Şimdi Ara

Fiyat Nasıl? passat 2004 trip. 1.8T exc. 33.500 TL (resimler Eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
16.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu başlığında belirtilen aracın yani volkswagen passat 2004 model 1.8T exclusive 150 BG tiptronik vites sıralı lpg'li ve benim için çok önemli olan 80 bin km'de. fiyat 33.500 TL.

bu aracın fiyatı nasıl arkadaşlar? bir de bu arabanın avantajları ve dezavantajları nelerdir? yakıtı çok fazla mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkalog -- 2 Mart 2009; 2:04:07 >

• Bence fena değil
    Biraz daha kırdırmaya çalışın bence

Araca gelince gayet güzel araçlardır.Sırf motoru için alınır
    LPG'li olduğundan az yakacaktır.150 hp ile güzel bir sürüşü vardır
  • fiyat bana bu kriz ortamında fazla gözüktü yeni kasa passat 1.6 fsi comfortlineyi 30a bulmuştum yazın almamıştım
  • fiyat çok uygun kaza boya yoksa kesinlikle kaçırma...
  • Donanımı highline ve LPG prins ya da teleflex ise kaçırmayın bence...
  • değişik yorumlar, ilginç. ancak ben öğretmenim. çaevremde uzak dur, masrafının altından kalkamazsın diyorlar. yakıtı fazladır diyorlar.
    ama ben imzamdaki aracımla şehir içinde 15 lt civarında gaz yakıyorum. passat bundan fazla yakacağını düşünmüyorum.
    tam bir ikilemde kaldım. aslında yeni civic alacaktım ama aracın sürüşü bir harika. mest oldum kickdown yaparken. konfor ve perforans mükemmel. neyse bakalım daha ne fikirler gelecek. merakla bekliyorum.
  • araç süper ama fiyat sağlam gerçekten lpg avantaj. konfor kalite desen kralı. satarken de zerre zorlanmazsın zira teneke almıyosun.

hayırlı olsun hocam tak kanatları iyi uçuşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • satarken çok zarar eder miyim sizce.
  • Passat bu dostum
    Zarar eden sen değil karşındaki olur genelde
  • Aynı motor ve şanzımana sahip, 2000 Passat sahibiyim..

Fiyat bana biraz yüksek geldi ama temizliğine göre verilebilir..

Almaya niyetli iseniz, turbosunu WV servisi veya iyi bir ustaya gösterin..Test ettirin..
    Çok kolay sorun çıkarmaz ama çıkardığı zaman yenisi pahalıdır.
    Orjinal km sinde olup olmadığını teyit ettirin..

Tiptronik şanzımana sahip bu araçlarda, şehir içi tüketimi biraz yüksektir..Hemen hemen önceki aracınızdaki şehir içi tüketimi yakalarsınız..
    Buna karşılık uzun yolda-otobanda(özellikle 110-120km/h civarında) oldukça tutumludur..Sıralı sistem lpg ile yakıtın sorun olmayacağı görüşündeyim..
  • 2007 modelinin fsi olanını 31 liraya dod ta satıyorlardır bakmanı tavsiye ederim
  • dod'da satılanlar genelde şirket için kullanılan araçlar oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sjsero

2007 modelinin fsi olanını 31 liraya dod ta satıyorlardır bakmanı tavsiye ederim

O fiyata satılıyorsa kesin bir şey vardır.

Ben,çok sıkı pazarlık sonucu 34500 TL'ye alabildim aracımı ancak.

Konuyu açan arkadaş da buradan bir mantık yürütsün artık.Onun motoru benimkinden daha güçlü,fakat benim kasa yeni.Kasa değişiminde de fiyatlar bayağı oynuyor açıkçası.

Bence 1-2 bin TL pazarlık yapmaya çalışın.Aracın sorunu yoksa,daha çok km.yapar.Konforludur,kalitelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserthawk -- 26 Şubat 2009; 23:48:16 >
  • Bahsi geçen paraya pazarda 2007 1.6 Fsi vardı.

