Şimdi Ara

Fiyat DÜŞTÜ!! 699 TL Meizu m2 note 4.5G 5.5' F.HD 8 Çek. 2Gb Ram 3100mAh 13Mp 16GB And5.0 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
20
Favori
18.529
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bluespace06

Arkadaşlar bu telefonla ilgili bir iki problemim var aynı sorunları yaşayan var mı

Birincisi karşı tarafı aradığımda abartısız bir iki dakika sonra ancak ulaşıyor karşı tarafa.

İkincisi internet bazen çekiyor bazende nedensiz kopuyor.

En son olarakta karşı tarafla görüştüğümde sesesimin karşı tarafa zaman zaman kesik gittiği söyleniyor.
    quote:

Orijinalden alinti: bluespace06

Arkadaslar bu telefonla ilgili bir iki problemim var ayni sorunlari yasayan var mi

Birincisi karsi tarafi aradigimda abartisiz bir iki dakika sonra ancak ulasiyor karsi tarafa.

Ikincisi internet bazen çekiyor bazende nedensiz kopuyor.

En son olarakta karsi tarafla görüstügümde sesesimin karsi tarafa zaman zaman kesik gittigi söyleniyor.

hocam dediğin sorunlara benzer sorunlar bendede var hat kopmaları oluyor nedensizce birde anneme aldım ben telefonu annem beni arıyor dakikası olmadığı için meşgule alıp geri aramak istediğimde 1 dk falan ulaşılamıyor diyor birde telefonu kapatıp açınca 2 dk anca geliyor hat bilinmedik marka almayacan arkadaş ben bunu anladım ucuz etin yahnisi yavan olur illaki bazı sorunlar oluyor

• islemci ve chipset gpu düşük t720 var en az 760 olmali p70 ve a7000 deki gibi firsat olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calculus07

quote:

Orijinalden alinti: bluespace06

Arkadaslar bu telefonla ilgili bir iki problemim var ayni sorunlari yasayan var mi

Birincisi karsi tarafi aradigimda abartisiz bir iki dakika sonra ancak ulasiyor karsi tarafa.

Ikincisi internet bazen çekiyor bazende nedensiz kopuyor.

En son olarakta karsi tarafla görüstügümde sesesimin karsi tarafa zaman zaman kesik gittigi söyleniyor.

hocam dediğin sorunlara benzer sorunlar bendede var hat kopmaları oluyor nedensizce birde anneme aldım ben telefonu annem beni arıyor dakikası olmadığı için meşgule alıp geri aramak istediğimde 1 dk falan ulaşılamıyor diyor birde telefonu kapatıp açınca 2 dk anca geliyor hat bilinmedik marka almayacan arkadaş ben bunu anladım ucuz etin yahnisi yavan olur illaki bazı sorunlar oluyor

Maalesef hocam aldığıma pişman olmaya başladım acaba garantiye göndersem nasıl olur ilgilenirler miilgilenirler bilemedim.

• bluespace06 B kullanıcısına yanıt
    Bu sorunları bende farkettim ancak bunlar rom optimizasyon sorunu bence..ararken geç bağlanma vs..rom ağır işliyor..
    Ben şu ekran parlaklığını kendine göre ayarlıyo ya ona alışamadım.
    İnterneti kopanlar hattınız nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 31 Ocak 2016; 17:11:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • calculus07 kullanıcısına yanıt
    hocam bi de pc ye baglar misin telefonu kablo ile, o ekran otomatik gelebilir. telefonu bilmedigim icin android uzerinden gitmeye calisiyorum ancak arayuz cok farkli gibi duruyor

• o kaldirilabilir olmasi lazim, parlaklik sabitlenebilirdir.. ekran ayarlarini bi arastir hocam

• Hangi telefon hayal kırıklığı oldu
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.