar,aklıma başka bir şeyler gelirse mesaja eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnSSdKgL -- 20 Ocak 2016; 1:46:16 >

• YnSSdKgL kullanıcısına yanıt
    Emeğine sağlık detaylı güzel bir inceleme olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazı düşünenler casper via m1 e de bakabilir bence. Yazılım güncellemelerini pek dert etmezlserse eğer.

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Emeğine sağlık detaylı güzel bir inceleme olmuş

Çok ayrıntılı olmadı gerçi ama aklıma geldikçe eklemeler yaparım.
  • calculus07 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiginiz sorun sebekeden kaynaklidir.Operator bizde kayitli marka yok cevabini hangi soruya verdi? Civarda baz istasyonu uzaktir yada yogunluk fazladir bende vodafone mevcut hic sikinti yasamadim hatta su an h+ cikiyor 3g bir sorun yasamadim bu konuda.
    Cihaz 4g de destekliyor donanimi geregi tabi 1 nisandan once kullanamiyoruz.
    4.5 konusunu bilmiyorum gorecegiz.

• Cihazi 20 gundur kullaniyorum.Az cok denneyimlerimi yazayim.

Oncelikle ekrani cok guzel sharp igzo panel full hd ekrani.Bunun disinda aydinlatma skalasi cok genis. Gece yattiginiz yerden teli actiniz isigi minimuma aldiginizda harbiden minimum . Cok guzel yani gozleri yormuyor.Gun isiginda ise %70-80 lerde rahatlikla kullanabiliyorsunuz

Full hd panel olmasina ragmen sarj konusunda inanilmaz basarili. 5:30-6:00 Saat ekran suresi alabiliyoruz yogun kullanimda. Gunluk kullanimda 1 gunu cok cok rahat cikariyor.Pil 3000 mah bunu da belirteyim.

Flyme os cok sade ozellikle samsungdan gecenler icin.Bi arkadas asusun arayuz sade yazmis ama asus kullanan arkadasim ckk sikayetci telle gelen silemedigi gereksiz programlardan dolayi.(samsung derken bundan vahsetmek istemistim cok fazla gereksiz yuklu uygulamasi var) Bu telde gereksiz uygulama 0.

Yuklu gelen tarayicisi cok stabil ve en hizlisi diyebilirim.Tarayicida gece modu mevcut yine gececiler icin.Yuklu gelen touchpal klavyesi mevcut ben kullanimini kullanisli buldum degistirmedim.

En en en guzel yani indirdigin uygulamalarin izinlerini kolaylikla ayarlayabiliyorsun.Bilmiyorum diger tellerde mevcut mu boyle birsey.Buna arti olarak kota izleyici gibi calisan uygulamasi sayesinde trafigini kontrol edebiliyorsunuz. Aylik gunluk vs Bir limit koyuyorsunuz asarsaniz sizi uyariyor.

Hangi uygulamalarin nete girecegini belirleyebiliyorsunuz. Kisitlama getirebiliyirsunuz. Mesela facebookun normal surumu cok kota goturuyor hemen ayarlardan 3g ye kapatabilirsiniz. Ayni sekilde wifi de kapatabilirsiniz
    .

Oyun performansina gelirsek lenovo ile bir incelemesinde gerideydi k3 e gore sanirim. Ben yuksek grafikli oyun oynamadigim icin bir sikinti gormedim . Oyun cidden az oynadigim icin bilen bi arkadas yorum yapsin bu konuda.

Gunluk kullanimda yavaslama sisme farketmedim 2 gb ramden olaa gerek gayet akici bir deneyim sunuyor.Cok memnunum Allah bozmasin.

Ekranda gorilla glass 3 veya muadili bir cam var belirtmeyi unuttum.

Diger artilari cok ancak eksisindem bahsedeyim.

Bunu - saymali miyiz bilmiyorum ama ekran kenararindan 1-2 mm olan kisima basarsaniz algilamiyor.Bunun sikintisini yasayan kimse cikmadi gunluk kullanimda ancak boyle biraey var.Soylemeseler farketmeyeceginjz birsey.

Telefon tip olarak cok sik ancak zenfone laser ile kiyaslayinca arkasi plastik.ikisini ele aldiginda zenfone daha oturajli geldi ama tercihim meizu olurdu yine
    Asusun yeni modellerinde cok sorun oldygu yazildi cizildi ben onermiyirum asus.

