Şimdi Ara

Fiyat performans olarak inanilmaz sony laptop(SONY VGN-NS11s) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
17.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: smlbrc

arkadaşlar bu ürünü teknomarketim den almak istiyorum. o siteden alışveriş yapan var mı ?

http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=VGN-NS11S&ref=akakce&v=1.12.8

buradan alışveriş yapmadım ama şu anda stokta yok gozukuyor ztn bu sitede
  • quote:

ben de tam bu bilgisayarı sormak için konu açıcaktım.
    performans beklentim yok ( oyun falan oynamıcam ) ama office programları, müzik , film ,internette dolaşırken falan sorun çıkarmaz dimi bu cihaz ? ? ?
    üstelik sony kalitesi var dimi ?

sizce oyun oynamıcak birisi bu bilgisayarı kaçırmamalı mı :)

Ekran kartını zorlamicak bi oyun olmadığı sürece bi sorun çıkarmaz,diğer özellikleri iyi gibi duruyor
  • arkadaşım ne söylesem boş
    tam da lenovo 3000 n200 düşünürken sen ne getirdin koydun önüme :)

ekran kartı performansı çok iyi gibi görünmese de genel anlamda yeterli gibi duruyor

aklıma takılan soruysa bu bilgisayarın fiyatı muadil vaio lara göre niye daha düşük?
    daha mı kaba, daha mı ağır?
    herhangi bir bilgisi olan var mı?
  • arkadaslar 3430 ekran kartı 64bit lik bir kart...ben HD3470 ile (ki 3430dan daha yüksek modeldir) PES 5 i bile doğru düzgün oynayamadım..takılıp duruyor, ne crysis inden bahsediyorsunuz siz
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasinaslan

quote:

arkadaşlar bu ürünü teknomarketim den almak istiyorum. o siteden alışveriş yapan var mı ?

http://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=VGN-NS11S&ref=akakce&v=1.12.8

Notebook gibi önemli bir cihazı bilmediğiniz yerlerden almayın derim, novaya şuan tekrar gelmiş ürün ve üstelik Sony Eurasia garantili, novadan da alışveriş yapan ve çok memnun kalan biçok kişi var forumda.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3894

• quote:

Orjinalden alıntı: XmysticX

quote:

Orjinalden alıntı: yasinaslan

quote:

Notebook gibi önemli bir cihazı bilmediğiniz yerlerden almayın derim, novaya şuan tekrar gelmiş ürün ve üstelik Sony Eurasia garantili, novadan da alışveriş yapan ve çok memnun kalan biçok kişi var forumda.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=3894

ankarada oturanlar novadan elden teslm de alabilirler! ben gittim konustum 1000ytl nakit 94lira 6ay taksitle anlastik gibi! nakiti toparlamaya calısıyorum bir de kesin karar vermeye işte..

• ATI nin 3000 serisinden sadece HD3650 orta sınıf hemen her oyunu açabilen ve low-medium arası (özellikle crysis,pğro street gibi) akış verebilen bir karttır.3430-3450 kartlarıyla yeni nesil oyunlar açılsa da düşük ayarda bile tat vermez.sıkıntı basar makinayı kırasın gelir.

Orta- orta üstü perf.bekleyenlere FW21Z uygundur..(ATI HD 3650 128 Bit-GDDR3)
  • aynen öyle..ç
    quote:

Orjinalden alıntı: mybo37

ATI nin 3000 serisinden sadece HD3650 orta sınıf hemen her oyunu açabilen ve low-medium arası (özellikle crysis,pğro street gibi) akış verebilen bir karttır.3430-3450 kartlarıyla yeni nesil oyunlar açılsa da düşük ayarda bile tat vermez.sıkıntı basar makinayı kırasın gelir.

Orta- orta üstü perf.bekleyenlere FW21Z uygundur..(ATI HD 3650 128 Bit-GDDR3)
  • arkadaşlar bu nova bilgisayarda sipariş verdikten sonra onaylamanız gerek falan diyo.onu nasıl yapıcaz ???? telefonla arayıp mı onaylamak gerekiyo
  • up
  • nova dan siparişimi verdim.bugün kargoya veriliyo :)
  • quote:

nova dan siparişimi verdim.bugün kargoya veriliyo :)

hayırlı olsun,

bu arada bu makinadan arkadaş da aldı, dün crysis warhead kurduk, 1280X800 çözünürlükte mediaum ayarlarda hiç takılmadan canavar gibi onyuyor, ayarları full yaptığımızda ise bazı çok aksiyon gereken yerlerde hafif takılmalar oluyor bu da çok normal çünkü ben de 8800GT var onda bile bazen takılıyor.
  • saol :) ama ben zaten oyun oynamıcam hiç. film izlerken zevk alırım dimi ? görüntü/ ses olarak tatmin edici mi ?
  • Bende FW var,ekran kalitesi ve ses sistemini aynı derece olduğunu düşünürsek zevke gelir akşamları film partisi yapmaya başlarsın

Şu anda müzik sesi %75 açık ve 3 oda ötede duyuyorum müziği AC;DC
  • oohh ohhh iyi :) sabırsızlıkla bekliyorum yaa :) bu fiyata vaio aldığım için mutluyum
  • quote:

Orjinalden alıntı: StarForce

hayırlı olsun,

bu arada bu makinadan arkadaş da aldı, dün crysis warhead kurduk, 1280X800 çözünürlükte mediaum ayarlarda hiç takılmadan canavar gibi onyuyor, ayarları full yaptığımızda ise bazı çok aksiyon gereken yerlerde hafif takılmalar oluyor bu da çok normal çünkü ben de 8800GT var onda bile bazen takılıyor.

bunu okudumya gerisi boş..
    yarın gidip elden alıyorum nova bilgisayardan..
    peşin alcam belki pazarlık da yaparız :P
  • Arkadaşlar bu cihazın ekran kartı on/board mu ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: mfk86

Arkadaşlar bu cihazın ekran kartı on/board mu ???

EKRAN KARTI: ATI Mobility™ Radeon® HD 3430 256 MB Paylaşımsız 1510 MB Hyper Memory

diyor, yani onboard değil.
  • ekran kartındaki hd ifadesi hdmi çıkışı olduğunu mu gösteriyor.

lütfen cevap verir misiniz
  • bu arada bu laptoplardan ist.nb.l b.liş.mden almayı düşünenlere duyrulur. bilişim sony eurasia garantisi vermiyor. bu nedenle resmi sony sitesi tarafından tavsiye edilmiyor. garantilerini kendi teknik servisleri veriyorlar bu yüzden fiyatlarıda ucuz. garanti yok sanmayın ama fason garanti işte.

bu arada ben hala soruma cevap alamadım. hdmi e tav olucam da bir bilgi veren olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bym_tiago -- 31 Ekim 2008; 23:01:59 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.