Şimdi Ara

FİYATI DÜŞÜRDÜM ŞOK ŞOK SATILIK CM STACKER STC-01 130 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sakarya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar kasa çift psulu modelidir cm stackerin kasa nerdeyse sıfır ayarında kozmetik olarak 10 üzerinden 9 alır ürünün kutusu filan herşeyi tam takım duruyor vida kutusu tekerlekleri ön kapakları aklınaza gelecek bütün aksamı durmaktadır fiyat olarak 130 tldir kargo alıcıya aittir artık kargo parası ne kadar tutar bilemem :)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowhektors -- 30 Mart 2013; 23:29:59 >

• le ben alcaktım kasayı niye satıyorsun :)

neyse güzel kasa alan kaçırmasın çift psu lu çünkü
  • 200 TL ve kargo alıcının , hoş fiyat. forumda140 TL'den satıldı bir çok defa. Hayırlı satışlar revize şart bence
  • ilk öncelikle güzel yorumun için saol sen o güzel canını sıkma bence teklifler geliyor pmden
  • O zaman problem yok dostum. Yanlış anlama sakın ben sadece fikrimi söyledim yani baltalamak için söylemedim , teklifler geliyorsa problem yok zaten inşallah istediğin fiyata bırakırsın kasayı iyi satışlar
  • sakaryalıyım hocam kasanıon resımlerı gorme ımkanımız var mıdır
  • hocam resimleri anca yarın eklerim yada sana şunu diyebilirim kasada kılcan çizik var sadece kozmetik olarak 10 üzerinde 9 alır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eklede bakalım hocam
  • ürünü alacak olan arkadaşa özelden yolluya bilirim resimleri :)
  • Hayırlı satışlar.
  • saolasın hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowhektors

Arkadaşlar kasa çift psulu modelidir cm stackerin kasa nerdeyse sıfır ayarında kozmetik olarak 10 üzerinden 9 alır ürünün kutusu filan herşeyi tam takım duruyor vida kutusu tekerlekleri ön kapakları aklınaza gelecek bütün aksamı durmaktadır fiyat olarak 150 tldir kargo alıcıya aittir artık kargo parası ne kadar tutar bilemem :)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Valla yanılmıyorsam ptt ile 50 TL diğer kargolar ilede 80-90 TL arası tutar ?
  • benim cm stacker ptt kargo ile gönderirken 45 lira tutmuştu :)
  • 4 Tane GÖnderdim Bu Kasadan PTT İle. 30 Lİrayı Geçmez Kafanızı Yormayın. 24 Lira Bi GÖnderdim. 22 Lira bir 28 lira bir. Kutu Boyutları Farklıydı O Yüzden Fiyat Böyle Değişti.
  • güzel yorumlarınız için teşekkürler :)
  • Ö.M. Yolladım.
  • 1 sene önceki konuyu hortlatmışın be hocam.
  • ilanı güncelliyorum boşuna yatıyor kasa depoda
  • hortlamış belki konu ama bence iyi olmuş..özellikle kasa modlamayı seven kişiler kaçırmasın...boşuna bunun kadar iyi olmayan kasalara 400 liralar vermesinler...

ben üstteki psu yerini iptal edip, üçlü radyatör için fan delikleri açtım...çok ferah kullanışlı bir kasadır...candır canandır efsanedir...
    hayırlı satışlar..
  • güzel yorumlarınız için teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.