Şimdi Ara

Fiyat DÜŞTÜ!! 699 TL Meizu m2 note 4.5G 5.5' F.HD 8 Çek. 2Gb Ram 3100mAh 13Mp 16GB And5.0 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
20
Favori
18.514
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: flintstones

Arkadaşlar gm Android one mı yoksa bu telefon mu.

Ben Meizu derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için teşekkürler. Peki telefonu nerede inceleyebiliriz, tekno marketlerde hiç denk gelmedi. Telefon bayilerinde var mıdır acaba.

• quote:

Hocam cevap için teşekkürler. Peki telefonu nerede inceleyebiliriz, tekno marketlerde hiç denk gelmedi. Telefon bayilerinde var mıdır acaba.

Teknosa da m1 note satılıyordu. M2 note gold bilgisayarda satılıyor.

• quote:

Gold mağazalarında var sanırım.

• Yüzdesel indirim ve 30 TL indirim birleşmez.

Bu arada telefonun distribütörüne güvenmiyorum ben ya. Böyle ömürleri kısa gibi duruyor.

• Digital market garanti konusunda nasıl?Tecrübesi olan var mı?
  • İnadına Yaşamak İ kullanıcısına yanıt
    DM değil reeder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 27 Aralık 2015; 15:24:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

DM değil reeder

Bunlar cihazın kullanma klavuzundaki ve kutusundaki bilgiler;

Bu ise meizunun kendi sitesinden alınma;

Ayrıca reederin sitesinde satılan tek Meizu marka cihaz M1 Note.Meizunun kendi sitesinde online mağazaya tıklayınca yönlendirdiği site de aynı şekilde digitalmarket.

Haber sitelerindeki aynı elden çıkmış kopyala-yapıştır bir yazıdan başka reeder ın Meizu distribütörü olduğuna dair en ufak bir kanıt yok.

• arkadaşlar dün aldım bende telefonumu gayet güzel fakat türkcellin 4.5 g simkarta geçiş kampanyasından yararlandım hediye 1 gb internetimi alcaktımki mesaj geldi telefonunuz 4.5g ye uyumlu değildir diye ne iş bu çözebilen var mı
  • LG nexus 4 kullanıyorum aşırı memnunum yıllardır kullanıyorum değiştirek mi acaba ?macera mi olur herhangi bir sebebi yok sadece değişiklik için ,deneyimli arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

LG nexus 4 kullanıyorum aşırı memnunum yıllardır kullanıyorum değiştirek mi acaba ?macera mi olur herhangi bir sebebi yok sadece değişiklik için ,deneyimli arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum.

Macera olacağını düşünmüyorum hocam.Nexus 4 sonuçta 3 sene öncesinin telefonu ve çeşitli sorunları olan bir cihaz.Özellik olarak zaten M2 Note her türlü iyi.Ben birkaç gündür kullanıyorum ve şimdilik kameradaki odaklama gecikmesi dışında herhangi bir şikayetim ya da problemim yok.Odaklama gecikmesi ise zaten çok dert edilecek bi sorun değil.Arayüzü,kamera kalitesi ve özellikleri,ekran kalitesi,şarj süresi vs. ile bu fiyata böyle bir cihaz bulmak zor.Tek alternatifiniz Zenfone 2 Laser olabilir,o da sizin tercihinize kalmış.
  • YnSSdKgL kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kısa bir Samsung faciasından sonra nexus 4 e geçtim. 3 sene öncesinin telefonu dogrudur ama inan o kadar stabil ve akıcı çalışıyor ki başka telefonlarda bunu bulamam diye cekiniyorum.menü geçişleri çok hızlı o kadar isiniyor felan ama ne bir donma ne bir kasma felan olmuyor tek kötü yanı bataryası ama onu da powerbank la cozdum ama sıkıldım sanırım nexustan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

Yok hocam kısa bir Samsung faciasından sonra nexus 4 e geçtim. 3 sene öncesinin telefonu dogrudur ama inan o kadar stabil ve akıcı çalışıyor ki başka telefonlarda bunu bulamam diye cekiniyorum.menü geçişleri çok hızlı o kadar isiniyor felan ama ne bir donma ne bir kasma felan olmuyor tek kötü yanı bataryası ama onu da powerbank la cozdum ama sıkıldım sanırım nexustan

Nexus serisi bir cihazdan sonra sanıyorum ki sizi sadece daha yeni bir Nexus tatmin eder Yani bırakın Meizu'yu falan üst düzey çoğu telefonla bile Nexus'taki akıcılığı yakalayamazsınız.Fakat bu fiyatlarda da Zenfone veya M2 Note dışındaki cihazlar sizi üzecektir diye düşünüyorum.Çünkü bir başka cihazın örneğin sistem kapasitesi düşüktür,bir tanesinin ekranı kötüdür,diğerinin bataryası yeterli değildir vs. hepsinde bir kusur vardır mutlaka.Eğer bütçeniz elveriyorsa Nexus bir cihazdan sonra stabilite yönünden en sıkıntısız amiral gemilere odaklanmanızı tavsiye ederim.Yok ben az fiyata çok iş yapabilen bir telefon istiyorum ve bundan da sıkıldım diyorsanız almamanız için bir neden yok bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: YnSSdKgL

quote:

DM değil reeder

Bunlar cihazın kullanma klavuzundaki ve kutusundaki bilgiler;

Bu ise meizunun kendi sitesinden alınma;

Ayrıca reederin sitesinde satılan tek Meizu marka cihaz M1 Note.Meizunun kendi sitesinde online mağazaya tıklayınca yönlendirdiği site de aynı şekilde digitalmarket.

Haber sitelerindeki aynı elden çıkmış kopyala-yapıştır bir yazıdan başka reeder ın Meizu distribütörü olduğuna dair en ufak bir kanıt yok.

Allah düşmanımın başına vermesin iyi ki Reeder getirmedi Meizu'yu.

• http://forum.donanimhaber.com/m_107401421/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 28 Aralık 2015; 13:14:22 >
  • 2 hatta aynı anda aktif mi beyler ? Yani birinle konuşurken diğerini aradıklarında ne oluyor ?

Çalıştığım yerden 2 kişi kafamın etini yiyiyor bir süredir, çift hatlı iyice bir telefon için.
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_107401421/tm.htm

Digital Market değil mi distribütör hocam ?
  • KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt
    Haberi okudun hocam
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_107401421/tm.htm

Hâla ısrarla Reeder diyorsunuz,bu inat neyin nesi anlamış değilim.DG elektroniğe mail de attım Meizu'nun distribütörlüğünün ve teknik servisinin kendileri tarafından sağlandığını söylediler.Size fotoğraflarıda gösterdim kanıt olsun diye, tutturmuşsunuz hâla Reeder da Reeder.
  • fiyatlar 699 yazıyor sepete ekleyince 10-20 artıyor

Ekleme: sadece mavisi 699 diğer renkleri 709 TL. 25 liraya da Silikon Kılıf + Kırılmaz cam ile 724 TL oldu. %20 çek kullandım 147 TL indirim düştü. Çeki de 40 liraya aldım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunuss.10 -- 29 Aralık 2015; 0:09:49 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.