Şimdi Ara

Fiyat DÜŞTÜ!! 699 TL Meizu m2 note 4.5G 5.5' F.HD 8 Çek. 2Gb Ram 3100mAh 13Mp 16GB And5.0 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
20
Favori
18.514
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yunuss.10

fiyatlar 699 yazıyor sepete ekleyince 10-20 artıyor

Ekleme: sadece mavisi 699 diğer renkleri 709 TL. 25 liraya da Silikon Kılıf + Kırılmaz cam ile 724 TL oldu. %20 çek kullandım 147 TL indirim düştü. Çeki de 40 liraya aldım...

Hayırlı olsun güzel fiyata almışsınız hepsini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YnSSdKgL

quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

Yok hocam kısa bir Samsung faciasından sonra nexus 4 e geçtim. 3 sene öncesinin telefonu dogrudur ama inan o kadar stabil ve akıcı çalışıyor ki başka telefonlarda bunu bulamam diye cekiniyorum.menü geçişleri çok hızlı o kadar isiniyor felan ama ne bir donma ne bir kasma felan olmuyor tek kötü yanı bataryası ama onu da powerbank la cozdum ama sıkıldım sanırım nexustan

Nexus serisi bir cihazdan sonra sanıyorum ki sizi sadece daha yeni bir Nexus tatmin eder Yani bırakın Meizu'yu falan üst düzey çoğu telefonla bile Nexus'taki akıcılığı yakalayamazsınız.Fakat bu fiyatlarda da Zenfone veya M2 Note dışındaki cihazlar sizi üzecektir diye düşünüyorum.Çünkü bir başka cihazın örneğin sistem kapasitesi düşüktür,bir tanesinin ekranı kötüdür,diğerinin bataryası yeterli değildir vs. hepsinde bir kusur vardır mutlaka.Eğer bütçeniz elveriyorsa Nexus bir cihazdan sonra stabilite yönünden en sıkıntısız amiral gemilere odaklanmanızı tavsiye ederim.Yok ben az fiyata çok iş yapabilen bir telefon istiyorum ve bundan da sıkıldım diyorsanız almamanız için bir neden yok bence.

Tesekkurler dostum nexus la devam edeceğim sanırım maceraya gerek yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihazi bugün gold da ve teknosada inceledim goldda 779 teknosada 899 fiyat koymuşlar 699 tlye gayet iyi fiyat kacirmayin derim.babami ikna edersem alacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon +3 adet ekran koruyucuyu n11 %11 indirimi ile 631.87 tl ye aldim.güzel giyata geldi bu arada teşekkürler cohannan hocam.2 sene önce actigi konudan asus n56dp notebook almistim çok memnun kaldim.

• Bu telefonun garantisi için ne diyorsunuz? İyi bir firmada mı? Yoksa sadece Dijital Elektronik mi bakıyor. Anlaşmalı servisi Kvk, Teleservice falansa ulaşmak kolay da.
    Bir de Zenfone Laser, GM 4G ve bunun arasında belirgin bir fark var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

fiyatlar 699 yazıyor sepete ekleyince 10-20 artıyor

Ekleme: sadece mavisi 699 diğer renkleri 709 TL. 25 liraya da Silikon Kılıf + Kırılmaz cam ile 724 TL oldu. %20 çek kullandım 147 TL indirim düştü. Çeki de 40 liraya aldım...

Cihaz geldi çok güzel hatta dokunmatik tuşunun olması MX4'den daha havalı ayrıca daha kolay kullanım sağlıyor. ayrıca garantisi digital market. Baya geniş servis ağı var ama nasıldır bilmiyorum.

