Merhaba.Kendi laptopumu satmayı dusunuyorumda.1yıl kullandım ve temız kullandım acaba fıyat aralıgı ne kadar olur cok bılgım yokta eğer sizin varsa yardımcı olursanız tesekkurlerımı sunarım :)
Pc Modeli:Msi gp60 2qf leonard pro
Teknik Özellikler Marka Msı Kullanım Amacı Oyun Model Serisi GP60 / GP70 Serisi İşlemci Tipi Intel Core i7 İşlemci Modeli 4.Nesil Intel Core i7-4720HQ İşlemci Hızı 2.6 GHz Turbo Frekansı 3.6 GHz Önbellek 6MB Çekirdek Sayısı Dört çekirdek işlemci Chipset Mobile Intel HM86 Express Ram (Bellek Hızı) 8GB Bellek Türü DDR3 1600Mhz Bellek Düzeni 1 x 8GB Toplam Bellek Slotu 2 Bellek Yükseltme Var Sabit Disk 1TB Sabit Disk Hızı 7200rpm mSATA Slotu 1x mSATA SSD Slotu Raid Desteği Yok Ekran Kartı 2 GB Paylaşımsız Grafik Serisi GeForce GTX 9 Serisi Grafik İşlemcisi GeForce GTX950M Grafik Yapısı DDR3 Grafik Genişliği 128Bit Ekran Boyutu 15 inc (38 cm) Dokunmatik Ekran Yok Ekran Özelliği Full HD (Parlama Önleyici) Ekran Çözünürlüğü 1920x1080 Optik Okuyucu Dvd Yazıcı İşletim Sistemi Windows 10 Pro (Lisanslı) Webcam HD type (30fps@720p) Kart Okuyucu SD (XC/HC) Wirelles 802.11ac Bluetooth Versiyon 4.0 Ethernet Killer Gaming Networking Hdmı Versiyon 1.4 Usb Portu 2 x Usb 2.0 - 2 x Usb 3.0 Video Portu 15 pinli vga video konnektörü Parmak İzi Okuyucu Yok Firewire Yok 3G Yok Klavye Düzeni Numerik Q TR Klavye Özelliği Steelseries aydınlatması yok Touchpad Çoklu dokunmatik harekete duyarlı Pil Teknolojisi 6 hücreli pil Paket İçeriği Notebook, Şarj Aleti, Pil, Çanta Hediyeler Sırt Çantası ve Gaming Mouse Ağırlık 2.40 kg Malzeme Sert plastik kasa Renk Siyah Garanti Süresi 24 Ay Resmi Msı Yetkili Servisi (12 ay kaldı) Diğer Özellikler Stok Kodu NTBMSI887XTR Marka Msi Stok Durumu Var Garanti (Yıl) 2 (1 yıl kaldı)