Şimdi Ara

Fiyat performansı yuksek yeni tel alıcam?yardım ..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1. öncelik kaliteli muzik streo megabass , 2. orta kalite resim video , 3. olarak fiyat - performans

Tavsiyeriniz nelerdir? .

Düşündüğüm teller :

1 SE W 810 i
    2 SE W 580 i
    3..
    4...

• fiyat/fayda açısından en başarılı buldugum tel w810 dur

bence şu an için w810 kaçırılmayacak fırsattır

yeterli kalitede foto çeker

video biraz düşük kalabilir s.e lerin genel sorunu

ama daha sonraki seri yani w610 filan video oynatmada daha başarılı

bence video gerekli degil lensi öldürüyor kanımca

w810 dan şaşma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 12 Ocak 2008; 14:39:32 >
  • teşekkür ederim . Genel bi araştırma yaptmıştım Sony erricson mp3 ses kalitesinde en iyisi galiba . Ama iki model arasında karar veremedim W 580 i pil ömrü ve tasrım bakımından biraz daha iyi gözüküyo özeliklerde... Sende W 610 i dedin acaba fiyatı ne kadar ? Çok zor bir iş yeni tel almak :)

2. sorum da fiyat olarak SE ler ,samsunglara gore yüksek .. Samsunglar ın (mp3, resim ) kalitesi hakkında ne düşünüyosunuz?
  • samsung dan uzak dur derim sarji gitmes güzell mp3 calmaz kamerası çekmezz boşverr

w610 u sadece vide olayı için söyledim dedigim gibi deymez w810 a dewam bence

ses yüksekligini arttıra bilirsin kolayca bi tan menü yüklersin hemde flash

güzell macro çekersin

ben de k790 var w850 akustikli sesi yetiyor artoyor bile desem yalan olmas
  • W900i ye bakabilirsin. aradığın telefon W900i gibi duruyor.
    Boyutları biraz büyük 109 x 49 x 24 mm

UMTS desteği (3G - 384 kbps)
    2 Megapiksel entegre flaşlı kamera (1632 x 1224 piksel), otomatik fokuslama, video QVGA(320x240) , ikinci video çağrı kamerası(QCIF)
    1000 x 27 alan Telefon Rehberi hafızası ve resimli arama özelliği
    2 GB''a kadar artırılabilir hafıza (Memory Stick Duo Pro), 470 MB dahili hafıza
    USB ile data aktarım olanağı
    SMS, EMS, MMS, E-mail ve Instant Messaging desteği
    WAP 2.0/xHTML tarayıcı, HTML (NetFront)
    Gelişmiş medya oynatıcı vasıtasıyla Video oynatıcı (VHS kalitesi) ve MP3/AAC çalma özelliği (Telefon kapalıysa 30 saate kadar çalma süresi)
    Uzaktan kumandda kulaklık ve FM radyo

http://forum.donanimhaber.com/m_4571571/tm.htm
    forumda w900i topiğinde iyice arastırabilirsin.

Telefon biraz eski model bulman biraz zor olabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

samsung dan uzak dur derim sarji gitmes güzell mp3 calmaz kamerası çekmezz boşverr

güzell macro çekersin

Samsung seçeneğini eledim . W 810 dediğin gibi benim kriterlere göre en iyi tercih ..MEgabass özeliği hikaye değildir umarim :) ? Kafamı karıştıran walkman serisinde bile mp3 özelikleri bakımında çok farklılıklar var. W 810 da o konu da tatmin ediciyse karar verdim sayılır.

>>Ermaydan doğru bildin, W 900 i gönlümden geçen tel, ama fiyatı beni aşar biraz :)

• quote:

bence video gerekli degil lensi öldürüyor kanımca

Ben kesintisiz hiç ara vermeden 40 dakikaya kadar video çektiğimi bilirim.
    Ve sık sık 5'er 10'ar dakikalık videolarda çekerim.
    Bu lensin yıpranması olayı ne kadar doğru yani bi zarar söz konusu mu?

___ w700i ___
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel oyun sistemleri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cellod

quote:

samsung dan uzak dur derim sarji gitmes güzell mp3 calmaz kamerası çekmezz boşverr

güzell macro çekersin

Samsung seçeneğini eledim . W 810 dediğin gibi benim kriterlere göre en iyi tercih ..MEgabass özeliği hikaye değildir umarim :) ? Kafamı karıştıran walkman serisinde bile mp3 özelikleri bakımında çok farklılıklar var. W 810 da o konu da tatmin ediciyse karar verdim sayılır.

>>Ermaydan doğru bildin, W 900 i gönlümden geçen tel, ama fiyatı beni aşar biraz :)

İstediğin fiyat aralığındaki telefonlarda kimsinin videosu iyi kiminin foto su iyi kiminin sesi iyi hepsi bir arada olan yok. olanlar da pahalı zaten
    Birde nokia nın 6233 üne bakabilirsin. istediğin gibi bir telefon olabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

quote:

güzell macro çekersin

İstediğin fiyat aralığındaki telefonlarda kimsinin videosu iyi kiminin foto su iyi kiminin sesi iyi hepsi bir arada olan yok. olanlar da pahalı zaten

Anti - Nokia cıyım ben :) Ceb telleri hakkında cok az bilgim var ama Nokia her zaman beni kızdırmıştır..

Hepsinin iyi olması gerekmiyor . Battarya -mp3 ses kalitesi iyi derecede olsun fiyat optimum seviyede olsun yeter..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

quote:

quote:

güzell macro çekersin

Anti - Nokia cıyım ben :) Ceb telleri hakkında cok az bilgim var ama Nokia her zaman beni kızdırmıştır..

Hepsinin iyi olması gerekmiyor . Battarya -mp3 ses kalitesi iyi derecede olsun fiyat optimum seviyede olsun yeter..

W810i

• Eyvallah arkadaşlar :) W 810 i forumdaki yorumlardan da belli çok başaralı bi alet . W 580 i hakkında yorum yapan olmadı .

Son kez olarak W580 i hakkında yorum alabilirsem ?? W 580 i de mp3 bakımından en az W 810 i kadar başarılıdır her halde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellod -- 12 Ocak 2008; 15:50:14 >
  • Ne Nokiacı olmak ne de anti-Nokiacı olmak iyi birşey değil. İsteğine göre telefon hangi marka-modelde ise onu almak en mantıklısı.

F/P olarak W810i, 6233, 6300,E2,D900i, K790 gayet başarılı. Hatta 5610 da katabiliriz bu listeye.

W580i de mp3 olarak W810i kadar başarılıdır. Yalnız onun da tuş takımında çatlama problemleri oluyor. Pekçok şikayet var bu konuda. Onun dışında gayet şık bir telefon ve shake control denen güzel bir özelliği var.

Batarya olarak genelde SE teller en iyisidir, Samsunglar en kötüsü.

Müzil ve foto kalitesi olarak genel itibarıyla SE telefonlar Samsunglara göre çokdaha iyidir.
  • Haklısın . Simdi cikiyorum yolla ya W580 yada 810 alicam. tus catlamasi kotu bi durum ama bende olmaz galiba msj atmiyorum fazla ..
  • hocam bu saatten sonra w810 alınmaz bir sürü model var f-p oranı yüksek acele etme bence
  • bu F/P ne oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: tek_korsan

bu F/P ne oluyor

Fiyat/ Performans
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.