Şimdi Ara

Fiyat Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu sene üniversite sınavlarına hazırlanıyorum o yüzden ps3ümü aksesuarlarıyla birlikte satıcam.Sizce nekadar fiyat öneriyim sahibinden.com da falan?

PS3 Slim 120 GB (1yıl garantisi devam ediyo)+Orjinal 2 adet Dualshock 3+FİFA 11 ve Uncharted 2 Platinium+Move Starter Pack+Wireless keypad+HDMİ kablo

• Sadece konsolu ve 1 adet dulashock ile birlikte 500tl civarında satarsın. Diğer gamepad'i ayrı sat, oyunlar ise FIFA 11 20tl ediyor artık, Uncharted 2 35tl ediyor. Move Starter Pack garantisi devam ediyorsa 80tl'den falan satarsın sıfırı 110tl'ye düştü çünkü. Keypad ne kadar eder bilmiyorum. HDMI kablo para etmiyor konsol ile birlikte sat en azından bol malzemeli görünsün.
  • Ya dostum ben tıp kazandım üzerine yüksek lisans yaptım ve bir dakika bile ara vermedim oyun olayına

demek isterdim ama liseyi bile zor bitirdim valla en iyisini yaparsın insanın kendini bilmesi kadar güzel bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 21 Eylül 2011; 1:00:21 >
  • ikinci elde fiyatlar baya düşer.
  • 600 Tl'ye satabilirsen kalk samba yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.