Fiyat pahalı arkadaşım.
    1.6'da olsa yeni kasa bakmaya bak bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: İlyas KARA

konu başlığında belirtilen aracın yani volkswagen passat 2004 model 1.8T 150 BG tiptronik vites sıralı lpg'li ve benim için çok önemli olan 80 bin km'de. fiyat 33.500 TL.

bu aracın fiyatı nasıl arkadaşlar? bir de bu arabanın avantajları ve dezavantajları nelerdir? yakıtı çok fazla mıdır?

hocam bu araçların fiyatları çok oynaktır.
    çok çok temiz ve sorunsuzsa o fiyata dahi alınır.
    ancak değilse fiyat fazla.
    aynı aracın 2001 model lpg lisi var bizde (lpg prins marka)

ilk olarak sakın ama sakın parçası pahalı ben bu arabaya binemem falan deme.dışardan parça alıp sağlam bi ustaya bakımlarını yaptıracaksın.
    ben sana örnek vereyim;
    *baskı balata seti sachs marka karlandta 220 tl
    *4 adet balata 80-90 tl civarı
    *yan ayna kumanda kolu orjinal 25 tl yan sanayi 5 tl (biz yan sanayi taktı hala çalışıyor)
    *kendi ustamız var periyodik bakımlarına filitreler,yağ,bujiler v.s. v.s.. en fazla 130-140 tl para veriyoruz.

bunların dışında kullandığım en konforlu araç diyebilirim.
    yakıt olarak lpg ile istanbul şehir içinde 250-260 kuruş yakıyor
    uzun yolda 170-180 kuruşa kadar düşüyor.tabi 90-120 arsı kullanımda.

bu araç sadece motoru için yine alınır.
    o kasaya rağmen mükemmel seri ve atak
    şahsen benim için son süret önemli değildir ama ara hızlanmalar çok önemlidir.
    özellikle uzun yolculuklarda sollamalarda sizi hiç üzmez.
    ne isterseniz yapar

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giza -- 28 Şubat 2009; 19:46:28 >

• 90,000 km de ağır bakımları olduğunuda hatırlatmak isterim..
    özellikle triger
    belkide bakımları yapılmıştır.
    mutlaka araştırın.

yani siz servisten mutlaka ekspertiz raporu alın
  • bucakli,
    fsi motorlara lpg takılmadığından hiç bakmıyorum. ancak dediğin paraya varsa eğer ben arabadan şüphe ederim. ama eğer istanbuldaysan tabi o başka. bulunduğum yer nerdeyse ankara piyasası ile aynı.

giza,
    aracın 90 bin bakımı geldiğini ben de düşündüm. aradım yetkili servisi. 700-800 tl civarında tutacağını söylediler. bu masrafın içinde devirdaim de varmış. parça konusunda pek çekincem yok. en fazla turbosu bozulur, o da yetili serviste 1.500 ytl imiş galiba.

bu araç aklımda yoktu işin gerçeği. galeride gördüm. galeri sahibi illa ki sür hocam dedi. daha önceki 3 arabamı da ondan alldığım için tanıyor beni. ben ne kadar olmaz dediysen de ısrarları sonucu sürdüm. keşke sürmez olsaydım. aşık oldum arabaya. o ne gidiş öyle. muhteşem performans, mukemmel konfor. aslında hurda indirimini bekleyip, sıfır civic alacaktım. ama passata binince ben daha önce arabaya binmemişim dedim.

araçta bulunduğum yerde bilindik bir esnafın. araya tanıdık koyup sordurdum aracı. araç çok temizmiş. trigeri değişmemiş. araç yaklaşık 1,5-2 yıl önce 40 küsur milyara alınmış. ev için peşinat olarak verilmiş müteahhide. o da galeriye bırakmış. yani araç temiz, en önemlisi 80 bin km'de.

hala sürüncemedeyim. para olarak biraz aşıyor beni. çok fazla krediye asılasım yok. ama galiba artık civic falan almam.

değerli fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar...

