Şimdi Ara

Fiyat Düştü! SATILIK PS Vita , Uncharted, 16GB Hafıza Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
3.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ürünü kardeşime almıştım. PS3 istemesine rağmen bavuluma sığdıramadığımdan bunu aldım; fakat beğenmediğinden ötürü ve benimde oyun oynamaya zamanım olmadığımdan dolayı satmaya karar verdim.
    Ürün 2 gün önce alınıp sadece uçakta bir kez oyun oynanmıştır. Garantili ve faturalıdır. Garanti konusunda ben ilgileneceğim çünkü Türkiye'de geçmiyor; fakat ben yardımcı olurum.

Full kutu içerikli WiFi modelidir. Yanında orijinal deri taşıma kılıfı, uncharted kutulu oyunu, 16gb kartı ve bilekliğiyle vereceğim. Avrupa şarjlıdır, yani ekstra bir çeviriciye ihtiyacı yoktur.

Gelen yorumlar üzerine fiyatları aşağı çektim ve ayrı ayrı satışa başladım.

Not: Cihazda çok ufak bir kılcal çizik farkettim. Fotoğrafa dikkatli bakarsanız beyaz bir yansıma var.

PS Vita full içerik + 120TL'lik orijinal taşıma kılıf + orijinal bileklik = 675 TL
    Uncharted Kutulu oyun = 80 TL
    16 GB Orijinal, Kutulu Hafıza Kartı = 95 TL

Not: Ps3 ile takas olabilir.
     Fiyat Düştü! SATILIK PS Vita , Uncharted, 16GB Hafıza Kartı
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5980C441C -- 9 Mart 2012; 13:47:53 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Pm
  • Wifi modeli için pahalı! Gider garantili 3G'li alırım 959 TL'ye!
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.merttezcan

Wifi modeli için pahalı! Gider garantili 3G'li alırım 959 TL'ye!

Hocam kilifi bana 100 liraya geldi. 550 lira vita, 125 lira oyun, 125 lira kart zaten. Oyunu falan ayri alan olursa ben Vitayi 550 liraya vermis olacagim ve 650 liradan almak icin kuduranlar var pm listemde ama aksesuarlarin satilmasini bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5980C441C -- 3 Mart 2012; 23:54:12 >

• sadece cihazı 650 ye almak için kuduranlarmı var ?hemen sat dostum ozaman.bak bi altındaki ilanhttp://forum.donanimhaber.com/m_57912149/tm.htm
    590 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesx

sadece cihazı 650 ye almak için kuduranlarmı var ?hemen sat dostum ozaman.bak bi altındaki ilanhttp://forum.donanimhaber.com/m_57912149/tm.htm
    590 lira.

garantili cihazla amerikadan gelme garantisiz cihazı karşılaştırmak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

quote:

sadece cihazı 650 ye almak için kuduranlarmı var ?hemen sat dostum ozaman.bak bi altındaki ilanhttp://forum.donanimhaber.com/m_57912149/tm.htm
    590 lira.

ilanı iyi oku dostum bu cihaz nerden gelmiş?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık ps3 slim 40 gb + 2 oyun
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

590 lira.

Garanti konusunda yurticinden daha iyi bir garanti oldugunu biliyorsunuz hocam degil mi?

• Hocam bu forumda çok fazla acayip insan var. Ben de benzer bi ilan açtım yok neymiş 150 TL için değmezmiş. Alma o zaman kardeşim neden yorum yapıp baltalıyorsun ki? bedavaya mı versin adam?

Görende çok uçuk fiyat yazmış zannedecek. 30 TL için tutmuş yorum yazıyor. Çok pahalı diye. Ne eşya insanlar var.

İyi satışlar size. Bu baltalayan ölücüleri şikayet edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_gunner -- 5 Mart 2012; 15:01:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

Hocam bu forumda çok fazla acayip insan var. Ben de benzer bi ilan açtım yok neymiş 150 TL için değmezmiş. Alma o zaman kardeşim neden yorum yapıp baltalıyorsun ki? bedavaya mı versin adam?

Görende çok uçuk fiyat yazmış zannedecek. 30 TL için tutmuş yorum yazıyor. Çok pahalı diye. Ne eşya insanlar var.

İyi satışlar size. Bu baltalayan ölücüleri şikayet edin.

Yorumunuz icin tesekkurler hocam. Sikayet veya polemik olaylarina girmek istemiyorum, saygi onemli cunku
    İnsanlar almasada ilan hakkinda goruslerini paylasabilirler, ciddi alici zaten bunlari pek onemsemiyor zaten.

Tekrardan yorumunuz icin tesekkur ederim, iyi gunler

• Özel mesaj gönderdim, ilgilenirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares88

Özel mesaj gönderdim, ilgilenirseniz sevinirim.

Cevapladim hocam

• PM attım bakarsanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertjuan

PM attım bakarsanız sevinirim

Cevapladım hocam.

• teklif için p.m
  • pm
  • 16 gb hafıza kartı gerçekten ucuzmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diffriend

quote:

quote:

quote:

590 lira.

Garanti konusunda yurticinden daha iyi bir garanti oldugunu biliyorsunuz hocam degil mi?

kuduranlar mı?

forumun sağlığı açısından konu başlığının ve ilgili bireylerin müşahede altına alınmasını talep ediyorum.. zira 650tl'ye kudurduklarına göre ciddi hayvan seçiyorlar..

• teklif için bi adet pm
  • hepsini almayı düşünüyorum. Pm atarsanız en hızlısından sevinirim ;) ödeme şekline göre ayarlayalım ;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.