Şimdi Ara

Fiyatı Uygun ve Sıkıntısız bir hatta geçmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bugun vodafonedan ''Uyumlu Hosgeldiniz Kampanyası 12 aylik ilk dönemi 15.10.2020 tarihinde sonlanacaktır ve kampayanızın ikinci dönemi taahüt kosullarınız kapsamında otomatik olarak baslayacaktır ...'' mesajı geldi.Evimde vodafone hiç çekmiyor bu yüzden Turkcelle geçmek istiyorum ne zamana kadar geçebilirim daha doğrusu ne zaman geçmeliyim ki ek ücret yansımasın.
    Ayrıca vodafone gayet güzel fakat evimde çekmiyordu eğer ki evinizde vodafone çekiyorsa öneririm

İkinci olarak uygun bir faturalı hatta geçmek istiyorum önerilernizi yazınız lütfen tercihim Turkcellden yana çünkü evimin içinde bir tek Turkcell çekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4D9B63781 -- 15 Eylül 2020; 10:40:22 >

• 3gb 25
    5gb 30
    10 GB 39

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elçi şifresi bulabilirseniz hocam, 20 GB 59 Lira'ya kullanabilirsiniz Turkcell de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5gblık faturanın linkini rica edebilirmiyim

• Söz konusu 3 GB 25 TL, 5 GB 30 TL, 10 GB 39 TL olan paketler hakkında detaylı bilgi için;

https://forum.donanimhaber.com/faturali-midi-plus-faturali-firsat-midi-ve-faturali-maksi-plus-a-gecmek-isteyenler-icin-bilgiler--145096780

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-842350F0A -- 15 Eylül 2020; 10:48:30 >

• bu 5 gblık tarife uygun geldi bunların sms paketi yok mu acaba bazen lazım olabiliyorda.Ayrıca ben bunları geçişi nereden ve ne zaman yapayım ceza yansımaması için
  • 1000 SMS/MMS var hocam.

Hocam taahhüt bittiyse şimdi hemen bugün geçebilirsiniz, Turkcell bayilerinden faturasız'a geçiş yapın, hat açılınca pakete geçiş yapabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi sistem daha uygun ve iyi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • internet üzerinden başvuru yapamıyor muyum
  • Maalesef.

Başka faturalı tarifeler için yapabilirsiniz ama internetten iş uzar bayiye göre tavsiye etmem, kurye ile geliyor tabi kurye adresinizi bulabilirse, bulamazsa iyice iş arap saçına dönüyor.

• ya bu hat babamın adına bunu bayiden üzerime alabiliyor muyum adamı yormak istemiyorum ordan oraya
  • Noter de ikiniz de imza atmanız gerekir hocam, fiyatı da yeni hat fiyatı kadar var, yerinizde olsam direk sıfır hat alırdım en ucuzu Bimcell 85 TL.

• bu dahada uğraştırır o yüzden 12-13ekim gibi bir Turkcell bayisine gidip o 30 tllik kampanyaya geçiş yaptırayım herkese teşekkür ediyorum yardımcı olduğunuz için
  • hat üzerime ait olmadığı için baştan almam gerek sanırım bu da uzarda uzar neyse gelecek dönem buna bakarım artık.Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.