• hocam performans olarak haklısınız
    fiyat da iyi
    fakat ben sizin yerinizde olsaydım
    1-yıllık vergi bu sene 1340tl gelecek yıl kaç olacak bilemiyorum
    2-araç eskiyor ve km artıyor tekrar satmak zor olabilir
    3-kasa eski
    4-ne olursa olsun 1600cc alırdım(kendimin 2.0 tdi toledo aracımı zor sattım)
    5-http://www.sahibinden.com/en_ucuz_jetta_cok_temiz-17WQQaXQQ12375932WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/hatasiz_jetta_1_6_fsi_midline-52WQQaXQQ12827554WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/2006_model_67000km_jetta_confortline-05WQQaXQQ12499018WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/2008_hatasiz_servis_bakimli_kacmaz-68WQQaXQQ12821119WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/2008_model_hatasiz_servis_bakimli_kacmaz-88WQQaXQQ12840721WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/takas_imkani_var-32WQQaXQQ12828354WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/tiptronic_vites_ojinal_boya_dahi_yoktur-05WQQaXQQ11861745WQQpXQQdisplayitem

passata göre alt sınıf ancak bence bu tür bir aracı da kullanın
    en önemli avantajı satılması kolay olacaktır sonuçta hepimiz bir gün aracımızı satacağız
    yine de siz bilirsiniz bende memurum sonuçta kardeşim öğretmen baldız öğretmen durumları biliyorum sonuçta araba bir yatırım gibidir(herne kadar zarar etsekte satmak gerektiğnde satılması gerekli) 2. el alarak
    aşırı bir zarar etmemiş oluyorsunuz

• Valla şu kriz ortamında bu parayı o arabaya bağlama bence.Dediğim araba da İstanbul arabası değildi.Antalya'daydı,biniciden,orijinal.Gerçi satıldı araç ama demek istediğim şüphelenirim diyorsun şüphelenmene filan gerek yok.O paralara düştü yeni kasalar.Fsi'de olsa bence düşün derim.Eğer ki Tsi filan düşünüyorsan zayen 33 verdikten sonra imkanın varsa biraz daha verebilirsen Tsi bulursun herhalde.Ya da belki biraz abes olacak ama yeni Superb 1.4 Tsi'ın liste fiyatı da yanlış bilmiyorsa 43-44.000 Tl gibi birşey.Bu da var.
  • meta80;

• yıllık vergiyi yanlış biliyorsun. 865 tl. ama 2010'da düşecek vergiden.bu yılın parasıyla 510 tl olacak.
    • toledo ile passatı bir tutma piyasa olarak. passat altın gibi. ama tabii ki c sınıfı veya kuş serisi kadar çabuk satılmaz. bu konuda haklısın. ama ben bu araca en az 3 sene binerim. bu 3 senede 150 bini geçmez benim aracım.
    • araba konusunda tecrübeli olan arkadaşlarım, kesinlikle 1.6 sını almammamı söylüyorlar. ben de hakver miyor değilim hani. koca arabaya 100 bg'lik motor...
    • verdiğin ilanların biri hariç hepsi manuel vites. o nedenle uygun. ve çoğuda baz versiyon primeline. ben standart donanım araç istemiyorum. bir de inan bana jetta passat kadar satılmaz. bir de jetta genelde şirket için kullanılırlar.

bucakli;
    antalyada genelde piyasa uygun. ancak orada yaşayan dayıma sebebini sorduğumda çoğunun kiralık olarak kullanılmış araçlar olduğunu söylemişti. sen daha iyi bilirsin tabi. bir de tiptronik passat o fiyatlara zor bulunuyor. ama kesinlikle fsi düşünmüyorum. 1.6 102 bg de düşünmüyorum. dolayısıyla 1.8 ya da 1.8t olması gerekiyor. onlarında vergisi 1104 tl.

sonuç olarak 1000-1500 tl daha düşürebilirsem almayı düşünüyorum.

üşenmeyip cevap yazdığınız için teşekkürler.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.