Bildirim
FİYAT NASIL?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bence fiyat çok iyi düşünme al derim. -
İYİ FİYAT -
km si düşük olduğu için iyi fiyat. -
arkadaşlar servise gösterdim kacırma dediler.anlaştık arabayı aldım.teşekkür ederim -
hayırlı olsun allah kazasız belasız bindirmek nasip etsin -
Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin. -
Güzel fiyat kaçırmadığınız iyi olmuş -
bnce temizse al fiyat olrak çokçokçok iyi km sine baklılırsa. biz 5 ay kadr önce 2006sının otomatiğini stil paketli çelik jant alarım sis farı çıtalar falan vs. işte 29 bin km de 24 almıştık eğer araç temizse bnce kaçırma vw lerin ikinci elleri pahalı oluo o paraya makyajsız kasa nın comforline sı bile alınabilir ama bnce iyi kontrol ettir bi de neden o fiyata satio sorun yoksa merak ettim . saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edmond66 -- 1 Ocak 2009; 3:14:12 > -
hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız iyi sürüşler... -
teşekkür ediyorum herkeze.acil paraya sıkısık olduğu icin fiyatı uygun oldu.aracı gösterdigimde kacırmamamı sölediler.aracda sol ön camurluk sürtünmeden ötürü değişmiş sağolsun servisde baya ilgilendi.still paket olmasıda cabası oldu.herkeze kazasız sürüşler -
hayırlı olsun kazasız belasız inş. arabyala ilgili sormak istediğiniz varsa bildiim kadarıyla yardımcı olabilrm. -
evt var aslında pm den atıyorum sorularımı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X