Şimdi Ara

Fiyat DÜŞTÜ!! 699 TL Meizu m2 note 4.5G 5.5' F.HD 8 Çek. 2Gb Ram 3100mAh 13Mp 16GB And5.0 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
20
Favori
18.514
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %7 indirim var şuan elektronikde %20 çek ile birleşiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Tamam da neden alalım bunun yerine ? f.hd değil bir kere bahsettiğiniz model

5.5 ekranlara fhk koymanın ne kadar gereksiz olduğunu sen de bigün alnayacaksın :)

orta seviye donanım ve yüksek çözünürlük bu cihazlarla oyun oynamayı zorlaştırıyor, oysa 1280*720 vs gibi bişey olsa çok daha rahat ve güzel kullanımı olacak bu telefonların.

@hayalet, almadım ben henüz hocam. sürekli sipariş verip ödemesini yapmıyorum. :) bi türlü gerekli cesareti gösteremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: tt.us

quote:

Orijinalden alıntı: Cannondale

Aldıracaksınız hayvan gibi telefonu ya, her hafta konu aciyorsunuz 4.7 ekranı olanı yokmu bunun, bu kadar ekrana kalem yakışır

Yine meizu çıkaracak pro 5 mini diye ben de onu bekliyorum çıkınca direk alacam

http://www.gsmarena.com/meizu_pro_5_mini-7741.php

Cihaz ozellikle boyut olarak mukemmel hocam.ne zaman cikacak bu cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar telefon alacağım.Telefondan beklentim ekranı büyük olsun 5.5" gibi , chrome da geziniyim forumlara gireyim birde menü geçişleri hızlı olsun yeter.Kamera ve oyun performansı umurumda değil.Bu telefondan daha f/p bir ürün var mıdır ? Meizu kafama yattı da sizlere sorarak emin olmak istedim.

Yoksa 300 400 fazla verip adam akıllı g3 mü alsam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faithl3ss -- 21 Aralık 2015; 10:16:19 >
  • geniş ekran yüksek ekran çözünürlüğü hızlı işlemci yüksek sayılabilecek ram şu an 600 tl için daha iyisi yok hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende şu an yüzde 25 indirimim var almak üzereyim gidip geliyorum 539 tlye geliyo bu civarlarda daha iyi bir tel yoktur herhalde
  • Eren Polat kullanıcısına yanıt
    % 25 varsa bedavaya almış oluyorsun gözünü kırpma hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: omfarcan

quote:

Orijinalden alıntı: tt.us

quote:

Orijinalden alıntı: Cannondale

Aldıracaksınız hayvan gibi telefonu ya, her hafta konu aciyorsunuz 4.7 ekranı olanı yokmu bunun, bu kadar ekrana kalem yakışır

Yine meizu çıkaracak pro 5 mini diye ben de onu bekliyorum çıkınca direk alacam

http://www.gsmarena.com/meizu_pro_5_mini-7741.php

Cihaz ozellikle boyut olarak mukemmel hocam.ne zaman cikacak bu cihaz.

2016 ilk çeyreği diye okudum, ama 19 aralıkta bi tanıtım yapacaktı meizu bunun olma ihtimali yüksekti ama o toplantıya ait bilgiye ulaşamadım, ne yaptılar ne tanıttılar bilmiyorum

• quote:

% 25 varsa bedavaya almış oluyorsun gözünü kırpma hocam

aldım gitti:)
  • Eren Polat kullanıcısına yanıt
    Gelince mutlaka yorumlarını bekliyorum memnun kalırsın umarım
  • Taksit yapılabiliyor mu buna arkadaşlar?

• bliss32 kullanıcısına yanıt
    Garanti ile alırsanız peşin olarak aldıktan sonra bankayı arayıp taksit yaptırabilirsiniz
    İşbankası, 100 TL ve üzeri alışverişlerde 3 ve 6 taksit yapılabiliyor 3 taksit için 3.xx 6 taksit için 9.xx faiz ücreti alıyor
    Hsbc kredi kartlarında da internet şubesinden taksitlendirme yapılabiliyor, tabi az faiz alıyor.
  • Cep telefonlarında geçerli değil diye biliyordum ben ama yapılıyor diyorsunuz

• Keşke şu %7 indirim yeni yıl kuponlarıyla birleşseydi.600 liraya geliyordu birleşse,o zaman kesin alırdım.
  • ilyada İ kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı mı alacaksınız nasıl getirmeyi düşünüyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

MTK işlemciler oyunlarda muadili aynı güçteki snapdragonlara göre daha düşük performans sergiliyor. Alabilirseniz Snapdragon 615li başka model alın

snapdragon ney varkı ucuz 800 tl cıvarı alalım hemen
  • merabalar. şebeke üzerinden 3g görüntülü görüşme özelliği var mı bu üründe? bir de LENOVO A7000 ile bu telefonu arasında kaldım, hangisini tavsiye edersiniz? saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestnewyorker -- 21 Aralık 2015; 14:41:19 >
  • bestnewyorker kullanıcısına yanıt
    tabiki meizu evet var

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Lenovo-A7000-vs-Meizu-m2-note

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

MTK işlemciler oyunlarda muadili aynı güçteki snapdragonlara göre daha düşük performans sergiliyor. Alabilirseniz Snapdragon 615li başka model alın

snapdragon ney varkı ucuz 800 tl cıvarı alalım hemen

Samsung j7 duos.

• quote:

Tamam da neden alalım bunun yerine ? f.hd değil bir kere bahsettiğiniz model

Dogrusu ekrani umursamiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.