Şimdi Ara

Fiyat DÜŞTÜ!! 699 TL Meizu m2 note 4.5G 5.5' F.HD 8 Çek. 2Gb Ram 3100mAh 13Mp 16GB And5.0 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
20
Favori
18.514
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cobane

arkadaşlar sar değeri ile ilgili bir bilgi mevcutmu. ben de almayı düşünüyorum ama bu noktada endişeliyim

Head 0.41
    Body 0.83
  • AlphaScramble kullanıcısına yanıt
    hocam bu değerler çok iyi görünüyor. bildiğim kadarıyla esas olan kafa (head) değeri. eğer gerçekten bu değere sahipse süper.
    teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Cozunurlugu hariç güzel seçim

Çözünürlük insanı aldatır. Önemli olan kullanılan panel. 720 bir ekran birçok 1080 cihazlardan daha iyi olabiliyor. Lg paneller bu konuda çok iyidir mesela.

Sharp panel kullanılıyor Meizu telefonlarda. Kullanılabilecek en kaliteli panellerden biri. 1080P den aşağısı telefonda ne olursa olsun alınmaz artık. En basitinden twitchde yayın izlerken bile işence çektiriyor 720p.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu ben aldım arkadaşlar, dün elime geçti. Gayet şık güzel bir telefon ekran çözünürlüğü de başarılı. İçinde gereksiz hiç bir uygulama yok hatta doğru düzgün uygulama bile yok saf Android gibi. Telefon gayet akıcı bir arayüze sahip. Bunun yanında arka kamera pek hoşuma gitmedi bilmiyorum ayarları ile mi ilgili ancak ön kamera güzel. Telefon akşam 5 'te full şarj geldi baya bi kurcaladım hâlâ %27 şarj vardı. Batarya performansı da iyi gibi görünüyor.

Edit : kutu içerisinde kulaklık çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krts42 -- 23 Aralık 2015; 9:00:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krts42

Telefonu ben aldım arkadaşlar, dün elime geçti. Gayet şık güzel bir telefon ekran çözünürlüğü de başarılı. İçinde gereksiz hiç bir uygulama yok hatta doğru düzgün uygulama bile yok saf Android gibi. Telefon gayet akıcı bir arayüze sahip. Bunun yanında arka kamera pek hoşuma gitmedi bilmiyorum ayarları ile mi ilgili ancak ön kamera güzel. Telefon akşam 5 'te full şarj geldi baya bi kurcaladım hâlâ %27 şarj vardı. Batarya performansı da iyi gibi görünüyor.

Edit : kutu içerisinde kulaklık çıkmıyor.

ekran suresi nedir?

• aslimdayok kullanıcısına yanıt
    En az 5 saat var hocam ve bu süre sürekli internet video ve senkronizasyon 'la geçti. bence iyi bir değer.

• G2 var bende de bu telefona geçmeye değer mi kasmaya donmaya falan başladı. Bide çekim de var. Gerçi telefonu 5.0 A güncellemedim. Güncelledikten sonra hala bu şekilde devam ederse bende bu telefonu düşünebilirim.

• Benimde Telefonum geldi en ucuza alan ben oldum herhalde 539 tlye geldi bana bu fiyata süper elimde g2 vardı g2den kurtulduğuma sevindim doğrusu kronik ekran sararma problemi deli etmişti beni bu 3. sararmasıydı garantiye vericektim 10 gün ne yapıcam derken bu telefonu alıp öyle vermeyi düşündüm eğer g2 ile kıyaslıyayım dersem bence kamerası g2den daha iyi ama benim için akıcılık daima ön planda akıcılık gayet iyi ilerleyen zamanda ne olur bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

quote:

quote:

Çözünürlük insanı aldatır. Önemli olan kullanılan panel. 720 bir ekran birçok 1080 cihazlardan daha iyi olabiliyor. Lg paneller bu konuda çok iyidir mesela.

Sharp panel kullanılıyor Meizu telefonlarda. Kullanılabilecek en kaliteli panellerden biri. 1080P den aşağısı telefonda ne olursa olsun alınmaz artık. En basitinden twitchde yayın izlerken bile işence çektiriyor 720p.

