Şimdi Ara

Fiyat performans olarak inanilmaz sony laptop(SONY VGN-NS11s) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
17.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanan arkadaşlar! Tasarımı,kasa yapısı,rengi güzel mi? Bire bir görmeyince insan karar veremiyor.Bir de X BLACK ekran ötekilere göre mesela Toshiba´nın ekranına göre çok farkediyor mu?...
  • Bende bu notebookdan almayı düşünüyordum,ancak benim için oyun oynanabilirliği çok önemli,yani performansı iyi gözüküyor fakat denilen o ki ekran kartı pes 09 u bile yeterli oynatamıyor..En az bi pes 09 u rahat oynatmasını beklediğim laptop almam lazım ve bunu haftasonuna düşünüyorum..
    Verdiğim linkteki bilgisayar buna göre nasıl,ve oyun oynanabilirliği sizce nasıl olur?O fiyata daha iyi bulunabilir mi??
    http://www.mavibilgisayar.com/ud/10565

Bütçem 1500-1900civarı,üstünü ancak zorlarım,taksitle o da..Acil yardım edebilirseniz..
    Aradığım modeller asus,toshibaydı, msi ve sony de katıldı..Diğerleri lazım değil model olarak..O fiyat aralığında 512 sağlam ekran kartlı pes09 u rahat çalıştırabilcek laptop varmı acaba??Haftasonuna kadar acil lazım,yardımlarınızı bekliyorum..Notebooktaki uyum ve ekran kartı performanslarından pek anlamıyorum..

• Arkasalar gönül rahatlıgı ile alabilirsiniz...Ben fiyattan dolayı biraz cekinmiştim (1380 ytl ye aldım) Ama gercekten alır almaz sony kalitesini hissediyorsunuz. Bi bilgisayar uzmanına sormustum bu model nasıl diye almadan önce..Dediği aynen şuydu: Sen laptop almıyorsun..Vaio alıyorsun ..dedi.gercekten inanılmaz güzel.Sessiz, ısınması yok, ramlarden dolayı müthiş hızlı transfer yapıyor..Oyunda denemedim,ama müzik,eglence ve internet keyfi harika.Alacaklara şiddetle tavsiye ederim 3 günlük bir kullanıcı olarak.
  • Müthiş birşey buldum 512 ekran kartlı,bu nasıl sizce?
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72788#tablnk
    Bu bilgisayar sizce oyun ve performans ihtiyacımı karşılar mı?Geleceğe yani 2seneye dönük iyi bir bilgsyr mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolves23

Müthiş birşey buldum 512 ekran kartlı,bu nasıl sizce?
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72788#tablnk
    Bu bilgisayar sizce oyun ve performans ihtiyacımı karşılar mı?Geleceğe yani 2seneye dönük iyi bir bilgsyr mı?

arkadasim birisi sony birisi msi! kıyaslama yapmak bile gereksiz! ayrica msi laptop begendiysen onu msi laptoplar altinda arastircaksin ve sorcaksin...

• Arkadaşlar nereden aldınız 1380 ytl e bn en ucuz 1450 ytl e falan buldun yardımcı olursanız sewinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSidesOfMe

@m_runo bilgi için teşekkürler
    bende bir güzellik yaparak resimleri ekliyorum.

kardeş resimler için sağol peki bunda bluetooth varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMERKAHVECİ -- 8 Kasım 2008; 5:28:13 >
  • @OMERKAHVECİ ;

Bluetooth bu cihazda yok
  • iyi günler.ben hp dv6745 kullanıyorum.sony nin bu modelini hp pavilion dv6745 le karsilastırırmısınız?? özellikle ekran kartı açısından ?oyun performansında ikisi arasında çok fark olur mu?

HP http://www.laptoptr.com/hp+km021ea+dv6745_notebook_dizustu-57.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolves23

Bende bu notebookdan almayı düşünüyordum,ancak benim için oyun oynanabilirliği çok önemli,yani performansı iyi gözüküyor fakat denilen o ki ekran kartı pes 09 u bile yeterli oynatamıyor..En az bi pes 09 u rahat oynatmasını beklediğim laptop almam lazım ve bunu haftasonuna düşünüyorum..
    Verdiğim linkteki bilgisayar buna göre nasıl,ve oyun oynanabilirliği sizce nasıl olur?O fiyata daha iyi bulunabilir mi??
    http://www.mavibilgisayar.com/ud/10565

Bütçem 1500-1900civarı,üstünü ancak zorlarım,taksitle o da..Acil yardım edebilirseniz..
    Aradığım modeller asus,toshibaydı, msi ve sony de katıldı..Diğerleri lazım değil model olarak..O fiyat aralığında 512 sağlam ekran kartlı pes09 u rahat çalıştırabilcek laptop varmı acaba??Haftasonuna kadar acil lazım,yardımlarınızı bekliyorum..Notebooktaki uyum ve ekran kartı performanslarından pek anlamıyorum..

