Şimdi Ara

Fiyat Nasıl? passat 2004 trip. 1.8T exc. 33.500 TL (resimler Eklendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
16.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bu passatta bulunan tork konvertorlü tiptronik vites 5 vites mi? ben tork konvertörlü şanzumanları 4 vites diye biliyordum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: İlyas KARA

arkadaşlar,
    bu passatta bulunan tork konvertorlü tiptronik vites 5 vites mi? ben tork konvertörlü şanzumanları 4 vites diye biliyordum?

1.8 T Motor Kodu (MKB) "AWT" olup otomatik vites kutusu ile sipariş edildiğinde tork konvertörlü 5 ileri otomatik vites kutuludur.

Tüm bilgiler burada:http://de.wikipedia.org/wiki/VW_Passat_B5#Passat_B5_.28Typ_3B_GP.29
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Sayın İlyas Kara,

Bir defa bilhassa şunu belirtmek istiyorum: VW'nin 1.8 T motoru bir ŞAHESER. Gerçekten de spor dünyasının yarış motorları bir pasta olsaydı bu 1.8 T motor temiz bıçakla kesilmiş keskin hatlı bir parça olurdu...

abi senin bu passat hayranlığına hastayım
    aleti öyle bi anlatıyorsun ki her seferinde uçak mübarek diyorum
  • bir de bir şey daha soracağım,
    nete passatların 2. eline bakarken exclusive diye bir donanıma rastlayamadım. ben yanlış mı biliyorum yoksa?
  • quote:

Orjinalden alıntı: İlyas KARA

bir de bir şey daha soracağım,
    nete passatların 2. eline bakarken exclusive diye bir donanıma rastlayamadım. ben yanlış mı biliyorum yoksa?

"EXCLUSIVE" tamamen Türkiye'ye özgü bir donanım paketi. Doğuş Otomotiv'in COMFORTLINE'dan fazlasını isteyen ama HIGHLINE satın almak istemeyen Türk tüketicisi için geliştirdiği ve "EXCLUSIVE" çıkartmasını da burada Türkiye'de yapıştırdığı bir donanım seviyesi. 3BG Passat'larda belki 3C Passat'larda bulduğunuz kadar çok ve sık bulamayabilirsiniz.

Fakat Sayın İLYAS KARA Bey, ilandaki Passat'ın jantları tek sözcük ile MUH-TE-ŞEM..!!!
  • taner bey, düşünüyorum zaten kaç gündür. kafamdan dumanlar çıkmaya başladı. aracımı bir iki soran var, onları bekliyorum. bir de acaba beklerken passat satılır mı diye düşünüyorum. neyse hayırlısı Allah'tan.
  • güncel
  • BRC ve LANDI-RENZO da bu motorda çok çok iyi performans gösteriyor. LPG tankı da 60 litre silindirse mükemmel. Yedek lastik yerine konulanlarda (simit) şehirdışına çıkmak istediğinizde kocaman jant/lastik kombinasyonunu indirip çıkartmak veya Run On Flat lastikler almak gerekiyor. Görebildiğim kadarı ile lastikler de gayet iyi durumda. Bu durumda LPG tankı inşallah silindirdir, yoksa da LPG dönüşüm servisi cüzi bir miktar mukabilinde değiştiriyor, hatta montajı yapan yerse sistemi bildiği için daha uygun bir şekilde yapabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.