Bir diger eksisi gri renk disindakiler iphone c gibi parlak ve oyuncak hissi verebilir.Tercihinizi griden yana kullanin derim.

Arka Kamerasi bana gore eksi. tabi bu fiyata da olsa bence eksi yani galaxy wonder 5 mpa idi ama daha guzel resimler alabiliyirdum. Bu 13 mpiksel

On kamera ise cok cok cok iyi wonderin kamerasi gibi hatta daha iyisi.5 megapiksel

Hat uzerinden
    Goruntulu gorusme desteklemiyor.

Garanti digital market nedir necidir bilinmez.

Kamoanyalarla 650 civarina indirilebiliyor kolaylikla. ben 630 a den getrdim . Bu paraya 1000 liralik tellerden farki olmadigini soyleyebilirim

Sozun ozu bir sicak firsatcinin kacirmamasi gereken bir fiyat performans orani var.Alipta memnun kalmayacaginizi hic sanmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ays Ays Beybi

Cihazi 20 gundur kullaniyorum.Az cok denneyimlerimi yazayim.

Oncelikle ekrani cok guzel sharp igzo panel full hd ekrani.Bunun disinda aydinlatma skalasi cok genis. Gece yattiginiz yerden teli actiniz isigi minimuma aldiginizda harbiden minimum . Cok guzel yani gozleri yormuyor.Gun isiginda ise %70-80 lerde rahatlikla kullanabiliyorsunuz

Full hd panel olmasina ragmen sarj konusunda inanilmaz basarili. 5:30-6:00 Saat ekran suresi alabiliyoruz yogun kullanimda. Gunluk kullanimda 1 gunu cok cok rahat cikariyor.Pil 3000 mah bunu da belirteyim.

Flyme os cok sade ozellikle samsungdan gecenler icin.Bi arkadas asusun arayuz sade yazmis ama asus kullanan arkadasim ckk sikayetci telle gelen silemedigi gereksiz programlardan dolayi.(samsung derken bundan vahsetmek istemistim cok fazla gereksiz yuklu uygulamasi var) Bu telde gereksiz uygulama 0.

Yuklu gelen tarayicisi cok stabil ve en hizlisi diyebilirim.Tarayicida gece modu mevcut yine gececiler icin.Yuklu gelen touchpal klavyesi mevcut ben kullanimini kullanisli buldum degistirmedim.

En en en guzel yani indirdigin uygulamalarin izinlerini kolaylikla ayarlayabiliyorsun.Bilmiyorum diger tellerde mevcut mu boyle birsey.Buna arti olarak kota izleyici gibi calisan uygulamasi sayesinde trafigini kontrol edebiliyorsunuz. Aylik gunluk vs Bir limit koyuyorsunuz asarsaniz sizi uyariyor.

Hangi uygulamalarin nete girecegini belirleyebiliyorsunuz. Kisitlama getirebiliyirsunuz. Mesela facebookun normal surumu cok kota goturuyor hemen ayarlardan 3g ye kapatabilirsiniz. Ayni sekilde wifi de kapatabilirsiniz
    .

Oyun performansina gelirsek lenovo ile bir incelemesinde gerideydi k3 e gore sanirim. Ben yuksek grafikli oyun oynamadigim icin bir sikinti gormedim . Oyun cidden az oynadigim icin bilen bi arkadas yorum yapsin bu konuda.

Gunluk kullanimda yavaslama sisme farketmedim 2 gb ramden olaa gerek gayet akici bir deneyim sunuyor.Cok memnunum Allah bozmasin.

Ekranda gorilla glass 3 veya muadili bir cam var belirtmeyi unuttum.

Diger artilari cok ancak eksisindem bahsedeyim.

Bunu - saymali miyiz bilmiyorum ama ekran kenararindan 1-2 mm olan kisima basarsaniz algilamiyor.Bunun sikintisini yasayan kimse cikmadi gunluk kullanimda ancak boyle biraey var.Soylemeseler farketmeyeceginjz birsey.

Telefon tip olarak cok sik ancak zenfone laser ile kiyaslayinca arkasi plastik.ikisini ele aldiginda zenfone daha oturajli geldi ama tercihim meizu olurdu yine
    Asusun yeni modellerinde cok sorun oldygu yazildi cizildi ben onermiyirum asus.

