Şimdi Ara

Fiyat performans olarak inanilmaz sony laptop(SONY VGN-NS11s) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
17.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugün fiyat farkına kıydım bir FW21E sahibi oldum sony harika bi marka tüm modeller ayrı güzel bilgisayarımıda çok sevdim artık bende bi vaio kullanıcısıyım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: coskun72

arkadaşlar bugün fiyat farkına kıydım bir FW21E sahibi oldum sony harika bi marka tüm modeller ayrı güzel bilgisayarımıda çok sevdim artık bende bi vaio kullanıcısıyım :)

ne kadara aldın ayıptır sorması
  • Ns11S kullanıcıları nasıl memnun musunuz makineden?
  • ben face to face aldım 2200ytl ye ve 12 taksite şu anda recovery yapıyorum inanılmaz bi makine herkezin bi vaio su olmalı arkadaşlar
  • hayırlı olsun 2200 bizi aşar
  • Edit: Sony Euroasia ile direk görüştüm
    bu ürünün ithalatını yapamadık dediler ve en erken aralık başı gibi ürünü alabilecek durumda olabileceksiniz dediler.
    Tüm bayilerede biz bu ön sipariş bilgisini vermiştik dediler yani biraz önce kızdığım gedik gross tamamen masum...
    nasıl oluyor boyle birsey anlamak mumkun değil gercekten

evet arkadaslar gedikgrosstan verilen tahminen tüm sitelerden verilen ön siparişler patlamış durumda
    ürünü getiremiyoruz bu ay sonu ancak gelecek diyorlar
    hepimize hayırlı olsun
    Türkiyedeki internet satış sisteminin bir rezilliği daha ortaya çıktı
    Tek sevinilecek nokta ürün çıkmadan parayı çekmedikleri için sorun olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkSidesOfMe -- 12 Kasım 2008; 10:59:13 >

• aldım bakalım bende recover dvdlerini oluşturuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: monodoks

aldım bakalım bende recover dvdlerini oluşturuyorum

kardes nerden aldın acaba aleti ve nekadara ?
    pm de yollayabilirsin
  • sony centerları tek tek ara mesela olivium sony center da vardı 1450 peşin
  • arkadaşlar hiçbiryerde kalmamış ürün
    ancak sony cevahirden aldığım bilgiye göre haftaya 20/kasımda stoklara gelecekmiş.

Telefonda yardımcı oldular bizde şaşırdık kaldık talep karsısında dediler.

Edit: İnat ettim alacağım bu aleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkSidesOfMe -- 14 Kasım 2008; 16:03:13 >
  • talep patlamasından inşallah fiyatı şişirmezler

laptop için diyeceklerim,
    stabil bir alet vista puanlamada 4,3 verdi(ki dayımın 1500 dolarlık 1535 dell c2d T9300 lük laptop una 4 veren bir vista düşünün)
    fan sesi gürültü yok
    kasa iyi gibi parmak izi fln olmuyor
    pil iyi gidiyor gibi şimdilik

eksi olarak
    vista ve sony çok gereksiz yazlımlar yüklemesi biraz şişirmiş yüzden fazla yazılım yüklenmiş neredeyse tek tek sil o yazılımları çok uzun iş
    hiç cd çıkmadı içinden kendiniz oluşturuyorsunuz cd leri
    ses açma kapama hiç buton yok sadece tamamen sessiz butonu var

şimdilik bu kadar

• Arkadaşlar şu an itibariyle bir VAİO NS11S sahibiyim.Hani çok merak edilen bir soru vardı ya onu cevaplayayım.Ürün ucuz ancak kesinlikle kaliteden taviz verilmemiş.Sony kalite ve estetiğini her yönüyle hissediyorsunuz.2 hafta sonra vaktim olacak.O zaman bir inceleme yapabilirim eğer yapılmazsa.
  • @ecay, gülel güle kullan incelemeni bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSidesOfMe

@ecay, gülel güle kullan incelemeni bekliyoruz

Sağol dostum Allah size de nasip eder alırsınız inşallah.Dediğim gibi sınavlar yüzünden en erken diğer hafta salı gibi inceleme yayınlayabilirim.Ama sorularınız varsa kısaca cevaplarım hem buradan hem PM'den.
  • hep beraber bide xp ye geçersek süper olur bence
  • Ben de INDEX ile görüştüm bugün aralık başı stoklara gireceğini söylediler. Ben de ilk göz ağrım Hp pavilion seçimime geri döndüm o kadar bekleyemem çünkü
  • kur artışı ve talep patlaması fiyatı arttırmaz ise fiyat performans manyağı bir alet
  • http://www.simdial.com/store/ProductDetails.aspx?productId=65746

arkadaşlar ürünü yukarıdaki siteden buldum ve sipariş verdim bonusa 10 taksit 1.706
    70 ytl zarardayım ama daha fazla bekleyemiyeceğim.

alacaklar varsa ben alırkan üründen 2 adet vardı kaçırmayın. ürünü bugün saat 13:00 sipariş verdim
    sony garantisi var
  • arkadaşlar şimdi siteye baktım ürün bitmiş
  • arkadaşlar ürünün satıldığı bir site daha buldum yanlız fiyat biraz yüksek. belklemek sizin elinizde.

http://www.elektroniksepet.com.tr/asp/index.asp

site budur
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.