Şimdi Ara

Fiyat performans olarak inanilmaz sony laptop(SONY VGN-NS11s) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
0
Favori
17.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kkiilliiss

gedikgrosstan sipariş veren arkadaş bilgisayarını aldımı acaba?

kardes merhaba,
    bu gün bilgisayarı yolladılar...

bu arada gedikgrossa da hizmet kalitesi için benden 10 numara
    ürünü kargoya verdiklerinde daha önce aradığım için telefonla arayıp haber verdiler ve tam söz verdikleri günde yolladılar
  • yaw bende ekonomikticaret.com adresinden verim siparişi gedikgros ile beraber çalışıyorlar ayın 5. de sipariş verdim daha bekliyorum :( bu ayın sonunda göndereceğiz dediler ne zaman gönderirler bilmiyorum
  • Arkadaşlar ben bu bilgisayarı dün farkettim ve bugün bayiye sordum. 1500 YTL peşin e veririz dedi. Bir kaç güne gelecekmiş sipariş vermişler ama benim sormak istediğim bir şey var. Bir çok model ile kafam karışmış durumda bugünlerde. 1500+200 YTL verebilirim Laptop, harici mouse, gerekirse fazla RAM e toplamda ve bilgisayardan açıkçası performans bekliyorum. Üniversitede 4. senem, çizim programları ile haşır neşir olacağım, projedir vs var. Ayrıca multimedya, internet, oyun gibi işlemlerde kullanacağım. Gerçi oyunları full ayarlarda oynamamaya alışığım ve çok oyun canavarı birisi değilim ama yine de oyunları oynatsın isterim. Sizce düşünmeli miyim ? Bu olmazsa ve bütçeyi arttırabilirsem FW 21 E almayı da düşünebilirim. Yorumlarınız benim için önemli.
    Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oranos

Arkadaşlar ben bu bilgisayarı dün farkettim ve bugün bayiye sordum. 1500 YTL peşin e veririz dedi. Bir kaç güne gelecekmiş sipariş vermişler ama benim sormak istediğim bir şey var. Bir çok model ile kafam karışmış durumda bugünlerde. 1500+200 YTL verebilirim Laptop, harici mouse, gerekirse fazla RAM e toplamda ve bilgisayardan açıkçası performans bekliyorum. Üniversitede 4. senem, çizim programları ile haşır neşir olacağım, projedir vs var. Ayrıca multimedya, internet, oyun gibi işlemlerde kullanacağım. Gerçi oyunları full ayarlarda oynamamaya alışığım ve çok oyun canavarı birisi değilim ama yine de oyunları oynatsın isterim. Sizce düşünmeli miyim ? Bu olmazsa ve bütçeyi arttırabilirsem FW 21 E almayı da düşünebilirim. Yorumlarınız benim için önemli.
    Teşekkürler.

Modeller ile kafanın karışması çok normal çünkü çeşit fazla bu herkesin sorunu zaten. SONY VAIO VGN-NS11S/S işini görür diye düşünüyorum ama oyunlarda yüksek performans bekleme tabiki çoğunu medium ayarda oynarsın ama sistem canavarı oyunları lowda bile cok zor oynayabilirsin tek bi alternatif önerebilirim ekran kartı açısından iyi olan MSI GX630 http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd72788
    ama sony kalitesi tabiki daha ağır basacaktır tasarım olarak da çok şık orta seviye bir ürün .

• Sony Vaio ns11s bence çok güzel ve birçok kullanıcıya fazlasıyla yetecek bi ürün. Ama gelin görün ki, Aramadığım yer kalmadı bu ürün şu an itibarı ile Hiçbir yerde yok... satıcıların kimi gelmeyecek kimi herhangi bir vakit vermeden gelecek ama sıra var vs. diyor... Nerede bulunabileceği ile ilgili bilgisi olan var mı acep?
  • herkesin ortak problemi bu arkadasim! ürün hicbir yerin stoklarında yok ve bir turlu temin edilemiyor! bir hafta daha bekliycem eger hala stoklara girmesse acer5930g alicam artik:(
  • o kadarda inanılmaz değil fakat güzel uygun yani
  • SONY VGN-FW21E kullanan arkadaşlar var mı? Vaio NS11S'e göre bir üst sınıfta olmasına karşın, fiyat/marka/donanım kıyaslamaları ile olduça hesaplı halde görünüyor. Konusunda uzman arkadaşlar ürünü değerlendirebilirse sevinirim.