Selam, eger butceni 1900-2000 araligina cekebiliyorsan 16.4" ekranli FW21E modelini tavsiye ederim. burada bu modeli kullanan arkadaslar da o fiyat araliginda bu modelden baskasini tavsiye etmeyecektir herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirphoenixx -- 8 Kasım 2008; 13:42:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ozderemy

Arkasalar gönül rahatlıgı ile alabilirsiniz...Ben fiyattan dolayı biraz cekinmiştim (1380 ytl ye aldım) Ama gercekten alır almaz sony kalitesini hissediyorsunuz. Bi bilgisayar uzmanına sormustum bu model nasıl diye almadan önce..Dediği aynen şuydu: Sen laptop almıyorsun..Vaio alıyorsun ..dedi.gercekten inanılmaz güzel.Sessiz, ısınması yok, ramlarden dolayı müthiş hızlı transfer yapıyor..Oyunda denemedim,ama müzik,eglence ve internet keyfi harika.Alacaklara şiddetle tavsiye ederim 3 günlük bir kullanıcı olarak.

Sevgili kardeşim hayırlı olsun. 1380´e nereden aldığını söyler misin?Daha öncede sormuştum,başka arkadaşlarda merak ediyor.Reklema girer diyorsan siteyi anımsatacak bir şeyler yazarsan çok sevinirim.
  • Merhabalar Bende Samsundaki sony center da çalışıyorum ve bu ürün elimize bu hafta gelecek..
    ben bile inanamadım böyle bir fiyata bu kadar kaliteli bir ürün geleceğini...

peşin 1.400 ytl
    taksitli satış fiyatımızda : 1.540 ytl

hemde istediğiniz karta 10 aya böleriz...

word ve axes de 12 aya kadar taksit yapabiliyoruz....

yani ulaşmak isterseniz, bilgi almak isterseniz...

SAMSUNUN ÇİFTLİK CADDESİNDEKİ SONY CENTER A GELİP
    BİZE ULAŞMANIZ YETER... GEREKLİ OLAN TÜM BİLGİLERİ SİZE ULAŞTIRIRIZZ....
  • istanbul da da aynı fiyat olur mu bu sony centerlarda
  • ürün özelliklerine göre fiatı normal. Sony nin orta gelir gurubuna yönelmesi açısından doğru bir uygulama denilebilir.Adı Sony olunca özellikleri ne olursa olsun genelde yüksek fiatlarla karşılaşan tüketiciye fiat/perf olarak hoş geliyor.
  • dolar şu haldeyken ürüne göre fiyat çok iyi bence
  • 1 haftadır ben de bu bilgisayarı almaya çalışıyorum. ilk olarak is.tan.bul bi.liş.ime sipariş verdim geçen haftasonu.2 gün sonra stoklarımızda kalmadı diye mail aldım. ama hala sitede stokta olmadına dair bir bilgi yok. isterseniz şu an sipariş verebiliyorsunuz. haftaiçi de webdenal die bir yere sipariş verdim, hatta aldım. kredi kartımdan parayı çekmişler. ertesi gün 1 telefon da onlardan aldım. stokta olmadığını satışı iptal edecekleini söylediler. satışı iptal etmişler ama parayı iade etmemişler. şimdi başka yerden de alamıyorum ki zaten hiçbir yerde stokta yok.ne yapcam bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komutay -- 8 Kasım 2008; 16:36:39 >
  • beklicez yapacak bir şey yok
  • electroworld mecidiyeköy astoria da ürün bol stok mevcut.vede worldcarda 10 taksitli..
  • ARKADASLAR 1380 YTL YE ANKARADA İZMİR CADDESİNDEKİ SONY BAYİSİNDEN ALDIM.COK DA MEMNUN KALDIM.ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM.
    TEK EKSİĞİM XP KURAMADIM ::((
  • Sağol! Ankara bize çoook uzak.Ben de internetten aldın sanmıştım...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.