Evde düne kadar insanlar 80 inç tv de sd (hd bile değil) yayın izlerken, büyük çoğunluk insanın evinde 1366x768 monitör veya laptop varken(15.6 inc)5 inç lik telefonlarda full hd siz olmaz demek fazla değilmi? Full HD ekran demek bataryanın %25 civarı erken bitmesi demek, Full HD ekran işlemcinin çok daha fazla yorulması demek. O yuzden 5 inç lik bir telefonda hd ekran bence yeter. Full HD olursa daha iyi ama olmazsa olmaz değildir.

• Eren Polat kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç gündür kullanıyorsun batarya nasıl peki. G2 ile kıyaslarsan bide tasarımı sorayım. Tam anlayamadım görsellerden plastik gibi gözüküyor g2 ye göre nasıl mesela benim g2 2 sene oldu nerdeyse hiç aşınma soyulma olmadı arkadaşların s4 ü başka bir telefona dönüştü resmen kenarlar klasik soyuldu mesela. Bide sen g2 ni güncelledimişmiydin 5.0 a
  • quote:

Orijinalden alıntı: starkan

Hocam kaç gündür kullanıyorsun batarya nasıl peki. G2 ile kıyaslarsan bide tasarımı sorayım. Tam anlayamadım görsellerden plastik gibi gözüküyor g2 ye göre nasıl mesela benim g2 2 sene oldu nerdeyse hiç aşınma soyulma olmadı arkadaşların s4 ü başka bir telefona dönüştü resmen kenarlar klasik soyuldu mesela. Bide sen g2 ni güncelledimişmiydin 5.0 a

nasıl kullandığınla alakalı g2 ile aynı mantıkda alüminyum değil plastik bir kasası var ama çokda dandik değil soyulacak bir maddeye benzemiyor en fazla arkasındaki meizu markası silinir benim g2de arkasındaki lg yazısı düşüyordu hep yapıştırma çünkü.samsunglarda genelde o soyulma kronik alüminyum gözüksün diye parlak gri kenar kısımlar soyuluyor genelde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

quote:

quote:

Bana da 720 uzeri gereksiz geliyor hep. Hani olursa alinabilir, ancak 720 diye de vazgecilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zengier -- 23 Aralık 2015; 12:34:09 >

• ince hesap DH ye ozel 660 TL ye verisyor. N11 deki listelemede de fiyati 699 aslinda bunu da bi 40 TL dusurse, yanina hafiza karti da eklenip 70TL lik cek kullanilarak 630 TL ye telefon + hafiza karti alinabilir.
  • şu anda artan indirimden %20 indirimim var yani yarın alışverişe okey dediğimde gelecek sonra bir %5 daha telefonu 525tl gibi bir rakama almış olacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

şu anda artan indirimden %20 indirimim var yani yarın alışverişe okey dediğimde gelecek sonra bir %5 daha telefonu 525tl gibi bir rakama almış olacağım

%20 indirim kuponu elde edebılmek ıcın alısverıs mı yapmak gereklı n11'den hıc alısverıs yapmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0Defkhan0

quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

şu anda artan indirimden %20 indirimim var yani yarın alışverişe okey dediğimde gelecek sonra bir %5 daha telefonu 525tl gibi bir rakama almış olacağım

%20 indirim kuponu elde edebılmek ıcın alısverıs mı yapmak gereklı n11'den hıc alısverıs yapmadım.

Artık geç, indirim kuponuna yetişemezsin ama forumda satanlar var.
    http://www.n11.com/kampanyalar/artan-indirim-firsati?icid=300500_artan-indirim-firsati

• MX4 kullanıyorum.Bunda hafıza kartı var mı bilmiyorum.Telefonu çok kullananlar a tavsiyem 16 gb dan uzak durun.Habire hafıza boşaltırsınız.

Genel olarak (mx4 için) telefon f/p .Isınma ve tipik android sorunu şişip kasmayı saymazsak.
  • Bazı yerlerde batarya şişmesi oldugu ve bu sebeple dokunmatigin bozuldugunu yazmislar.

• quote:

Orijinalden alıntı: DHinferno

MX4 kullanıyorum.Bunda hafıza kartı var mı bilmiyorum.Telefonu çok kullananlar a tavsiyem 16 gb dan uzak durun.Habire hafıza boşaltırsınız.

Genel olarak (mx4 için) telefon f/p .Isınma ve tipik android sorunu şişip kasmayı saymazsak.

Türkiye'de satılanların hepsi 16 gb bildiğim kadarıyla.Hafıza kartı girişi var 2. sim kullanılmazsa.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.