(Intel® Core™ 2 Duo İşlemci P8400 (2.26GHz / 1066MHz FSB / 3072 KB L2)
    16.4" / WXGA++ (1600x900) / X-black LCD.
    4GB DDR2 SDRAM (2x2048MB) 800MHz
    320GB 5400rpm SerialATA.
    ATI Mobility™ Radeon® HD 3470 T256MB ekran kartı
    vs.vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avalanche do Gremio

SONY VGN-FW21E kullanan arkadaşlar var mı? Vaio NS11S'e göre bir üst sınıfta olmasına karşın, fiyat/marka/donanım kıyaslamaları ile olduça hesaplı halde görünüyor. Konusunda uzman arkadaşlar ürünü değerlendirebilirse sevinirim.

(Intel® Core� 2 Duo İşlemci P8400 (2.26GHz / 1066MHz FSB / 3072 KB L2)
    16.4" / WXGA++ (1600x900) / X-black LCD.
    4GB DDR2 SDRAM (2x2048MB) 800MHz
    320GB 5400rpm SerialATA.
    ATI Mobility� Radeon® HD 3470 T256MB ekran kartı
    vs.vs.

FW21E ile ilgili sorularını FW anabaşlığına yazabilirsin ns11s modeliyle arasında çok fark var doğal olarak ben alalı bir ay oldu karşılaştırmak gerekirse

p8400 ile t5800 işlemcileri birbirine denk değil, cache ve hız bakımından p8400 önde...

ram kapasiteleri ve çalışma hızları aynı...

hdd kapasiteleri ve çalışma hızları aynı... (toshiba mk3252gsx kullanılmış FW de NS için bilemiyorum)

ekran kartları arasındada açık bir fark var ama çok oyun bağımlısı değilseniz sıkıntı olmaz...

ekran boyutuna gelirsek fw modeli wide screen bir ekrana sahip ofice kullanımında belki farkını anlayamazsınız ama oyun ve bol film izleyen birisiyseniz farkı görürsünüz. NS modelinde ise 15.4 ikran var küçük sayılmaz ve artı olarak daha hafif kılar bilgisayarı...

birde HDMI olayı var tabi fw de plazma lcd tvlerde HD kalitesinde film izleyebiliyorsunuz ve blu-ray okuyucusu var yazma özelliği yok NS serisi bunlardanda mahrum malesef

işe şöyle bakmak lazım farklı katagoriler var FW serisinin eğlence için tasarlandığı doğrudur tüm donanımları bunun üzerine yerleşmiş blu-ray, wide screen ekran gibi ama iş ve ihtiyaç amaçlı kullanılacaksa ns modelide fiyat aralıgındaki bilgisayarların en iyisidir diyebilirim kalite/fiyat/performans olarak nede olsa oda bir vaio...

hayırlı bayramlar...

• Aslında ben önce ns11s modelini almaya karar vermiştim ama HDMI bağlantısı benim için çok önemli o yüzden dün FW21E modelini sipariş ettim. Bakalım heyecanla bekliyorum.
  • Hırs yaparak uzuuuunnnnnn aramalar sonucunda buldum ve Bende bugün Vaio ns11s modelini aldım. 1470 ytl ye mal oldu. Sanırım aldığım mağazanın elinde 1 adet daha kaldı. Ama o teşhir ürünü ancak benim adıma alan arkadaşım gayet temiz olduğunu söyledi. Arzu eden yazıp sorabilir.
  • nerde peki?
    quote:

Orjinalden alıntı: Avalanche do Gremio

Hırs yaparak uzuuuunnnnnn aramalar sonucunda buldum ve Bende bugün Vaio ns11s modelini aldım. 1470 ytl ye mal oldu. Sanırım aldığım mağazanın elinde 1 adet daha kaldı. Ama o teşhir ürünü ancak benim adıma alan arkadaşım gayet temiz olduğunu söyledi. Arzu eden yazıp sorabilir.
  • Belki buradan uygun olmaz diye yazmamıştım ama sorun değil.. Sony Shop Antalya Akça Ticaretten... sony nin sayfasından bulabilirsin sony shop listesini.
  • Arkadaşlar ben bu laptop u alıcam ama bir kaç soru kafama takıldı

1)Yukarıda bir arkadaş autocad tarzı çizim programlarını çalıştıramaz demişti.Bu dogrumu

2)Knight Online tarzı online oyunlarda sorun cıkar mı.

Şimdiden teşekkür ederim.Saygılar
  • kasım ayı sonunda 1450 ytl ye konyadan sony ana bayinden yaklaşık 2 haftalık bir bekleme sonucu aldım vaio ns 11.ama büyük hevesle aldığım notebook u ancak 1 ay sonra tam anlamıyla kullanmaya başladım .çünkü konyadaki ana bayii göktan elektronik kurulumda harddiskin tamamını c ye yüklemişti.ayrıca bana ilk yapmam gereken işin kesinlikle recovery dvd lerini oluşturmak olduğunu söylemediler.ben de recovery dvd lerini oluşturmadan hardiski böldürmek için kendim teknik meselelerden çok anlamadığım için bir arkadaşa yaptırmak istedim.o arkadaş ta nasıl yaptıysa hiç kullanmadığım laptopu çökertti.kurulum cd leri olmadığı için vistanın gerekli driverlerini buluncaya kadar neredeyse bir ay geçti.
    şükür ki artık kullanabiliyorum.bu recovery dvd leri bulabaileceğim bir yer bilen varsa ozcanbortepe@hotmail.com msn adresimden bana ulaşırlarsa gerçekten çok sevinirim.

makinanın kullanımı ve performansına gelince gerçekten mükemmel.gerek görünümü, gerek hızı, özellikleri,fiyatı hepsi ayrı güzel.herkese tavsiye ederim.bu başlıktaki tüm yorumları okudum,genelde şunlar soruluyor.klavyede ş,ç,ü,ö gibi karakterler var.sol tarafında öyle aleni bir ısınma yok.kamerası güzel.
    kısaca almayı düşünenler düşünerek vakit kaybediyorlar bence:)

• öncelikle şunu söyliyim PES2009 gayet güzel ve en yüksek ayarlarda hiç takılmadan çalışıyor. Hitman Bloodmoney'de en yüksek ayarlarda yavaş çalışıyor ama orta düzey ayarlarda gayet hoş performans sergiliyor. bunun dışında fifa 2009 en yüksek ayarlarda gayet iyi (gerçi fifa 2009 ne derece iyi bir oyun tartışılır) programlarda zaten hiçbir sorun yok gayet hızlı. yukarda arkadaşım cyrisis de çalıştığını söyledi. fiyat performans olarak gayet güzel bir bilgisayar ben 2 aydır kullanıyorum gayet memnunum. arkadaşlar aldıktan sonra farkına varacaksınız ama laptop'a çok para vermeyin. ben şahane oyunlar oynicam diyorsanız da yarı fiyatına şahane desktop alırsınız haberiniz ola. sorusu olan varsa buradan ya da PM'den cevaplayabilirim. kolay gelsin
  • Merhabalar. Aralık ayında benim de bir arkadaşım almıştı bu bilgisayardan. Ve benim de şu anda bir tanıdığa acil olarak almam gerekiyo bir adet daha. Fakat görebildiğim hiçbir yerde stoklarda yok. Stoklara girince haberi olan veya çevresinde bu bilgisayardan gören bulan biri olursa bana haber verebilir mi? PM den de olabilir, buraya da yazabilir farketmez.
    Yardımcı olan olursa çok sevinirim. Çok acil çünkü
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.