Şimdi Ara

Fiyat DÜŞTÜ!! 699 TL Meizu m2 note 4.5G 5.5' F.HD 8 Çek. 2Gb Ram 3100mAh 13Mp 16GB And5.0 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
20
Favori
18.527
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: YnSSdKgL

quote:

Orijinalden alıntı: DHinferno

MX4 kullanıyorum.Bunda hafıza kartı var mı bilmiyorum.Telefonu çok kullananlar a tavsiyem 16 gb dan uzak durun.Habire hafıza boşaltırsınız.

Genel olarak (mx4 için) telefon f/p .Isınma ve tipik android sorunu şişip kasmayı saymazsak.

Türkiye'de satılanların hepsi 16 gb bildiğim kadarıyla.Hafıza kartı girişi var 2. sim kullanılmazsa.

Hafıza kartı varsa iyi.Ben uyarayım dedim.Her kullandığım telefonda hafıza kartı vardı,böyle akıllı telefon alırken hep hafıza kartı varmış gibi düşünüyor insan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YnSSdKgL

quote:

MX4 kullanıyorum.Bunda hafıza kartı var mı bilmiyorum.Telefonu çok kullananlar a tavsiyem 16 gb dan uzak durun.Habire hafıza boşaltırsınız.

Genel olarak (mx4 için) telefon f/p .Isınma ve tipik android sorunu şişip kasmayı saymazsak.

Türkiye'de satılanların hepsi 16 gb bildiğim kadarıyla.Hafıza kartı girişi var 2. sim kullanılmazsa.

Hafıza kartı varsa iyi.Ben uyarayım dedim.Her kullandığım telefonda hafıza kartı vardı,böyle akıllı telefon alırken hep hafıza kartı varmış gibi düşünüyor insan.

Hafıza sıkıntı değil kartla artırılır da esas olan kullanıcıya ayrılan kapasite ne kadar,bi süre sonra sistem şişmezse iyi.

• YnSSdKgL kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar meizu hafıza kartıysa amazonda fiyatlar uygun

http://www.amazon.com/Silicon-Power-MicroSDXC-Class10-SP128GBSTXBU1V20SP/dp/B00T9QONOU/ref=sr_1_17?ie=UTF8&qid=1450889595&sr=8-17&keywords=128gb+microsd

tercih edilebilir
  • Bu cihaza hangi servis bakıyor türkiyede? Distribütörü kim yani?
  • arkadaslar bu telefon benzerleri arasında p70 android one ya da t60 dan iyi mi hediye alıcam fiyat güzel görünüyor.
  • kilecerme kullanıcısına yanıt
    Reeder
  • baltascar kullanıcısına yanıt
    Meizu yla P70 kafa kafaya 2 sinden hangisini alirsan al mahçup etmez.Ben olsam disturubitör garantisine bakarim meizunun uymazsa Lenovo p70 i alirdim.T60 ise hiç düşünmezdim...
    Edit: Android one yazmissiniz.Çevremde 2 kişide var yazilimsal ve kronik problemler oluştu.Yazilim desteği harici pek bir numarasi yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabus87 -- 23 Aralık 2015; 19:56:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Bu cihaza hangi servis bakıyor türkiyede? Distribütörü kim yani?

Perpa da görmüştüm. Digital Market miydi neydi

• yunuss.10 kullanıcısına yanıt
    Değişti reeder ile imzaladılar dist. anlaşmasını
  • ablama p70 aldım geçen hafta, memnun. Ancak ben yinede meizu daha iyi olabilir diye düşünüyorum. 50-60 tl daha uyguna gelecekti hem
  • BlackSea14 B kullanıcısına yanıt
    Bende Sizin gibi düşünüyorum. Dedigim gibi servis olayida önemli.önceligim meiuzu fakat getiren firma dandikse P70 alirim.İkiside aşagi yukari ayni. Birbirinden ufak farklari var mesela pil performansi p70 daha iyi.P70 ya da Meizu hangisini alsaniz mahçup etmez.Android one kesinlikle almazdim...

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Değişti reeder ile imzaladılar dist. anlaşmasını

n11deki incehesap adlı satıcı sattığı cihazların garantisini sağlayan firmanın DG Elektronik olduğunu yazmış,yani Digital Market.
    Edit: GSMAL firmasınınkiler de öyleymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YnSSdKgL -- 23 Aralık 2015; 20:46:32 >
  • Arkadaşlar bu telefona güncelleme gelme muhabbeti nasıl oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: 0Defkhan0

quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

şu anda artan indirimden %20 indirimim var yani yarın alışverişe okey dediğimde gelecek sonra bir %5 daha telefonu 525tl gibi bir rakama almış olacağım

%20 indirim kuponu elde edebılmek ıcın alısverıs mı yapmak gereklı n11'den hıc alısverıs yapmadım.

Artan oranli indirim oluyor bu her alisveriste %5 veriyor 5. Alisveriste %25 aliyorsun n11 sitesinde aciklamasi var

• http://www.gsmarena.com/meizu_m2_note-review-1285p8.php

kamera performansı bir g7 değil ama idare eder. fiyatı ve fhd olması cezbedici
  • cLk kullanıcısına yanıt
    İnceleme için teşekkürler üstad
  • 700 TL'ye %20 çek kullandığınızda 560 TL'ye düşüyor
    30 TL haftasonuna özel indirim var 530 TL oldu.
    %20 çeki 40 TL'ye aldığınızı düşünürseniz 570 TL'ye geliyor telefon.

Bedava :)
  • O iki indirim birleşmiyor hocam sanırım
  • Arkadaşlar gm Android one mı yoksa bu telefon mu.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.