Şimdi Ara

Fiyat DÜŞTÜ!! 699 TL Meizu m2 note 4.5G 5.5' F.HD 8 Çek. 2Gb Ram 3100mAh 13Mp 16GB And5.0 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
20
Favori
18.514
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cozunurlugu hariç güzel seçim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    hocam çözünürlüğe çok takmış gözüküyorsun ama fhd olmayan telefonlar bu donanımda daha iyi performans verir :)
  • çözünürlükten öte 1.5gb ram kafa kurcalıyıcı ama f/p olarak samsung j7 yi listeme aldım ben güzele benziyor. xperia sp var bende ekran 720p ama lg l bello nun ekranı daha keskin ve güzel renklere sahipti 480p bir cihazdı o...
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Hocam çözünürlük faktörünü kaldırdığınızda dünya kadar alternatif var bu cihazın en önemli avantajı bu bence.Android oyunlar henüz o kadar gelişmiş değiller donanım yeterli gelecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: cohannan

Cozunurlugu hariç güzel seçim

Çözünürlük insanı aldatır. Önemli olan kullanılan panel. 720 bir ekran birçok 1080 cihazlardan daha iyi olabiliyor. Lg paneller bu konuda çok iyidir mesela.

Hocam siz çok güzel ayrıntılı konular açıyorsunuz. Emeğinize sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: theJuDGe_41

MTK işlemciler oyunlarda muadili aynı güçteki snapdragonlara göre daha düşük performans sergiliyor. Alabilirseniz Snapdragon 615li başka model alın

snapdragon ney varkı ucuz 800 tl cıvarı alalım hemen

G7 kullanıyorum snapdragon işlemcili. Tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: Cannondale

Aldıracaksınız hayvan gibi telefonu ya, her hafta konu aciyorsunuz 4.7 ekranı olanı yokmu bunun, bu kadar ekrana kalem yakışır

Alışırsın ustam güzel cihaz

• 1 adet sipariş geçtik hadi bakalım.Satıcıya özellikle gri renk diye belirttim ama umarım başka renk yollamaz çünkü yorumlarda, istediğinden farklı renk geldiğini söyleyenler var.70 TL lik yılbaşı kuponuyla 650 liraya geldi bu arada.
    oyunların gelişmiş olması önemli değil. birisi aynı grafikleri 1280*720 detayda açmaya çalışırken diğeri 1920*1080 detayda açacak. Bu hem grafik işlemcisini yoracak, hem de pil performansını etkileyecek.

her ne kadar henüz kullanmaya başlamamış olsam da elimdeki xiaomi redmi note 2 ve samsung note 2 yi kıyasladım, ikisi arasında uçurum yok malesef. he telefona 2 cm mesafeden bakacaksan ortaya çıkıyor ama ufacık ekranda yüksek çözünürlük çok işe yarar bir özellik değil.

hatta lenovo konusund biri yazmıştı, bi şekilde telefondaki oyun daha küçük çözünürlükte açılmış ve normalden çok daha akıcı oynanıyor diyordu :)
  • ugurugr kullanıcısına yanıt
    hocam resim çekmek için düşünüyorsanız asus derim ama resim çok önemli değil derseniz meızuyu öneririm.ben aldım 1 hafta oldu.şimdilik çok memnunum.tavsiye ederim.inşallah böyle devam eder.
  • karamizah K kullanıcısına yanıt
    Pm attım

• Merhabalar,

Konu dışı mesajlar silinmiştir.

İyi forumlar,
  • Telefonu 2 hafta önce n11-incehesap saticisindan aldım.Telefon tam bir f/p canavari herkese tavsiye ederim.Markaya para vericem derseniz siz bilirsiniz
  • DENIZCISERKAN kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık,hızlı müdahale için teşekkürler

• Arkadaslar Meizu mx5 istiyorum nereden bulabilirim?

• Biz aldıktan 1 gün sonra indirdiler fiyatı.Bu gidişle haftaya 650 olur.
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    İnceleme videosunu paylaştığınız için çok teşekkürler.Çok güzel bir düşünce ile yola çıkılmış
  • arkadaşlar sar değeri ile ilgili bir bilgi mevcutmu. ben de almayı düşünüyorum ama bu noktada endişeliyim
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.