Bir diger eksisi gri renk disindakiler iphone c gibi parlak ve oyuncak hissi verebilir.Tercihinizi griden yana kullanin derim.

Arka Kamerasi bana gore eksi. tabi bu fiyata da olsa bence eksi yani galaxy wonder 5 mpa idi ama daha guzel resimler alabiliyirdum. Bu 13 mpiksel

On kamera ise cok cok cok iyi wonderin kamerasi gibi hatta daha iyisi.5 megapiksel

Hat uzerinden
    Goruntulu gorusme desteklemiyor.

Garanti digital market nedir necidir bilinmez.

Kamoanyalarla 650 civarina indirilebiliyor kolaylikla. ben 630 a den getrdim . Bu paraya 1000 liralik tellerden farki olmadigini soyleyebilirim

Sozun ozu bir sicak firsatcinin kacirmamasi gereken bir fiyat performans orani var.Alipta memnun kalmayacaginizi hic sanmiyorum.

Galaxy wonder nedir dostum ya:)kiyaslayacak baska telefon yokmuydu

• quote:

Orijinalden alıntı: Ays Ays Beybi

Bahsettiginiz sorun sebekeden kaynaklidir.Operator bizde kayitli marka yok cevabini hangi soruya verdi? Civarda baz istasyonu uzaktir yada yogunluk fazladir bende vodafone mevcut hic sikinti yasamadim hatta su an h+ cikiyor 3g bir sorun yasamadim bu konuda.
    Cihaz 4g de destekliyor donanimi geregi tabi 1 nisandan once kullanamiyoruz.
    4.5 konusunu bilmiyorum gorecegiz.

bu cevabı türkcellden şu konuda aldım hattını 4.5g simkarta taşıyanölara 1 gb internet hediye edilecekti türkcell tarafından sms gönderip 1 gb yi almak gerekiyordu sms i gönderdim telefonunuz 4g ye uyumlu değilidr bu yüzden hediye 1 gb alamazsınız diye mesaj geldi aradım müşteri hizmetlerini hemde 4-5 sefer adamlar bizde kayıtlı böyle bi marka model yok diyor şikayet var a bile yazdım cevap yok

• sendomi S kullanıcısına yanıt
    Demek istedigim wonderin bile arka kamerasindan daha memnundum o derece yani ,sanirim anlasildi .

Almak isteyenler deneyip oyle karar versin yinede .

Bunda sony 13 mp kamera var ama ondaki gibi netlik alamiyorum.Almak icin ugrasmaniz gerekli yani isi bilen her turlu guzel foto alir ama ugrastiriyor

Guncel
    Kiyaslama isteyenler icin soyle diyim discovereynin kamerasi daha iyiydi.

Yani alacaginiz telde onemli kriterlerinizden biri arka kamera ise bu tel sizi uzebilir. On kamerasi ise aksi gibi cok guzel.Harika isler cikartiyor.

Ben cihazi herkese oneririm alanin pisman olacagini dusunmuyorum ccok sik ve cerceve/ekran orani ideal bir cihaz.Hepsindem bahsedemedim ama + yonleri cok fazla begeneceksiniz.

Bir diger guzel yani arayuz guncellemesi aliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ays Ays Beybi -- 20 Ocak 2016; 14:06:39 >

• calculus07 kullanıcısına yanıt
    Hocam o mesaj 4.5 g uyumlu degildir seklinde gelmistir.Tel 4 g uyumlu . Zaten bildirim cubugundan 2g -3g-4g secimini yapabiliyorsunuz .
    4.5 g ye uyumlu mu bilemiyorum operatorler uyumlu degil diyor ama icindeki modem (cat4 imis) 4.5 g kullanan tellerde ayniymis yani( onlar alacakta bu nasil alamayacak diyen) 4.5g alacak diyen de var. Ben anlamadigim icin bu islerden yanlis yonlendirmeyeyim. Durust olmak gerekirse 3g'de hiz konusunda hic sikinti yasamayan ben 4g yi tahmin edemiyorum bucugu da eksik kalsa ne olur olmasa ne olur=).Hali hazirda Turkcell sistem tanimamis ama ben bile almadan once 3 kere duymusumdur adini cok normal degil mi tanimamasi

• Ays Ays Beybi kullanıcısına yanıt
    Hocam 4g 4.5 g ayni sey zaten hic bl telde 4.5 yazmiyor

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.