Ekleme: telefonun çift sim yuvası olduğunu görünce çok şaşırdım çünkü tek giriş var, ayriyetten micro sd girişi olduğunu görünce şok geçirdim. Adamlar tek girişe sığdırmışlar hepsini ama hafıza kartı takılırsa tek sim kullanılması gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuss.10 -- 30 Aralık 2015; 11:02:05 >

• M2 Note için önerebileceğiniz şeffaf koruma kılıf var mı?
  • Arkadaslar çin meizu bayisinden sipariş ettim, 480 tl ye geldi, almak istiyenler için n11 den combo yapıp uyguna getırtebılır, gercekten verdıgınız parayı fazlasıyla hak eden bır cıhaz, ve çift simkartların 2 si de 4g modunda çalısıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 30 Aralık 2015; 15:32:13 >
  • yunuss.10 kullanıcısına yanıt
    Hocam cihaz ile ilgili yorumlarınızı buraya da aktarırsanız alacaklara yardımcı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Hocam cihaz ile ilgili yorumlarınızı buraya da aktarırsanız alacaklara yardımcı olur

3-5 mesaj yukarda yorum atmıştım zaten hocam

600-700 liraya telefon arayanlara değil 1000 liraya kadar telefon bakanlara söylüyorum. Kesinlikle M2 Note alın başkasını hiç düşünmeyin bile. Her şeyi ile on numara telefon bence eksiği yok fazlası var rakiplerinden.

• yunuss.10 kullanıcısına yanıt
    radyo eksikliği var.

• Arkadaşlar herşey iyi güzel fakat şunu sormak istiyorum görüntülü görüşme olayı var mıdır? Birde android m sizce buna gelir mi? Yani destek olayı nasıldır? Şimdiden teşekkür ediyorum

• yenfiz kullanıcısına yanıt
    cinde fiyatı 799 yuan yanı 400 tlden daha az yapıyor. Siz pahalı almissiniz.

• YENI MODELLER subatta cıkacak butun firmalar indirim yapmaya basladı
  • Bende aldım. Hoş bir cihaz. Yalnız kullanan arkadaşlar adım sayar programını bir deneyebilir misiniz?
    Tüm gün yanımda olması ve programın açık olmasına rağmen az adım sayısı gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tahir26

Bende aldım. Hoş bir cihaz. Yalnız kullanan arkadaşlar adım sayar programını bir deneyebilir misiniz?
    Tüm gün yanımda olması ve programın açık olmasına rağmen az adım sayısı gösteriyor.

aynı sorun bende de var hocam bugün baktım adım sayısı 0 Noom Walk kullandığım program.
    Ayrıca 2 haftadır telefonu kullanıyorum işyerinde mobil veri çok yavaş ama evde böyle bir sorun yok (çekmiyor olabilir) facebook whatsap bildirimlerini alamadım cm luncher kurdum facebok bildirimleri gene sağlıklı gelmiyor (ikonun üstünde 1 , 2 yazmıyor) kamera odak sorunu var yani çocuk resmi çekemezsiniz ama durağan bir fotoğraf çekecekseniz başarılı tek tuş olayı efsane , pili iyi, hızlı, birde kenarlarda (0,2 milim ) dokunmatik sorunu var kimisi çok takılıyor buna ben o kadar sorun etmedim (klavyede sıkıntı yarattığı oluyor.)

• çin'de 400 lira bir güzel kazığı yemişsiniz h.o
  • Çin den nasıl geliyor ki, gümrük? vergi?

• Tamam Çinde 400 tl. Bunun pasaport kaydı + 1 ay beklemesi. Garanti sorunu olacak. Forumun çok büyük bölümü 550_650 arası maliyetler le ürünü aldı. Bence kar marjı öyle kazık yiyecek kadar değil. Şimdi şunuda söylersiniz. Sanki burada garantili olsa ne olur. Kullanıcı hatası der atarlar. En azında Tüketici hakem heyetine başvurma hakkı var. Firmalar daha dikkatli davranmak zorunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizikmehmet -- 31 Aralık 2015; 11:50:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

çin'de 400 lira bir güzel kazığı yemişsiniz h.o

ben sana 500 vreyim ama 1 hafta istiyorum telefonu kabul?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.