Şimdi Ara

Fiyat DÜŞTÜ!! 699 TL Meizu m2 note 4.5G 5.5' F.HD 8 Çek. 2Gb Ram 3100mAh 13Mp 16GB And5.0 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
20
Favori
18.514
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük ümitle girdim ilana turuncumagazadada gri yok. ne renkmiş arkadaş :D
  • uzun yıllar kullanılacak bir ürün mü peki? 2-3 yıl sonra yine yeterli gelir mi, anneme almayı düşünüyorum gm discovery kullanıyor şu an 2.5 yıllık telefon kullanılmıyor artık her tarafı sorunlu
  • http://forum.donanimhaber.com/m_113049344/tm.htm

zenfone 2 laser alın hocam kamera filan daha sık kullanacaktır anneniz daha mantıklı bir seçim
  • yurt dışı sitelerde 120 ile 150 $ arası satılıyor.yinede Türkiyede en uygun fiyatlı satılan ürünlerden biri bekleyelim birazdaha...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

uzun yıllar kullanılacak bir ürün mü peki? 2-3 yıl sonra yine yeterli gelir mi, anneme almayı düşünüyorum gm discovery kullanıyor şu an 2.5 yıllık telefon kullanılmıyor artık her tarafı sorunlu

Hocam aynen ben de anneme alacağım, bizimkinde de GM Discovery var..
    GM pert oldu artık.

Lenovo A7000 ile bunun arasında kaldım. Meizu sipariş ettim, umarım uzun vadede mahçup etmez..
  • Turuncumağazadan aldım beyaz renk.gri hemen bitti zaten.elden onay verip alcaktım ama bugün ellerine gelmemiş,yarın gelcekmiş ve kargolayacaklar. İlgili arkadaşlardı,çaylarını da içtik
    İncehesap avucunu yalasın,uyanıklar

• quote:

Orijinalden alıntı: milliadam

Turuncumağazadan aldım beyaz renk.gri hemen bitti zaten.elden onay verip alcaktım ama bugün ellerine gelmemiş,yarın gelcekmiş ve kargolayacaklar. İlgili arkadaşlardı,çaylarını da içtik

Hocam son beyazi aksam sizmi aldiniz. Sepete atmistim odeme ekranindayken bitmis sansima

• mirlivarut M kullanıcısına yanıt
    Yok ben öğleden sonra almıştım, 6 tane falan kalmıştı. Ve arkadaşlar meizunun bu telefonun devami yani yakin zamanda gelişi yokmuş, bir sure sonra temin edilemeyebilir. Bilginiz olsu

• Arkadaşlar bu telefonda 4G desteği var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Arkadaşlar bu telefonda 4G desteği var mı ?

Evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirlivarut

quote:

Orijinalden alıntı: milliadam

Turuncumağazadan aldım beyaz renk.gri hemen bitti zaten.elden onay verip alcaktım ama bugün ellerine gelmemiş,yarın gelcekmiş ve kargolayacaklar. İlgili arkadaşlardı,çaylarını da içtik

Hocam son beyazi aksam sizmi aldiniz. Sepete atmistim odeme ekranindayken bitmis sansima

son beyazı ben aldım. ama almam uzun sürdü başka bir sürü şey attım sepete ortalama 5-6dk sepetimde kaldı. demekki n11 de son stok için hızlı olan kazanıyor. sepette olmasının bir faydası yok. Benim nasibimmiş :) dün telefonu tam ödüyordumki aklıma başka ihtiyaçlarda geldi hazır %25 varken onlarıda alayım diye ana sayfaya geri dönüp onları toplarlayıp tekrar ödeme adımına geçmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STND -- 7 Ocak 2016; 15:58:12 >

• Turuncu mağazaya dün sabah telefonun beyaz renginin stok durumunu sordum. Elimizde var efendim bugün alırsanız hemen kargolanır dedi. Bende ürünü aldım. Dün kargolanmadı. Firmaya sordum yeni fatura sistemine geçildiği için bugin kargolanmadı yarın kargolayacağız falan dediler. Bir arkadaş ellerinde yokmuş diyor. Tezat var yalancılık bir durum var. İnsan yalan söylemez ya ayıptır. Günahtır. Hele esnafın hiç yalan söylememesi lazım. Bugünde kargo olmazsa iptal edeceğim siparişimi.

• turuncu ile aynı sıkıntıyı ben de yaşadım. ürünü sipariş vermeden önce stok durumu sordum. bana ürünün ellerinde olduğunu söylediler ve 17'ye kadar kargoya verilir denildi. ürün dün kargoya verilmedi. bugün de arayıp beyaz renk elimizde yok, mavi var dediler. iyi bari onu gönderin dedim. bakalım başka sıkıntı yaşayacak mıyız göreceğim.
  • n11 kampanyları bitti golddan alacaktım oda zam yapmış. varmı şöyle 600-650 arasına getirmenin bir yolu mavi renk hariç
  • mirlivarut M kullanıcısına yanıt
    Hocam gold bitmişşş :) aman diyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yurtdışından aldım bekliyorum
  • keremyan kullanıcısına yanıt
    Oldukça uzun bir zaman bekleyeceksiniz görünen o ki Belki gümrük memurunun uykusu gelir, arkadaşı çağırır vs. sayısal loto tutması ile eşdeğer sanırım gümrükten geçmesi
  • kassanin K kullanıcısına yanıt
    Hocam ben dün elden aldığımdan sadece siz de boyle olduğunu demişlerdi,ben gri için ısrar edince sizi ornek verip 1tane eksik geldigini dediler demek sizmişsiniz. urunler kapalı kutu ordaydılar bu arada.
    ÖNEMLİ:arkadaşlar ürünlerin 3 rengini de aynı fiyata almışlar,diğer magazalara renk farkından fazla para kaptırmayın derim fırsatçılara

• Turuncumağazanın ürünleri bitti sanırım en ucuz incehesap şu an
  • n11 yarın %11 yapar mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.